Colourpop Yes, Please!

Yksi takuuvarmasti suosituimmista Colourpopin tuotteista on nyt esittelyssä! Tämä paletti on ollut lukemattomia kertoja loppuunmyyty, kunnes viimein oli onni myötä ja sain tilattua paletin yhdessä Colourpopin MLP kokoelman kanssa, josta olenkin aiemmin tehnyt esittelyn.

Kyseessä on lämpimiä syksyn ruska -sävyjä sisältävä paletti. Vetosi heti ensi vilkaisulla, tässä on jotain maagisen kaunista. En ihmettele miksi on ollut jatkuvasti loppuun myyty.


Paletti pahvipakkauksessaan


... ja ilman pahvipakkausta


... sekä sisältä.

8 mattaa ja 4 shimmer-sävyä. Yleensä se on toisinpäin. Kerrankin näinpäin, oikeastaan hyvä. Laatu on Colourpopin tasoa eli todella hyvää. Shimmerit ovat kermaisia ja intensiivisiä. Matat pigmenttisiä eivätkä varise pahemmin. Sävyt blendautuvat hyvin. Peilittömyys mahdollistaa edullisen hinnan. Viime aikoina tosin Colourpopille on ilmestynyt myös peilin sisältäviä paletteja. Palettivalikoima on myös kattava nykyisin. Yes, Please! on paleteista ensimmäinen ja täytyy sanoa, että ehkä paras tai jaetulla 1. sijalla My Little Pony -paletin kanssa.


Eka rivi swatchattuna..

Vaalea on hyvä pohjasävy kaikkiin meikkeihin. Kolmas sävyistä on toiminut usein häivytyssävynä ja ruosteenpunainen luomivaossa. Ruskeaan taittava kupari toimii alaluomella hyvin.


.... ja toinen...

Ensimmäinen sävyistä on melko saman värinen kuin 1. rivin viimeinen, mutta tämä taittaa enempi punaiseen. Kulta sopii arvokkaampaan meikkiin sekä sisänurkan korostukseen. Tumma ruosteenpunainen on toistaiseksi kokeilematta, voisi sopia ulkonurkan tummennukseen. Punertavaan taittava mattaruskea sopii luomivakoon, myös vielä kokeilematta.


... sekä viimeinen.

Keltainen on yksi suosikkisävyistäni. Todella pirteä ja uniikki, tällaisia ei kovin paljon paleteissa näe. Toimii parina tuon viereisen ruskean kanssa. Keltainen menee ehdottomasti liikkuvalle luomelle ja sen voi yhdistää tuohon kultaiseen siten todella kauniisti. Oranssi shimmer on upea liikkuvalla luomella sekä alaluomella. Tumma ruskea viimeisenä on toistaiseksi käyttämättä, mutta sopisi ulkonurkan korostukseen.

Keltaista oli pakko päästä kokeilemaan, joten tein nopeasti siihen perustuvan meikin. Kuva on huono, pahoittelen. Omia silmiä on yllättävän vaikea kuvata itse :D Suurin osa otoksista oli suorastaan kelvottomia; onnistun aina hieman jännittämään silmäluomea ja pikkuiset rypyt ilmestyvät siihen saaden koko meikin näyttämään rusinalta. Valaistuksesta nyt puhumattakaan. Levossa tuo yläluomi on kohtuullisen sileä, onneksi.


Tässä ei ole muuta meikkiä kuin tuo silmä pohjustuksineen (apua nuo kulmat..). Alla Manna Kadarin primer kevyesti puuteroituna. Koko luomella Yes, Please! -paletin 1. rivin ensimmäinen sävy eli se vaalea. Luomivaossa 3. rivin toinen sävy, ruskea. Häivytin luomivaon varjostusta 1. rivin kolmannella mattapersikkaisella sävyllä. Liikkuvalla luomella on 3. rivin ensimmäinen eli matta keltainen, sisänurkassa kultainen shimmer. Alaluomelle tuli 3. rivin oranssi shimmer, mikä valitettavasti ei kuvassa näy.

Ripsivärinä Clinique High Impact -ripsiväri, joka on ollut kohtuullinen pettymys. Ei taivuta ripsiä yhtään, ovat tikkuakin suoremmat. Lisäksi väriä ei on vaikea saada tarttumaan kunnolla ripsiin. Vaati 3-4 kerrosta saadakseen saman näyttävyyden, mitä Maybellinen Push Up Angel -ripsivärillä saa 2 kerroksella. Kaartuvuutta ei saa millään määrällä tätä tavaraa, Push Up Angel taivutti ripsiä heti ensimmäisellä kerroksella.

Mikä on suosikkisi Colourpopin paleteista? Jos et vielä omista, onko ajatuksissa ollut hankkia jokin?


Kommentit

Suositut tekstit