Sleek MakeUP Solstice Highlighting Palette

Nyt esittelyssä aiemmin blogeissa hypetetty Sleekin highlighter paletti. Yritin tilata tätä jo aiemmin Pretty.fi:sta, mutta oli pitkään loppuun myyty. Nyt sattumalta loppukesästä seikkailin ks. nettikaupan sivuilla ja tämä oli viimein saatavilla, joten se pitihän se tilata.

Paletti oli yllättävän pieni vrt. Sleekin paletit yleensä. Jotenkin olin ajatuksissani odottanut suurempaa, mutta olen tosi tyytyväinen tähän kompaktiin nättiin pikkuiseen rasiaan. Tämä on helppo ottaa mukaan matkalle ja mahdollista voisi olla, että tämän saisi joskus loppuunkin käytettyä!



Yleensä Sleekin paletit ovat tylsän mattamustia. Tämä tekee poikkeuksen ja kieltämättä söpö ulkonäkö vaikutti ostopäätökseen ;) Eniten vaikutti kuitenkin paletin saamat kehut.


Paletti sisältää yhden voidemaisen highlighterin, kaksi marmoripintaista puuterista sekä yhden tavanomaisen puuterisen sävyn.


Swatchissa sävyt järjestyksessä ylärivi vasemmalta oikealle ja alarivi samalla tavalla. Eli tuo ensimmäinen on voidemainen sävy.

Olen käyttänyt paletista kolmea puuterista sävyä, marmorisia sävyjä (eli lilaan ja pinkkiin taittavia) eniten. Kertaalleen tuota voidemaistakin olen kokeillut. En oikein osaa käyttää voidemaisia highlightereitä, vaikka sävy onkin tässä upea. Täytyy kehitellä siihen rutiini. Kellertävä eli kolmas swatchatuista sävyistä, on kaikkein puuterisin, marmoriset hieman kermaisempia. Koostumuksen vuoksi pidänkin marmorisista enemmän ja toki sävyt itsessäänkin tähän vaikuttaa. En ole ollut kovin suuri kellertävien/kultaisten highlightereiden ystävä tähän mennessä. Toisaalta Solsticessa kellertävyys on lopulta hyvin maltillista. 

Paletti on hinta-laatusuhde on kohdillaan, koko näppärä ja ulkonäkökin tyylikäs. Suosittelen lämpimästi hankkimaan, jos on tarvetta korostustuotteille tai muuten vain kokee tarvetta täydentää kokoelmiaan, Mulla syy oli tuo jälkimmäinen tämän hankkimiselle ;)


Onko tämä Sleekin paletti sinulle tuttu? Tai Sleekin tuotteet ylipäänsä?

Kommentit

  1. Itse olen kokeillut aikaisemmin Sleekin luomiväripaletteja. Paletit ovat olleet osaksi hyviä ja osaksi aika kehnoja. Kimaltavat värit ovat olleet parhaita, matat taas huonosti levittyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla samansuuntainen kokemus siitä, että laatu Sleekillä vaihtelee. Tätä aiempi oma kokemukseni on ollut värillinen luomiväriprimer -paletti, joka oli kyllä kummallinen tuote. En saanut toimimaan mitenkään luomivärien alla. Primerit olivat tahmeita ja paakuuntuivat luomivakoon. Tuloksena oli paksu kerros luomiväriä, häivytykset eivät onnistuneet. Sellaisenaan eivät toimineet myöskään, värit häipyivät luomilta pois, pakkautuivat luomivakoon.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit