Bette Box marraskuu 2017

Olen nyt myöhässä postauksen kanssa, suurin osa bloggaajista kirjoitteli boksipostauksensa heti sen ilmestymisen jälkeen selkeästikin inspiroituneena onnistuneesta boksista. Sen suhteen olen täysin samaa mieltä ja ajatus itsellänikin oli kirjoitella boksista heti avaamisen jälkeen, mutta opiskelukiireet taisivat tämän hyvän tarkoituksen estää. Mennäänpä nyt asiaan viimein, ennenkuin kuukausi ehtii vaihtua.



Tuote-esittely tuttuun tapaan. Teemana Valmistaudu juhlakauteen.


Yksinkertaisen toimiva kokonaisuus juhlakauteen. En yhtään ihmettele, miksi tämä boksi on ollut pidetty. Täysikokoisia tuotteita ovat Manna Kadarin nestemäinen highlighter, Simplen miselli puhdistusliinat ja Lumenen huulipuna. IsaDoran meikkivoide on reilu matkakoko sekä bonuksena Elle Saabin tuoksu.


Simple miselli puhdistusliinat

Loistava tuote kun tulet pitkän työpäivän tai iltamenojen jälkeen kotiin. Liinat puhdistavat heti ja täydellisesti meikit kasvoilta hetkessä ja voit rentoutua illanviettoon ennen nukkumaan menoa, jolloin se varsinainen puhdistusrituaali on edessä. Akneen taipuva iho kiittää ja kumartaa. Jokainen tunti pakkelit päällä on riski näppyjen suhteen ja kun kotona on tällaisia puhdistusliinoja, tulee kasvot oikeastikin puhdistettua kotiin tullessa. On iso ero, oletko meikit kasvoilla kotona 4 h ennen iltapesuja vai et, jos kärsit akneen taipuvasta ihosta. Mulle itselle on ollut ihon kunnon kannalta suuri ero siinä, teenkö puhdistus-, hoito- ja kosteutusrituaalin 2 vai 3 kertaa vuorokaudessa.

Tykkään näistä Simplen puhdistusliinoista siis todella paljon. Nämä ovat tervetullut uusi tuttavuus, joita ostan ehdottomasti lisää pakkauksen loputtua. Jättävät ihon pehmeksi, kosteutetuksi ja täydellisen puhtaaksi.


IsaDora Natural matt oil-free foundation, Manna Kadar Glo illuminator

IsaDoran meikkivoide on sävynsä puolesta täydellinen vaalealle iholle, kerrankin sävyvalinta boksissa sattui nappiin. Meikkivoide itsessään on minulla vielä testaamatta sen vuoksi, että aika monta avattua tuubia on nyt käytössä. Ennen tämän korkkaamista täytyy saada jokin avatuista loppumaan. Odotukset tätä kohtaan ovat korkealla.

Manna Kadarin hohdevoide ei nyt päässyt testiin. Vastaava tuote tuli LF boksista (Pixin voidemainen highlighter) myös marraskuussa. Molempaa en tarvitse, joten päätin laittaa tämän pukin kontin kautta eteenpäin. Lupaavalta tuotteelta kuitenkin vaikuttaa.


Lumene Nordic Seduction Creamy Lipstik sävy 17 Metsän lumo. Elle Saab tuoksunäyte.

Lumenen huulipuna on sävyltään syvä, mutta raikas marjaisa punainen.  Koostumus on kosteuttava, ei erityisen kestävä. Miellyttävä käyttää, toimii sekä suoraan puikosta huulille levitettynä tai siveltimellä levitettynä. Suosittelen sivellintä, mikäli käytössä ei ole huultenrajauskynää, tarkemman tuloksen saamiseksi. Sävy olisi voinut olla vaaleampi eli keskitumma. Tällaiset intensiiviset punaiset eivät ole mun juttu täysin, mutta menettelee, ajan kanssa tulee käyttöön. Ajatuksena sopii pikkujoulukauteen. Vaikutti blogien perusteella siltä, että kaikki/suurin osa vähintäänkin on saanut boksissa nimenomaan tumman punaisen sävyn tästä huulipunasta.

Elle Saabin tuoksu oli kiva bonus, vaikkakaan ei ihan minun makuuni. Kyseessä on kukkaistuoksu, kuten esittelylehtisessä kerrotaan. Itse pidän enemmän mausteisista tuoksuista. 

Kokonaisuudessaan kattava ja rahansa arvoinen boksi. Tykkäsin kovasti. Tämä taitaa olla vuoden paras Bette Box ellei joulukuu yllätä aivan erityisellä tavalla.

Mitä mieltä te olitte boksista?

Kommentit

Suositut tekstit