Mossa Vitamin coctail energy boost multi-use mask & night cream

Bongasin tämän uutuuden paikallisen Prisman hyllyltä tänään ja päätin saman tien kokeilla ja kirjoitella tästä kokemuksesta ensivaikutelman. Kyseessä on siis vitamin cocktail tuotelinja, johon kuuluu ainakin päivävoide, misellivesi ja kasvoöljy. Tämä naamio on monitoimituotteeksi tarkoitettu, toimii siis naamion lisäksi myös yövoiteena. Tuote on tarkoitettu väsyneelle, kuivalle ja samealle iholle sopien kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille.

Itse olen aiemmin käyttänyt pumppupullollisen vitamin cocktail päivävoidetta, joka oli aivan loistavaa koostumukseltaan ja kosteutustehot erinomaiset. Lisäksi käytössäni on tällä hetkellä vitamin cocktail öljy, joka imeytyy nopeasti ihoon, tuoksuu taivaalliselle ja kosteuttaa pitkäaikaisesti. Erinomainen tuotesarja tähänastisen kokemukseni mukaan siis.


60 ml tuubi maksoi 12.90 euroa.


Naamio tuoksuu lievästi makealta, tarkempaa tuoksua en saanut nyt esille, johtuu ehkä lievästä flunssastani... Tässä ei ole hajusteita eli tuoksu tulee ainesosista pelkästään. Levitin ohuehkon, mutta kuitenkin selkeän kerroksen tuotetta kasvoille kasvoveden jälkeen ja annoin vaikuttaa noin 20 minuuttia, missä ajassa suurin osa tuotteesta oli imeytynyt ihoon. Pyyhin loput pois kuivalla vanulapulla. Lapulle jäi paksua oranssin väristä jäämää naamiosta. Jäämät lähtivät kyllä hyvin kuivalla lapulla pois. Viimeistelin tuloksen suihkuttamalla kosteuttavaa kasvosuihketta vielä kasvoille. 


Incl vaikuttaa oikein kivalta. Sisältää mm. siemenöljyjä, pehmentäviä ainesosia, hedelmäuutteita ja vitamiineja. Hieman turhaa on mielestäni väriaineet (mm. rautaoksidi), jotka todennäköisesti jäävät pyyhittäessä vanulapulle.

Iho jäi naamion jäljiltä todella pehmeäksi ja kosteutetuksi, ei kuitenkaan ollenkaan rasvaisen tuntuiseksi. Tälle pohjalle voisi levittää vaikka meikkivoiteen, uskon että toimisi hyvin. Olen tosi tyytyväinen ostokseen; hinta-laatu -suhde on jälleen kerran erinomainen, kuten myös muissa käyttämissäni Mossan tuotteissa. Suosittelen kokeilemaan vaikkei iho olisikaan erityisen kuiva edes. Minulle oli yllätys, että tuotetta imeytyi niinkin paljon ihooni, joka ei ennen käyttöä edes erityisen kuivalta tuntunut. Tähän vuodenaikaan, talven jo lähestyessä lisäkosteutus tuskin on normaali- tai sekaihoisellekaan pahitteeksi :) 


Onko sinulla Mossan tuotteista kokemuksia? Mitä olet tykännyt?

Kommentit

  1. Mossan kasvoöljy on tuttu, ja nyt aloittelen misellivettä (jonka ostin Prismasta), mutta muuten en ole Mossan tuotteita käyttänyt. Täytyypä tsekata tuo naamio seuraavalla Prisma-käynnillä. Vaikuttaa oikein hyvältä tuotteelta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä ja pitää itsekin ostaa seuraavaksi misellivedeksi tuo Mossan tuote :) Tykkään, että misellivesi tai kasvovesi tekee muutakin kuin puhdistaa eli hoitavista ja kosteuttavista ainesosista isot plussat Mossalle. Vaikuttaa oikein hyvältä tuotteelta ainesosiensa puolesta.

      Poista
  2. Tiedätkö kuuluuko tämä tuote kaikkien Prismojen valikoimaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä osaa sanoa. Veikkaan, että ei, sillä esim Oulun alueella pienemmässä Prismassa ei ole Mossaa ollenkaan myynnissä ja suuremmassa peltomarketti-Prismassa puolestaan on.

      Poista
  3. En ole koskaan kuullutkaan Mossasta aiemmin! Pitää ehkä käydä katselemassa löytyisikö lähiprismasta, en ole ainakaan vielä huomannut vaikka aika tarkkaan yleensä katselenkin hyllyt läpi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mossa on ollut Suomesta saatavissa ehkä noin vuoden ajan. Ihan eka kerran luin sarjasta Karkkipäivä -blogista ja kiinnostuin heti. Pian tämän jälkeen tuotteita alkoikin ilmestyä Sokokselle ja ehkä reilu puoli vuotta sitten huomasin Prismoissa. Kyseessä on Madaran pikkusisko, josta tuoksumaailman, hintojen ja koostumusten puolesta kiinnostuin heti paljon enempi. Alussa vain muutamia tuotteita oli saatavilla, sittemmin valikoima on laajentunut. Kannattaa kyllä tutustua! Tämä naamio on ollut heti kovalla käytöllä ja nyt flunssan helpotuttua tuoksu on sellainen makea vaniljaisen hedelmäinen, tekisi mieli syödä pois ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit