Juvia's Place Nubian 2

Tilasin Juvia's Placen paletit The Nubian 2 ja The Magic merkin omilta sivuilta vähän sen jälkeen kun paletit olivat ilmestyneet Beauty Bayn valikoimiin - ja lähes heti loppuun myyty. Jenkkilän tilaus tuli kalliimmaksi veron ja postikulujen vuoksi, Shipiton kautta ei monta euroa pystynyt säästämään vrt. suoraan tilaamalla merkin nettisivuilta. Beauty Baylla paletit ovat kalliimmat kuin Juvia's Placen verkkokaupassa, mutta em. postikuluhässäkkä nosti hinnan kokonaisuudessaan korkeammalle. Pääasia, että nämä paletit päätyivät kuitenkin ehjinä ja hyväkuntoisina lähipostiini!

Tänään esittelen Nubian 2 -paletin, jota olen testaillut jonkin verran. Magic on vielä perehtymistä ja testailua odottelemassa meikkipöydällä ja kirjoittelen siitä hieman myöhemmin. 


Yllätys oli, että paletit ovat todella suurikokoisia...


... vertailuna tässä Jefferee Starin paletti, joka oli mun mielestä isokokoinen ennen tutustumista näihin :D


Kurkistus sisään. Suuret värinapit, ei peiliä. Peilittömyyttä merkki perustelee mahdollisuudella pitää hinnat alempana ja tämä on hyvä peruste mielestäni :)

Paletti värimaailmaltaan muistuttaa mielestäni todella paljon ylemmässä kuvassa olevaa Jefferee Starin Androgyny -palettia. Muistutuksena tähän vielä kuva napeista:


Vrt Nubian 2:


Marocco ja Charm ovat melko samaa sävyä. Tumma vihreä ja sininen löytyvät molemmista, tosin Nubian 2:ssa ovat metallisia sävyjä ja Androgynyssa mattaa. Jezebel ja Androgyny ovat luomella yllättävän saman värisiä. Kenya ja Dominantrix ovat hyvinkin samaa sävyä... Ja ihan yleisilmettä katsottaessa samankaltaisuutta on vaikea olla huomaamatta. Itse havahduin samankaltaisuuteen siinä vaiheessa kun tajusin tehneeni tällä lähes täysin samanlaisen kuin Androgynylla.

Aloinkin miettimään, että olisiko sittenkin pitänyt tämän tilalta tilata Saharan -paletti. Pitkään mietin Nubian 2:n ja Saharan palettien välillä. No, myöhästä katua enää. Hieno paletti tämä on joka tapauksessa ja käyttökelpoinen. 

Swatchit vielä sävyistä rivi kerrallaan:




Täytyi swatchata Nefertiti ennen tuota Nairobia, joka on viimeisen rivin ensimmäinen, niin saman sävyisiltä näyttivät napeissa. Täytyi saada nähdä omin silmin, kuinka lähellä tosiaan sävyt ovat. Kyllä niissä eroa on; Nefretiti on oranssimpi. 

Metalliset/shimmeriset sävyt ovat todella intensiivisiä ja koostumukseltaan kermaisia. Matat ovat puuterisempia kuten yleensäkin, mutta pigmenttiä riittää hyvin. Koostumus sävyissä on laadukas, laadultaan verrattavissa esim. Jefferee Starin Androgyny -palettiin. Nubian 2 on monipuolinen; neutraaleina häivytyssävyinä toimii Morocco ja Madagascar, vaalea shimmersävy löytyy Zuri toimii korostuksissa, kulmaluulla ja silmän sisänurkassa. Tummat matat sopivat varjostuksiin. Metallisia sävyjä likkuvalle luomelle on runsaasti tässä paletissa, ehkä yksi mattasävy olisi voinut olla enemmän tässä. Harmoninen hyvin harkittu kokonaisuus joka tapauksessa.

Kommentit

  1. Aivan fantastiset sävyt. Sininen Cleopatra on ihan mieletön. Vihreä Egypt on toinen katseenvangitsija. <3

    VastaaPoista
  2. Totta, nuo kaksi sävyä on todella upeita väripilkkuja tässä :D Pitäisi uskaltautua kokeilemaan. Nyt olen käynyt läpi nuo violetit, ruskeat ja kellertävät. Sininen ja vihreä ovat aina hieman haastavampia...ainakin ajatuksen tasolla ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit