Lookfantastic Beauty Box september 2017

Syyskuun LF boksin esittelyn aika, teemana synttärit tällä kertaa. Lookfantastic ilmeisesti täyttää vuosia tai kauneusboksi.. jäi hieman epäselväksi, mutta eipä se mitään. Mennään asiaan suoraan:


Boksin synttäriteemainen kansi 💝



Tuotteiden esittelyt ...


... ja sisältö!


Boksissa oli kaksi Lookfantasticin "omaa" tuotetta: yksisarvissivellin ja tikkari, jotka sopivat täydellisesti synttäriteemaan. Tikkari vielä odottelee syöjäänsä ja sivellintäkään en ole ehtinyt vielä käyttämään. Se vaikuttaa kuitenkin laadukkaalta ja pehmeältä. Tällaiselle perus luomivärisiveltimelle on aina käyttöä ja tuntuu, että edelleen omistan tällaisia liian vähän, joten tervetullut ylläri.


Siveltimen pariksi sopii täydellisesti tämä Hikarin luomivärinelikko. Esittelyssä tätä kehutaan erittäin pigmenttiseksi, mutta en nyt aivan näin sanoisi. On sitä pigmenttiä kuitenkin ihan kohtuullisesti, että asiansa ajaa. Kertaalleen ehdin jo kokeilla tätä ja perus neutraalin, tyylikkään meikin tällä saa aikaiseksi. Mulla tämä päätyi meikkipussiin; tällaisella on näppärä tehdä silmämeikki vaikka auton kyydissä matkalla ravintolaan (= olosuhteet, jossa itse tätä testasin). Tällaisessa tilanteessa suuri pigmenttisyys olisi enemmänkin ongelma kuin etu, sillä työskentely on enemmän tai vähemmän epätarkkaa liikenteessä ollessa. Toinen kiva meikkipussiin sopiva monikäyttöinen ja neutraali pienikokoinen paletti on NYX Lid Lingerie, joka vastikään tuli hankittua. 


Toinen yhteensopiva kaksikko on Eve Lomin kasvojenpuhdistusbalmi ja musliiniliina. Esittelylehtisessä kerrotaan tämän olevan maailman halutuin putsari. Se jää nähtäväksi kokeilun myötä, vielä en ole ehtinyt tähän perehtyä. Vaikuttaa mielenkiintoiselta kombolta joka tapauksessa ja liinalle varmasti löytyy käyttöä myöhemminkin.


Illamasquan tuotteista ei ole aiempaa kokemusta ja en usko, että tämäkään tulee mulla omaan käyttöön. En ole koskaan kokeillut voidemaisia contour-voiteita/puikkoja. Mielikuva tulee jonkinlaisesta sotkemisesta. Puikko näyttää kuvassa ja tosielämässä todella tummalta, mutta mitä katsoin swatcheja netistitä, ei tämä kuitenkaan välttämättä ole liian tumma suurimmalle osalle. Testailemaan en lähtenyt vielä, sillä mietin, että laittaisinko tämän suoraan koskemattomana eteenpäin. Tavallaan tekisi mieli kokeilla, mutta en oikeasti usko hyötyväni tällaisesta mitenkään. 


Pesevä ja tuuheuttava pasta/voide, joka sisältää savea ja ruusu-uutteita. Mielenkiintoinen tuote. LF boksista tulee aina kaikkea yllättävää, mikä tosi kivaa. Erityisesti hiustenhoidon ja ihonhoidon puolella erikoisuuksia on kiva kokeilla, ei ehkä niinkään meikissä, jossa erikoisemmat koostumukset yms. jäävät usein lopulta vähälle käytölle. Tällaisesta tulee ensimmäisenä mieleen, että kuivattaakohan ja takuttaakohan tämä käsitellyt hiukset pahasti. Mielenkiinnolla katsotaan, miten käy.


Viimeisenä vielä Decleorin päivävoide. Geelimäisen kosteuttava emulsio pikaisella testauksella vaikuttaa hyvältä. Lupaa suojata ihoa ilmansaasteita vastaan ja ei ole ainoa tämän vuoden LF boksituote vastaavalla tarkoituksella. Kertonee suurkaupungin preferensseistä ja tarpeista/haasteista, mitä sen ilmasto asettaa iholle. Eipä saasteiden torjunta ole haitaksi täälläkään. 


Mitä mieltä olet boksista? Mikä tuote kiinnostaisi eniten?

Kommentit

  1. Mahtava boxi. Kaikki tuotteet ottaisin riemusta kiljuen vastaan;) Eve Lom kiinnostaisi ehkä eniten. Siitä kuulee niin paljon, että olisi kiva testata itsekin, mutta nyt vain haaveissa:)

    VastaaPoista
  2. Itse en ole erityisen paljon Eve Lomista kuullut, ilmeisesti on sitten oikeastikin hypetetty! Hintavia tuotteet ainakin ovat. Oon edelleenkin tämän boksin tilaukseen tosi tyytyväinen :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit