Yhteydenotot

keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Bette Box syyskuu 2017

Vihdoin viimein esittelyyn pääsee tämän kuun Bette. Pakettiautomaatin täyteysongelman vuoksi boksin toimitus viivästyi noin 4 päivää. Jatkossa täytyy vaihtaa toimitus normaalin postin puolelle, sillä alkaa jo riittää nämä turhat viiveet. Ei ole ensimmäinen kerta todellakaan, että näin käy. Posti ei lisäksi heti vie pakettia toimipaikkaan vaan yritetään päivä tolkulla toimittaa automaattiin sitä. Lopulta kuitenkin hain tämän Postin toimipisteestä...


Viiveen vuoksi spoilasin itseni sisällöstä, vaikea vältellä postausten lukemista päiväkaupalla! Bettessä on melko vähän vaihtelua boksien välillä, personointia kauneusprofiilin mukaan ei juurikaan ole nyt viime aikoina ollut. Postaus toisensa jälkeen täysin samat tuotteet tulleet vastaan, mikä on tylsää. Täysin samat tuotteet on minullakin tässä kuin muilla.


3 täysikokoista tuotetta: Nivean silmämeikinpoistoaine, Blistex huulivoide ja Lumenen kivipuuteri. 
2 näytekokoista: Vichyn seerumi ja BC Bonacure syväpuhdistava shampoo. Lisäksi bonuksena SB12 purukumiliuska, Vichyn näytepussi vartalovoiteesta ja Kenzon tuoksunäyte.


Tuotteet esiteltynä.


Siitä on kauan kun viimeksi olen käyttänyt syväpuhdistavaa shampoota. Tämä pikkutuubi kestänee käytössä melko pitkään, olisiko perus käyttösuositus noin 1 viikon välein? En käytä juurikaan muotoilutuotteita, joten en ole kokenut tarvitsevani syväpuhdistavaa niin, että sellaisen olisin ostanut. Pelkona on hiusten meneminen korppumaisen kuivaksi ja mahdottomaksi selvittää. Nyt nähdään, voiko tällainen toimia minulla.


Käsirasvalta näyttävä Nivean vedenkestävän silmämeikin poistoaine toimii ihan hyvin ainakin ei-vedenkestävän silmämeikin poistamiseen :D Harvemmin tulee vedenkestäviä tuotteita käytettyä. Huomasin, että tämä toimii myös kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä osana hyvin. 


Boksista tuli Blistexin uutuushuulirasva, jossa on uudentyyppinen korkkimekanismi. Tämä saa vielä pysyä pakkauksessaan, täytyy käytellä muita huulirasvoja ensin pois alta. Mustikan maku/tuoksu vaikuttaa herkulliselta.


Vichyn seerumi on turhan minikokoinen ollakseen boksin varsinainen tuote mielestäni. Ei erityisemmin vakuuttanut muutoinkaan; sisältää vain tuota hyaluronihappoa, ei käytännössä mitään muuta vaikuttavaa ainetta, ellei tuota mineraalivettä nyt lasketa. Incl on täynnä erilaisia täyteaineita, joilla saadaan geelimäinen koostumus aikaan. Ihan kosteuttava tämä on eli sinänsä toimii. Ostaakseni tuotteen, vaatisin sisällöltä muutakin kuin vain vettä ja hyaluronihappoa. Pikkuisen kokonsa vuoksi tämä saa nyt mennä meikkipussin asukkaaksi.


Näytteet olivat ihan kivoja tällä kertaa. Kenzon tuoksu miellytti omaa nenää enemmän kuin aiemmat boksista tulleet voimakkaasti kukkaistuoksuiset näytteet. Tässä oli mausteistakin vivahdetta, mistä pidän. Purkassa on lääkemäinen maku, mutta ominaisuudet ovat vakuuttavat :).


Viimeisenä boksi "päätuote" eli Lumenen kivipuuteri. Minullakin oli monien muiden vaaleaihoisiksi itsensä ilmoittaneiden bloggaajien lailla sävy nro 1. Jäi ihmetyttämään, että miksi ei sävyä 0 ole bokseihin päätynyt. Katsastin lähi-Cittarin valikoiman tämän puuterin osalta ja yllätyksekseni siellä ei ollut sävyä 0. Eikö sitä sitten olekaan olemassa..? Omistuista kyllä olisi Lumenelta, joka on erikoistunut nimenomaan luomaan tuotteita skandinaavisille naisille (,jotka usen ovat melko vaaleita..). Kauneusprofiilissani Oma Bettessä olen siis ilmoittanut ihon sävykseni erittäin vaalean, vaikka se ei aivan sitä tosiasiassa olekaan. Kokemukseni mukaan kuitenkin tuotteet tuppaavat aina olemaan hieman tummempia kuin vaaleampia, joten siksi päädyin tähän.  

Koska en ole todellisuudessa se erittäin vaaleaihoinen, pystyn käyttämään tätä, vaikka kaupasta valitsisinkin todennäköisesti vaaleamman sävyn. Meikin korjailuun päivän mittaan tämä sopii mulla, mutta tummahkona sävynä ei missään nimessä meikin kiinnittämiseen meikkivoiteen jälkeen.

Kokonaisuudessaan boksi oli ihan ok, ihan kiva. Lumenen puuteri oli suosikkituote tässä ja pelasti paljon kun sävy kuitenkin osoittautui käyttökelpoiseksi. Huulirasvat ja meikinpoistotuotteet (kuten muutkin pesutuotteet) koen hieman tylsiksi. Huulirasvoja tuntuu nurkissa pyörivän ja vaikea saada kulumaan. Puhdistustuotteita kasvovedet olisivat kaikkein mieluisimpia, erityisesti ihoa hoitavat sellaiset. Shampootakin on turhan usein bokseissa eli en kovin innossani syväpuhdistavastakaan ollut. Vichyn tuote oli harmillisen pienikokoinen. LF boksin tavoin kasvotuotteen olisi hyvä olla oikean matkakoon kokoinen (esim 20 ml) eikä tällainen mini, jonka pakkauskin on itse tuotetta arvokkaampi vai onko muka järkeä pakata 5 millilitraa pumppupulloon? :D

Mitä mieltä olette syyskuun Boksista? 2 kommenttia:

  1. ainakin sen verran vaihtelua oli tässä boxissa, että mulla oli sävy 2 puuterista. ja kenzon tuoksunäytettä en saanut vaan vichyn kasvoöljynäytteet. nämä vichyt oli mainittu tuotekortissakin eli ilmeisesti ne piti paketissa ollakin. ensin epäilin että kenzot oli loppuneet kesken ja siksi ne öljyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla, että vaihtelua on kuitenkin :) Puuterista taitaa tuo sävy 1 olla se vaalein nyt tarjolla oleva, koska todella vaaleaihoisetkin ovat sen saaneet. Mutta ei sentään onneksi kaikille samaa sävyä :D

      Poista