Colourpop X My Little Pony PR Collection

Nyt on esittelyvuorossa vihdoin viimein Colourpopin My Little Pony -kokoelma! Tilasin tämän heti kun tuli myyntiin, sillä kyseessä on limited edition kokoelma ja ajatus oli, että tämä voisi mennä nopeasti loppuunmyydyksi. Tilasin PR Collectionin, sillä siinä oli sellaisia tuotteita, joita ei erikseen saanut ostettua. Lisäksi kokoelma oli halvempi kuin tuotteet yksinään. Maksoin tästä 135 dollaria ja arvo oli 158 dollaria. Käväisin sivuilla katsomassa, vieläkö tätä on saatavana ja on näemmä. En tiedä onko ollut kokoajan vai restockattu tässä välissä. Tein oman tilaukseni 5.10.

Nyt on siis kyse niistä alkuperäisista MLP poneista, jotka ovat ulkonäöltään hyvin erilaisia mitä nykyiset. Monille tämä on nostalgiamatka lapsuuteen, niin minullekin :)

Kokoelman suhteen tuntemukset ovat vaihtelevat. Osa tuotteista on todella hyviä, osa ei ollenkaan minulle sopivia (väärät värit), osa laadukkaita, osa halvan oloisia. Osa tuttua colourpop laatua pigmentin suhteen, osa taas ei. Mennäänpä itse asiaan:


Tällaiselta näytti pakkauslaatikon kannen alla ^___^ Pakkaukset ovat valtavan söpöjä, ei näitä raaski heittää pois.. vieläkin kaikki ovat säästössä ;)


PR kokoelmaan kuuluu tällainen kassi, jonka aivan ehdottomasti halusin itselleni, ollut käytössä käsilaukkuna nyt viimeaikoina. Todella laadukasta kanvaasia ja vetoketju sulkemiseen. Meikkipussi kuuluu myös ei-PR MLP kokoelmaan. Todella laadukas sekin, metallinen sateenkaari yksityiskohta tuossa kyljessä. Sisäpuolen kangas kuten laukussakin. Vetoketjun päässä on ponifiguuri, joka ei valitettavasti tullut tähän kuvaan.


Kassin sisäpinta on samaa suloista ponikuosia kuin meikkien pahvipakkauksetkin.


Tässä yhteiskuvassa kokoelman kaikki meikit sekä siveltimet. Niin suloisia, ettei haluaisin pitää käytössä tällaisenaan, mutta kätevyyden nimissä on pakkaukset otettava pois päältä..


PR kokoelman tilaajalle tuli mukana tällainen ponifiguuri ja harja sen hiuksille. Hän pääsi meikkipöytäni koristeeksi ^___^


Sivellinsetti sisältää 5 hieman normaalikokoista pienempää sivellintä. Matkakokoisiksi näitä voisi sanoa. Sivellinosat itsessään ovat kyllä normaalikokoiset. Setti on yllättävän kallis; hintaa on 22 dollaria vrt. normaalikokoisen siveltimen saa Colourpopilta 5 eurolla. Olen käyttänyt näistä kaikkia muita paitsi fanbrushia ja viistopäistä sivellintä. Samaa laatua kuin muutkin Colourpopin siveltimet eli kyllä näillä kelpaa sutia.

Nyt siirrytään meikkien pariin ja aloitetaan kokoelman kiinnostavimmista meikkituotteesta eli luomiväripaletista.


Ponikuoren alta paljastui tällainen söpöys :D


Paletti sisältää kattavan värivalikoiman ja laatu on todella hyvää. Pari silmämeikkiä olen jo ehtinyt tehdä tällä. Hieman täytyy kritisoida Colourpopin nykyisin hyvin nopeaa palettien julkaisutahtia, sillä vaikuttaa mielestäni, että ne uusimmat eivät kaikki ole yhtä harkittuja hienoja kokonaisuuksia kuin tämä tai Yes Please. Luomiväripaletti on kokoelman ydin ja helmi, jonka aivan ehdottomasti halusin käsiini ja onneksi sain :) Suosittelen lämpimästi myös ei-ponifaneille.


Swatchasin tähän osan sävyistä näytteeksi laadusta ja pigmentistä. Matat ovat hyvinkin pigmenttisiä, pari hipaisua siveltimellä riittää luomivarjostukseen. Pigmenttisyyden kanssa saa siis olla hieman varovainen, mutta toisaalta levittyvyys on myös erinomaista. Metalliset sävyt ovat kermaisia kuten olla pitääkin. Luomivärit eivät pahemmin varise meikkausvaiheessa, mistä iso plussa.


Seuraavaksi on vuorossa highlighterit, joita tuli kaksin kappalein kokoelman mukana. Jos olisin tilannut tuotteet erikseen, en olisi todennäköisesti ottanut kuin toisen näistä ostoskoriin ja sitäkään en olisi tarvinnut. Korostuspuuterivalikoimani alkaa olla jo turhan mittava, pitää ottaa nyt nollatoleranssi uusien shoppailujen suhteen ;D


Rasiat ovat todella laadukkaita ja sisältävät hyvät peilit, jotka ovat riittävän suurikokoisia meikkamisen apuna. Tätä kultaista higlighteriä (Starflower) tuskin olisin tilannut, sillä sävystä voi heti ensi näkemältä sanoa, että se on vaaleahkolle suomalaiselle aivan liian tumma. En kesälläkään ole ruskettunut niin, että tämä soveltuisi. En ole vielä testaillut iholle swatcia enempää, joten lopullinen tuomio tulee sitten myöhemmin. 

Vaaleanpunainen highlighter (Tickles) on sävynsä puolesta erinomainen, mutta petyin laatuun hieman. Tätä ei tunnu tarttuvan siveltimeen juuri yhtään ja sormeenkin heikosti, kuten swatch kuvassa tulette näkemään. Olen muutamia kertoja käyttänyt. Kyllä tästä lopultakin jotain poskille jää, mutta samalla pannun pinnalle tuntuu muodostuvan jonkinlainen kalvo. Hentoinen on hohde ihollakin kyllä, itse pidän selkeämmin hohtavista korostustuotteista.


Kokoelma sisältää 3 kpl Ultra glossy lip -huulikiiltoja ja 3 kpl Ultra matte lip -mattapunia. Molemmista löytyy tumma pinkki sävy, lilan sävyt sekä samaa sävymaailmaa olevat mattainen tumma rusehtava puna sekä pronssinhohtoinen huulikiilto. 

Heti alusta pitäen oli selvää, että mattapunat eivät tule omaan käyttööni ja tuo pinkki huulikiiltokin on aikalailla vakavasti harkinnassa antaa eteenpäin. Pukin konttiin menee ainakin violetti ja tumma mattapuna. Saisi mennä pinkkikin, mutta en tunne ketään, jonka voisin kuvitella käyttävän tuollaista sävyä. En siis swatchaa 4:aa edellä mainittua. Sen sijaan lila ja pronssinen huulikiilto ovat mulla käytössä tällä hetkellä ja niiden laatuun sekä sävyyn olen tyytyväinen. Ihan jokapäiväiseen käyttöön ovat molemmat sopivia ja ilman muuta toimisivat myös juhlavammassa tilanteessa antamassa kiiltoa jonkin huulipunan päällä.


Tässä vielä swatchit highlightereista ja huulikiilloista. Kuten kuvassa näkyy, tuo kultainen korostuspuuteri on kermainen ja runsaspigmenttinen. Vaaleanpunainen puolestaan aika nihkeä, ei missään nimessä pehmeän kermainen kuten ensimmäinen. Sormea sai hinkata pannun pinnalla, jotta tämän jäljen sai aikaiseksi. Samalla sormi teki taas lisää sitä kalvoa tuotteen pinnalle... 

Huulikiillot ovat kauniit pigmentiltään ja juuri sopivan kevyet jokapäiväiseen käyttöön. Lilan huulikiillon nimi on Ponyland ja pronssisen Flutter Valley. 


Viimeisenä vielä kokoelman Super Shock Shadow -luomivärinapit. Kuten kuvasta näkyy, yksi napeista on haljennut keskeltä kahtia. Näiden koostumus on pehmeää ja muokattavaa, joten sormin tämän sai muokattua hyväksi ihan helposti. Toki pinta ei ole kaunis enää sitten. Colourpop hyvittä rikkoutuneet tuotteet, mutta en vaivautunut reklamoimaan näin pienestä. Eri asia, jos esim. luomiväripaletti olisi ollut rikki. Onneksi ei ollut, sillä ei pelkkä rahallinen korvaus riittäisi sitä mielipahaa poistamaan kun odotettu täydellisen ihana paletti olisikin runneltu. 

Nämä nappulaiset ovat suloiset, mutta menevät samaan kategoriaan vaaleanpunaisen highlighterin kanssa laatunsa suhteen, ikävä kyllä. Toki onkin niin, että nämä on tarkoitettu vähäpigmenttisiksi ja toimivat parhaiten topperina enemmän pigmenttisille luomiväreille eli siis pinnalle kimallusta antamaan. Yksinään käytettynä lopputulos on varsin vaatimaton, kuten pian swatcheista tulette näkemään. Lisäksi nämä varisevat reippaasti alaluomelle ja poskille, mikä on kyllä tosi huono ominaisuus. Vähäpigmenttisyyttä on mahdoton havaita esim. Colourpopin nettisivujen kuvien perusteella, joten kolmikko oli pettymys siinä mielessä. Eli olisin hyvinkin voinut ostaa nämä erikseen ja odottaa ihan toisenlaista lopputulosta.


On erikoista, että juuri nämä tuotteet MLP kokoelmasta, ovat olleet out of stock. Tälläkin hetkellä lila on loppuun myyty.


Ehkä valaistus on hieman ongelmainen, mutta ei voi sanoa kuin huhuh. Ei tämä kuva ehkä ihan täyttä oikeutta luomiväreille anna, muuta eipä se paljon valehtelekaan. Vasemmalta oikealle: Posey, Cherries Jubilee, Sunbeam. Täytyy yrittää käyttää tuota Cherries jubileeta highlighterinä, siihen voisi luomiväriä paremmin toimia (ja voisi toimia paremmin kuin Tickles ;))


Kokonaisuudessaan olen kokoelmaan tyytyväinen. Pettymyksiäkin toisaalta oli enemmän, mitä olisin osannut aavistaa. Oletus oli, että vaaleanpunainen higlighter sekä Super shock shadowit olisivat olleet laadukkaita. Sen sijaan kultainen highlighter ja mattapunat eivät tuottaneet pettymystä, sillä tiesin niiden jo alun perinkin olevan itselleni sopimattomia sävyiltään. Pettymyksiä ja epäsopivuuksia lieventää paljon tämä kokoelman supersöpö ulkonäkö sekä tuotteiden nostalgiafiilis. Kokoelman toimivista tuotteista saa siten ainakin kaksinverroin iloa korvaamaan pettymykset ^____^


Oletko tilannut Colourpopin MLP tuotteita, mitä tykkäsit? Mitä ajatuksia kokoelma ylipäänsä herättää?

Kommentit

  1. Noista pakkauksista tulee kyllä lapsuus mieleen! Onneksi on jälkipolville tallessa vielä oman lapsuuteni ponit :p Tuo kokoelma on kyllä muuten kaunis, mutta en usko, että itsellä tulisi käytettyä kovinkaan monta noista tuotteista koska ovat kuitenkin sen verran erikoisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että ponit on tallessa! Itse teiniajan rahantarpeessa möin kirpparilla omani pois, mikä nyt kyllä harmittaa :( Kokoelma on kaunis tosiaankin, mutta sävyt eivät ole niitä tavanomaisimpia jokapäivän sävyjä, kieltämättä. Eniten on ollut käytössä luomiväripaletti, mikä oli ennakoitavissa kyllä. Lisäksi tuo kangaskassi on ollut kovassa käytössä :)

      Poista
  2. No siis apua miten söpö kokoelma suloisine pakkauksineen! ♥ Harmi kyllä, että noin moni tuotteista aiheutti pettymyksen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän moni tuote tosiaan aiheutti pettymyksen vrt. odotus oli, että hyvin harva tai jopa ei yksikään olisi aiheuttanut sitä, sillä Colourpopin tuoteet näin yleensä on olleet todella laadukkaita. Tähän settiin sattui sitten muutama ei niin hyvä. Varsinaista pettymystä ei tuottaneet esim. nuo Ultra Matte huulipunat, sillä tiesin jo valmiiksi, etteivät ole mun makuun..

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit