Lookfantastic haalinta

Laitoin menemään suurehkon tilauksen Lookfantasticille syyskyyssa. Suurimman osan tuotteista tilasin ihan tarpeeseen. Toki jokaiseen tällaiseen tarpeellisten asioiden tilaukseen eksyy, ainakin mulla, mukaan myös spontaaneja heräteostoksia, pieniä kivoja juttuja.


Massiivinen laatikko...


... jonka sisältä paljastui nämä herkut:



Kaikkia tuotteita en ole vielä kokeillut, sillä ajatuksena on, etten avaa sellaisia tuotteita, joita vastaavia on vielä käytössä välttääkseni avattujen purkkien massiivista määrää. Varsinainen tarvetilaus tässä oli tuo Tigin shampoo ja hoitoaine, Moroccanoil hiusöljy ja Egyptian Magic -voide.

Mennäänpä tuotteiden esittelyyn miniarvioiden kanssa siltä osin, mitä olen tuotteita testaillut.


Tigi Oatmeal & Honey Shampoo & Conditioner

Todelliset Tigin klassikot, joiden olemassaolosta olen ollut tietoinen varmaan ainakin lähes 15 vuotta (?) Jostain syystä en ole aiemmin tullut ostaneeksi, vaikka todella paljon hyvää olen näistä tuotteista kuullut ja lukenut vuosien saatossa. Nyt tuli aika ostaa markettituotteita hoitavampia aineita tälle päälle, joten katse kohti kampaamotuotteita. Ensimmäisenä tuli mieleen testata Oatmeal & Honey, viimeinkin. Odotukset olivat korkealla. 

Olen luottanut siis tähän mennessä pitkälti markettituotteiden voimaan. Hiukseni ovat kuitenkin todella kuivat ja aiempi vaalennus tuntuu niiden kunnossa sitä pahemmin, mitä pidemmäksi ne kasvavat. Mulla on projekti saada luonnollinen hiusväri kasvatettua takaisin ja värjäys jatkossa korkeintaan luonnonmukaisilla väriaineilla ilman hapetteita. En kuitenkaan halua leikata vaaleita latvoja pois, koska haluan pitää pitkät hiukset. Nyt tuli turhautuminen markettituotteiden kanssa; tuntuu etten löydä sopivaa kombinaatiota, johon olisin täysin tyytyväinen. Jätettävien öljyhoitoaineiden käyttömäärät kasvavat hurjan suuriksi kun shampoo ja poispestävä hoitoaine eivät tee tehtäviään. Liika jätettävä puolestaan tekee hiukset klähmäisiksi ja toisaalta vähäisempi määrä johtaa katkeiluun kammattaessa. 

Tätä postausta tehdessäni olen ehtinyt testata vasta shampoon. Ensikokemus oli todella myönteinen. Kaikki lähtee tuoksusta, se on hunajaisen makea. Tykkään tosi paljon. Ihme oli se, että pelkkä shampoo vaikutti niin, että hiusten kammattavuus oli paljon parempi kuin aiemman shampoon kanssa! En olisi osannut edes Tigin shampoolta tätä odottaa. Pesutulos on hyvä, siitä ei tarvinnut tinkiä. Tarvitsin siis jätettävää hoitoainetta huomattavan paljon vähemmän ja kampa meni hiusten läpi ilman isompaa selvittelyä. Kuivana hiukset olivat ilmavat, eivät lättänät tai ylihoidetut. 

Shampoo oli siis täydellinen, paras kokeilemani tähän mennessä mukaan lukien muut kampaamosarjojen shampoot. Hoitoaineen täytyy olla myös loistava. Innolla odotan, että pääsen ottamaan käyttöön. Täytyy kuluttaa ainakin yksi avattu hoitoaineputelli pois ennen sitä... 3 käytössä nyt.


Moroccanoil Treatment Light + kaupanpäällisenä käsivoide. Pumppu tuli mukana erikseen hoitoöljyn annostelemiseksi.

Tämäkin ostos kuului tarpeellisten luokkaan, vaikka mulla on olemassa vielä lähes kokonainen 30 ml putelli hoitoöljyä jäljellä. Yleensä öljyt ovat riittoisia, joten ihan juuri nyt ei olisi tätä tarvinnut ostaa. Toisaalta sama ostaa yhdellä kertaa enempi tuotteita, jolloin lopulta tulee ehkä ostettua vähemmän kuin jos ostelisi useammassa erässä.. 

Light -versiota en ole kokeillut aiemmin. Tämä on tarkoitettu siis ohuemmille hiuksille kuin se alkuperäinen, jota olen käyttänyt pienen kokeilupullon. Tuli muistaakseni LivBoxin mukana viime vuonna. Ihastuin öljyyn täysin tuolloin ja ajatus oli, että jossain vaiheessa ostaisin kokonaisen pullon. Moroccanoil hoitoöljy jättää hiukset helposti kammattaviksi ja kosteutetuiksi, ei latista ja tuoksuu todella hyvältä. Eri luokan tavaraa kuin nyt käytössäni oleva Panthenen jätettävä hoitoöljy, joka jää kyllä kertakokeiluksi. Ei sekään huono ole, riippuu mihin vertaa. Moroccanoiliin verrattuna itseasiassa melko kehno kuitenkin ;)


Kulttimainetta nauttiva Egyptian Magic monitoimivoide.

Heräsin tämän voiteen potentiaaliin ihan viime aikoina. Siis sillä tavalla, että kyseessä voisi olla oikeasti tosi hyvä tuote. Voiteen olemassaolosta olen ollut kyllä tietoinen vuosia, ei vain ole herännyt kiinnostus aiemmin.. Viimeaikaiset blogikirjoitukset ovat saaneet aikaan tämän herätyksen. Kulttituotteethan ponnahtelevat pintaan aina aika ajoin. Tarve oli löytää Bepanthenille haastaja. Uskon, että tällaisella luonnon tehoaineita sisältävällä voiteella on hyvä mahdollisuus olla seuraava kaiken korjaava voiteeni. En ihan hirveän tyytyväinen ole ollut Bepanheniin, joten ihan mielenkiinnosta kokeilen muita vaihtoehtoja. Tämän luvataan uudistavan ihoa ja nopeuttavan ihorikkeymien paranemista. Lisäksi kosteuttaa kuivaa ihoa tehokkaasti + paljon muuta.

Ensivaikutelma on positiivinen. Tuote on paksua, mutta sulaa iholle mukavasti lämmön vaikutuksesta ja imeytyykin hyvin. Tästä sai kuiville käsille pikahelpotuksen. Huulirasvana toimi moitteettomasti, kosteutti myös kuivat nenän limakalvot ja kuivat kohdat kasvoissa. Käyttökohteet tulevat todennäköisesti kokoajan laajenemaan.. mielikuvitus vain rajana :)


Caudalie Beauty Elixir

Tämäkin kuuluu vielä tarpeellisten tuotteiden joukkoon, vaikka vielä onkin isohko pullo kosteussuihketta kesken käytön. Näitä kuitenkin aina tarvitsee ja erityisesti pidän hoitavia tehoaineita sisältävistä suihkeista. Caudalien suihke sisältää mm. kukkaisvesiä ja lehtiuutteita. Piparminttu antaa suihkeelle tyypillisen tuoksun. Sumu on todella hienojakoista, verrattavissa täysin Lumenen uudistuneiden kasvosuihkeiden hienojakoisuuteen. Caudalie on luonnonkosmetiikkaa ja tuotteita ei testata eläimillä. Tähän astiset kokemukset brändistä on pelkästään positiivisia.


Lottie London matkasivellinsetti

Tämä vielä jotenkuten menee tarpeellisten puolelle. Oli niin söpö setti eikä hintakaan paha, noin 9 euroa ja -20% alennus. Tällaisissa seteissä huono puoli on se, että kaikki siveltimet eivät ole tarpeellisia. Tuo viistokärkinen jää kyllä mulla käyttämättä ainakin sille suunnitellussa käytössä. Kyseessä on kulmakarvasivellin. Siveltimet ovat pehmeitä ja laadukkaan oloisia. Miinuspuoli tässä oli se, että ne olivat liimattu tosi tiukalla liimalla pahvialustaansa kiinni. Sitä sai tosissaan nyppiä irti. Liima oli samankaltaista, millä näytepussit kiinnitetään naistenlehtien sivuille, mutta paljon voimakkaampaa.


Clinique High Impact Favourites Set

Tämä menee jo heräte/hupiostosten puolelle ;). Toisaalta pitkän aikaa olen halunnut kokeilla Cliniquen ripsiväriä ja sy-voidetta. Nyt kummallekaan ei vain ole tarvetta lähiaikoina. Kohta loppuvalle Maybellinen ripsivärille on jo ostettuna seuraaja, joka tulee kestämään käytössäni aiempien tapaan kuukausia. Ehkä avaankin kuitenkin tämän ihan uteliaisuuttani. Tämä ripsiväri on lähes täysikokoinen, sisältää 7 ml tavaraa ja täysikokoinen siis 8 ml. Yritän olla tarkka erityisesti ripsivärien kanssa, etten pitäisi käytössä useampia kerrallaan, sillä ne todellakin kuivuvat ja käyttöikä lyhenee per yksittäinen tuote. Pep-start on suunniteltu tulevan meikkipussiin sy-voiteeksi näppärän pienen kokonsa vuoksi. 

En erityisemmin pidä nestemäisistä silmämeikinpoistotuotteista, saa nähdä onko tästä Cliniquen versiosta mihinkään. Voi olla, että yllätyn positiivisesti, annetaan sille mahdollisuus. Yleensä tämän tyyppiset tuotteet kokemukseni mukaan jättävät ei-vedenkestävän ripsivärin alaluomelle pandamaisena ja lisäksi ärsyttävät silmiä. Kaksoispuhdistus tai puhdistusgeeli ovat tähän asti olleet tehokkaita silmämeikin poistossa minulla.

Ja lisää Cliniqueta, uutuustuotteen muodossa:


Clinique BIY blend it yourself pigment drops

Pigmenttitipat herättivät kiinnostukseni heti kun Virve Ostoslakossa -blogissaan esitteli ne. Elevenin valikoimissa tipat ovat saatavilla poislukien vaalein sävy, jonka onnistuin saamaan Lookfantasticilta. Pullo on pikkuinen ja söpö, toisaalta sitä tarvitaan noin 2-3 tippaa kerrallaan, joten ihan loogista onkin, että koko on tämä 10 ml. Testasin tuotetta heti ja se yllätti nestemäisyydellään, lorahti heti aivan liikaa...


Ei tämä sävy mikään vaaleista vaalein ole, hieman yllätti tuo tummuusaste. Tositoimissa kosteusvoiteeseen sekoitettuna sain kuitenkin sopivan vaalean seoksen aikaiseksi. Sekoitin 3 tippaa reilun herneen kokoiseen määrään Ziaja vuohenmaito päivävoidetta (se joka tuli Bette boxin mukana kesällä) ja levittelin sormin kasvoille nyt alkuun, että näkee, miten tuote käyttäytyy. Normaalisti käytän joko kosteaa meikkisientä tai sivellintä meikkivoiteiden kanssa. Uskon, että paras tulos tulee sormin, sillä "meikkivoide", jonka saa sekoittamalla pigmenttitipat ja päivävoiteen, muistuttaa koostumukseltaan kuitenkin enemmän päivävoidetta kuin mitään oikeaa meikkivoidetta. Lopputulos taas muistuttaa enempi BB-voidetta kuin meikkivoiteen antamaa pintaa.

Tilasin tämän, sillä halusin nähdä, voisivatko pigmenttitipat toimia meikkivoiteen haastajana seuraavissa asioissa: ihon kosteustasapainon säilyminen päivän mittaan ja finnien muodostumisen välttäminen. Ainakin ensimmäinen toteutui perinteistä meikkivoidetta paremmin; iho oli 8 h käytön jälkeen kosteutetun tuntuinen vrt. yleensä minkä tahansa meikkivoiteen kanssa ihotuntuma päivän päätteeksi on enemmän tai vähemmän kuiva. Ideana on tietysti se, että pigmenttitipat sekoitetaan niin hoitavaan päivävoiteeseen kuin oma iho tarvitsee. Alle tietysti voi laittaa vielä essencen, seerumin ja päivävoiteen, kuten itse tein. 

Lopputulos tämän kanssa oli yllättävän hyvä. Nyt tein levityksen kokonaisuudessaan sormin (oli myös hieman kiire, että sienet sai jäädä senkin vuoksi). Jatkossa aion edelleen levittää tämän sormin, mutta voisin käydä kuitenkin kasvot läpi vielä kostealla meikkisienellä jäljen tasoittamiseksi. Kestävyys oli ihan ok tasoa, ei mikään huippu, mutta voisiko sanoa, että samaa tasoa kuin esim. Lumenen seerumimeikkivoide ja myös käytössäni oleva Flow mineraalimeikkivoide. Noin 8h ajan näyttää kohtuullisen hyvältä. Ihoni ei ole nyt erityisen rasvoittuva, enempi normaali ja poskista kuiva. 


Tilaajalahjana sain vielä pussukan, joka sisälsi nämä tuotteet :D

Jos vain mahdollista, tilaukset kannattaa tehdä, kun luvassa on tilaajalahja :) Tällä kertaa sain mustassa kangaspussukassa yllä olevat tuotteet. Cowshed -kasvovesi on tuttu parin kk takaisesta Lookfantastic -boksista. Arvostelu tästä on tulossa syyskuun 2017 loppuneet -postauksessa lähiaikoina. Tykkäsin kovasti tästä, todella raikas ja kosteuttava tapaus. 

Thisworks ei ole brändinä erityisemmin vakuuttanut. Tuotteisiin kuuluu erilaisia tuoksuja ja eteerisiä öljyjä eri tarkoituksiin ja ilmeisesti myös ihonhoitotuotteita. Jokin tuoksu tuli aiemmin LF-boksin mukana. Nyt kylkiäisenä tuli thisworksin unisuihke, jota suihkutetaan tyynylle.. Kokeilin kertaalleen. Ihan on raikas tuoksu, mutta en tiedä sanoa vaikutusta unensaantiin kun rättiväsyneenä nukahdin hetkessä muutenkin. En usko, että tällaisten vaikutusta voi muutenkaan mitata mitenkään. 

System Professional Solar Sun Oil on hoitoöljy, joka on tarkoitettu suojaamaan hiuksia kesäaikaan. Tämä menee aivan hyvin myös talviaikana samaan tyyliin kuin Moroccanoil. Käyttöön tulee, vaikkei nyt ole erityisen tarpeellinen tuon tilatun Moroccanoilin öljyn vuoksi.

Mane'n Tail -shampoo tuli myös LF boksin mukana vastikään. Arvostelu tästäkin on tulossa syyskuun loppuneiden yhteydessä. Ihan ok shampoo, menee saunakassiin. Ei mitään erityistä tässä.

Lisäksi mukana tuli näytteet shu uemura -merkin shampoosta ja hoitoaineesta. Tämä merkki on minulle täysin tuntematon, en ole koskaan kuullutkaan. Kiva päästä kokeilemaan.

Tässä oli sitten tämänkertainen haalintapostaus. Minusta on mukava kirjoitella näitä, vaikka alkoi jo loppua kohden uuvuttaa. Niin varmaan uuvuttaa jo lukijaakin, mikäli tänne asti olet päässyt ;D Yllättävän paljon kirjotettavaa tuli, vaikka kaikkia tuotteita en vielä ole kokeillutkaan. 

Muutamassa kuvassa oli rekvisiittana hyvin erityisiä ruusuja, nimittäin Storybook Cosmeticsin ruususiveltimiä ^___^. Niistä on tulossa jatkossa oma postaus.


Onko sinulla kokemuksia tämän postausen tuotteista, positiivista/negatiivista? Heräsikö kiinnostus hankkia itselle jotain näistä?


Kommentit

  1. Mä tykkään lukea tällaisia melko massiivisia haalintapostauksia. Upeita tuotteita:) Monta sellaista tuotetta, joita haluaisin itsekin kokeilla. Täytyy kuitenkin nettishoppailua toppuutella I Love Me -messujen takia, mutta sen jälkeen sitten, jos rahkeet riittää;) Lottie Londonin siveltimet on tosi sööttejä, ja meikitkin aika kivoja sen mitä olen niistä lukenut ja YouTubessa nähnyt. Morroccanoil Treatment on aivan fantastinen öljy, mutta light-versiota en ole kokeillut. Öljy on vaan turhan hintavaa, joten aika harvakseltaan tulee hankittua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät tällaisista postauksista :) Onneksi tuo Moroccanoil on riittoisaa, vaikka hintaa sillä on kyllä.. Ainakin Original oli tosi riittoisaa, mutta saapa nähdä, että onko Light sitten nopeammin kuluvaa. Lottie Londonin meikkejä en edes hoksannut katsoa, olisiko LF:n sivuilla ollut, pitääpä tsekata ne jossain vaiheessa.
      Olisipa mukava päästä I Love Me -messuille, mutta valitettavasti aikataulullisesti ei onnistu järjestää itseä tuolloin toiselle puolelle Suomea. Ehkä lähivuosina. Hyviä messuja sinulle, Sari! Messupostauksia tässä odotellessa :)

      Poista
  2. Oi, ihanat shoppailut! Oon jo pitkään haaveillut Caudalien Beauty elixiristä ja Lottie Londonin siveltimet on parhaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oon itekin tosi tyytyväinen tähän settiin! Kannattaa ehdottomasti tuo Caudalien suihke jossain vaiheessa kotiuttaa, täysin on odotukset täyttänyt.

      Poista
  3. Olen tykännyt käyttää noita Tigin shampoita ja hoitoaineita jo useamman vuoden. Yksi purkki kestää kauhean pitkään, vaikka kaksi ihmistä tässä taloudessa käyttää niitä. Uskaltaisin sanoa, että ehkä puoli vuottakin. Tosi hyviä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit