Bette Box lokakuu 2017 - bloggaajaboksi

Tällä kertaa pakettiautomaatti ei ollut ruuhkainen, joten sain Bette boksin aika lailla aikataulussaan. Pilasin taas itseltäni yllätyksen, sillä bloggaajaboksin sisältö kiinnosti ihan liikaa etukäteen.

Pidemmittä puheitta asiaan:



Tuote-esittelylehtisen mukaan melko kiinnostava kattaus


Selkeä boksin päätuote on Lumenen sävyseerumi

Minusta(kin) alkaa jo tuntumaan, että Lumenea on tullut pikkuisen liikaa Bette boksissa, vaikka uudistuneet tuotteet ovatkin kautta linjan olleet hyviä. Edellisenkin boksin "päätuote" tuli Lumenelta.. Omistan tämän sävyseerumin vaaleamman version, ostin heti sen tultua kauppoihin. Nyt ilmeisesti kaikille tuli alkuperäinen Medium -sävy. En ota itselle käyttöön, tähän vuodenaikaan aivan liian tumma tuote minulle. Joululahjaksi voisin laittaa eteenpäin kun niitäkin pitää jo pikkuhiljaa alkaa miettimään syksyn edetessä. 

Sinänsä olen kyllä valopisaroista tykännyt. Kosteuttavan, kevyen meikkipohjan ystävän nappivalinta. Oma iho, mutta parempi.


L'Occitane vartalovoide (30 ml) ja treaclemoon suihkugeeli (60 ml)

Hämmästystä herätti, että kaikki muut tuotteet paitsi Lumene, olivat matkakokoisia. Ei tosiaan olisi paljon maksanut laittaa esim. tuota suihkugeeliä täysikokoisena. Kokonaisuus olisi ollut uskottavampi siten. Sekä vartalovoide että suihkugeeli vaikuttavat kivoilta tuotteilta näin muuten. 


Ziaja Goat's milk päivävoide (10 ml) ja Curaprox Black is White hammastahna (8 ml)

Ziaja päivävoide on hämmentävän pienessä koossa myös. Tämä ei olisi ollut kallis laittaa kokonaan. Päivävoide ei kyllä nyt oikein kiinnostanut muutoinkaan, edellinen Bette boksin mukana tullut Ziaja päivävoide on lähes kokonaan käyttämättä vielä. 

Hammastahna vaikuttaa mielenkiintoiselta. Se lupaa valkaista aktiivihiilen voimalla. Pikkuruinen on tämäkin tuubi 1/10 täysikokoisesta. 

Postauksesta tuli nyt paljon lyhyempi kuin Bette postaukseni yleensä. En jotenkin nyt inspiroitunut kirjoittamaan. Enkä erityisen innolla edes hakenut boksia pakettiautomaatista, sillä tiesin, mitä tuleman pitää. Boksi oli mulle aikalailla pettymys, varsinkin kun bloggaajabokseilta yleensä odottaa paljon enempi kuin normiboksilta. Syynä pettymykseen on suurelta osin matkakokoiset pienet tuotteet eli vain 1 täysikokoinen tuote oli mukana. Sinänsä tuotevalikoima oli kattava, kuten yllä mainitsin. Jonkin verran pettymystä selittää myös se, että tämä ainoa täysikokoinen on jo omistamani tuote ja lisäksi väärän sävyinen. 

Betten hinta on noussut 2 euroa ollen nyt 18.90 euroa. Ei oikein ole hintansa arvoista, jos tällä linjalla jatkavat, vaikka absoluuttisesti Lumenen sävyseerumi kattaa boksin hinnan. Boksin ei mielestäni pitäisi olla yhden tuotteen varassa siten, että loput ovat pikkuruisia kokeilukokoja, sillä se yksi "päätuote" ei välttämättä ole jokaiselle mieluinen. Pettymyksen puolelle menee takuulla useamman tilaajan osalta, jos lähestymistapa boksin kokoamiselle säilyy tämän kaltaisena jatkossakin.

Mitä mieltä olit boksin kokonaisuudesta? Onko Bette box mielestäsi viimeaikoina ollut hintansa arvoinen? 

Kommentit

  1. Mun mielestä on aika noloa, että boxissa oli valtaosin näytekokoisia tuotteita melko edullisista ja tutuista merkeistä, mutta toivottavasti seuraavilla kerroilla on parempi loota;)
    En itse tilaa mitään boxeja, mutta mielenkiinnolla seuraan niitä muiden blogeista. Voin harkita esim. Bette boxin tilaamista, kun ainakin puoli vuotta on peräjälkeen ollut ihan tasalaatuisia boxeja, mutta kaikkiahan ei aina voi miellyttää, vaikka mitä sinne boxiin laitettaisiin. Mutta hammastahnat ja ravintolisät voisi jättää heti kokonaan pois, ja keskittyä vain kosmetiikkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä kyllä, nolo bloggaajaboksi oli tämä. LivBoxin bloggaajaboksit ovat olleet laadukkaampia kuin Betten. Edellinenkin Bette bloggaajaboksi oli pettymys.. Aluksi Bette tsemppasi ja vaikutti yltävän laadukkaampaan lopputulokseen kuin LivaBox, mutta toisin lopulta kävi. Vaikea uskoa, että 6 tasalaatuisen hyvää boksia tulee olemaan peräjälkeen missään vaiheessa.. esim. Lookfantastic boksin kanssa tämä kriteeri täyttyisi kyllä helposti :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit