Heinäkuun 2017 loppuneet

Vihdoin viimein tämä postaus saadaan ulos, kuukausin jo loppupuolellaan. Melko iso kasa tavaraa taas loppunut. Merkittävän osuuden muodostavat matkakoot ja näytteet yhteensä, sillä kuukausiboksien mukana tällaista tavaraa päätyy käyttöön jatkuvasti.


Tässä koko roska, yhteensä 16 kosmetiikkatuotetta ja 2 välinettä. 16:sta 9 täysikokoista ja loput näytteitä/matkakokoja (nuo Lanzan pussit lasken yhdeksi, sillä olivat kiinni toisissaan).

Sekalaiset näytteet:


Scrub love vartalonkuorinta-aine tuli LF boksin mukana ja on reilu matkakoko 100 g (täysikokoinen oli muistaakseni tuplakoko tähän nähden. Tosi hyvää ainetta, tuoksu taivaallinen. Tällaisia on kiva saada bokseista ja olisi myös niin helppo tehdä itse jos vain viitsisi. Pääraaka-aineena on kahvinpurut ja kookos, näitähän löytyy joka keittiöstä :)

Garnier Respons vartalovoidenäyte tuli Bette Boxista, jossa edeltäjänsä tavoin on turhan usein pikkuisia turhia pussinäytteitä, joka lähinnä aiheuttavat ärtymystä. Tässä näytteessä todella ärsyttävä puoli oli se, ettei se riittänyt edes yhteen käyttökertaan :D Vajaa puoli kroppaa sai tällä rasvattua. Ei mitään erityistä jäänyt mieleen. Muistaakseni ihan ok tuote, raikas tuoksu.

Lanzan Healing Oil shampoo ja hoitoaine tulivat myös Bette Boxin mukana. Ei mitään erityistä sanottavaa näistä. Kyseessä kallis kampaamomerkki, mutta nämä näytteet eivät vakuuttaneet markettituotteita enempää. 

Real Chemistry kasvojen kuorinta-aine tuli LF boksissa myös ja on yksi harvoista turhakkeista, mitä tullut boksissa. Tämä on kuoriva geelimäinen kasvojen puhdistusaine, jota hierotaan iholle ja se kokkaroituu pikku pallosiksi ja niiden tulisi sitten sitoa kuollutta ihosolukkoa yms. Kyllä tässä kasvoille muodostui tahmeita pikku palleroita, jotka tarttuivat tiukasti ihokarvoihin kiinni eli siihen posken nukkaan. Niitä sai sitten repiä irti :D Mitään postitiivista vaikutusta en tällä huomannut olevan.

Shampoo + hoitoaine:


TRESemme Keratin Smooth shampoo tuli Bette boksin mukana. Ihan ok shampoota, voisin jopa ostaa. Mahdollisesti jopa auttoi selvittämään takkujani. Huomattavasti parempi kuin sarjan hoitoaine, joka oli mulle ihan liian lirua.

Fructis Goodbye Damage hoitoaine on satunnaisia markettihoitsikoita, joita ostelen kokeilun vuoksi silloin tällöin. Tämäkään ei erityisemmin vakuuttanut, ei auta vaurioituneiden hiusten pesun aikana muodostuvien takkujen selvittelyssä. Jätettävä hoitoöljy onneksi auttaa selvittämään sen mihin hoitoaine ei pysty. Hyvän markettihoitsikan etsintä jatkuu edelleen, toki olen jo joitain hyviä bongaillutkin, mutta tykkään myös kokeilla uutta aika ajoin. Yleensä naamiotasoiset hoitsikat toimivat parhaiten, mikä ei sinänsä yllätä.

Jätettävät hoitoaineet: 


XZ Persikkanektari latvasuoja. Ostin mielenkiinnosta tämän uutuustuotteen ja odotin siltä jonkin verran myös jotain, mm. selvitystehoja. Niitä ei ollut ollenkaan. Ainetta joutui laittamaan hiuksiin paljon, sitä tuntui uppoavan ja uppoavan, mutta selvitettävyys ei juuri lisääntynyt. Sain vain tahmaiset hiukset. Olisko sitten pitänyt laittaa tätä vasta lopussa jo kammattuihin hiuksiin suojaksi? Ehkäpä, mutta sellaisella tuotteella en koe tekeväni mitään. Tämä oli pettymys.

Caviar CC Cream 10 in 1 jätettävä hoitsikka sen sijaan oli todella hyvää tavaraa. Siloittaa, kosteuttaa, selvittää jne. Tuote tuli LF boksista. Sittemmin tämän loppumisen jälkeen olen tykästynyt hiusöljyihin, joten ei tule ostettua uudelleen. Voidemaisten jätettävien parhaimmistoa kuitenkin ehdottomasti.

Kasvosuihkeet ja vedet:


Kesä on takana, joten kasvosuihkeiden kulutus on ollut runsasta. Mennään kuitenkin ensin pitkän linjan kasvoveteeni eli Pixi Glow Tonic. Tämä on ollut parasta kasvovettä, mitä olen omistanut ja on todennäköistä, että ostan tätä vielä uudelleen. Aikataulu riippuu siitä, minkälaisia glykolihappopitoisia tuotteita minulla milloinkin on käytössä. Nyt tällä hetkellä mulla on Alpha-H:n Liquid Gold hoitoneste, joka myös tämän kasvoveden tavoin sisältää 5% glykolihappoa. Pixi on tuoksunsa ja kosteuttavuutensa perusteella kuitenkin tuota Alpha-H:n tuotetta mukavampi käytössä. Liquid Gold tulee kuitenkin kestämään todella kauan käytössäni (ostin 3 pullon pakkauksen ja eka pullosta käytettynä vasta 2/3 useiden kuukausien kuluessa säännöllisessä käytössä). Riittoisa on myös Pixin kasvovesi, joka lähes päivittäisessä käytössäni kesti kuitenkin reilun vuoden. 

Pixi Vitamin Wake Up Mist oli kesällä tehokäytössä. Pirteä kasvoja virkistävä suihke, joka tulee pullosta kohtuullisen hienojakoisena sumuna (ei kuitenkaan mitään verrattuna Lumene Lähde -suihkeeseen, joka on hienojakoisin tuntemani suihke). En usko hankkivani tätä uudestaan, sillä ei tämä vakuuttanut mitenkään erityisenä tässä kasvosuihkeiden runsaudenpulassa, mitä nykyisin on tarjolla.

Yves Rocher Vitaminized Mist on greipintuoksuinen suihke, jonka tilasti yli vuosi sitten YR:lta kokeeksi. Tuolloin kasvosuihkeet olivat ehkä vasta tulollaan isoille merkeille selkeämmin. Sumu tässä on karkeajakoisempaa kuin Pixin suihkeessa. Ihan käytettävä, ei mitenkään erityinen. Meikin päälle en laittaisi, sen verran pisaraa tulee. En usko ostavani uudestaan.

James Read Gradual tan mist on LF boksin antia alkukesästä. Mielenkiintoisen tuoksuinen tuote, mutta muuten en innostunut. Tuntui ruuttaavan aina väärään kohtaan, eli tasaisesti ei suuttimesta tavara tullut edes sen pesun jälkeen. Tämä lupasi vähitellen ruskettaa ihoa käytön myötä ja sen se kyllä tekikin, tosin tämä "rusketus" oli kasvovedellä pois pyyhittävissä iholta illalla. Minua ei rusketukset innosta mitenkään enkä sellaista hanki tai ylläpidä, joten tuote on kohdallani täysi turhake. Kosteuttavana suihkeena käytin kuitenkin tämän pois.


L300 Anti-age Day Cream on ollut mulla varmaan noin 2 vuotta käytössä. Piti ottaa oikein projektiksi saada tämä loppuun, sillä vajaita puteleita on ihan tarpeeksi muutenkin kertynyt varastoihin. Kosteuttava tavanomainen päivävoide, ei mitään erityistä sanottavaa, ei huonokaan. Incl on tylsä ja synteettinen. En innostu tällaisista, ei mitään jujua ole hyaluronihappoa lukuunottamatta joka sinänsä on jo ihan peruskauraa kosteuttavissa päivävoiteissa. Ei jatkoon.

Supermood Youth Glo Radiance Serum on ostamastani Supermoodin kolmen seerumin pakkauksesta se viimeisin jäljelle jäänyt ja tämäkin piti "pannuttaa" oikein tarkoituksella että saisi vajaita vähemmäksi. Ei tämä huono ole suinkaan, erittäin hyvää tavaraa on. Runsaasti ravitsevia luonnonkosmetiikan ainesosia sisältävä ja iholla tuntuu hyvältä. Sisältää kuitenkin pientä kimalletta, ilmeisesti tuotteen sisältämä mica tekee kimalluksen? Sen vuoksi tämä jäi hieman paitsioon. En osannut käyttää tätä kuin meikin alla ja siihenkin tarkoitukseen on niin paljon ollut tuotteita jatkuvasti käytössä, joten sitäkin myöten tähän ei ole tullut säännöllisesti tartuttua. Tuskin tulen uudelleen ostamaan juuri tätä, mutta todennäköisesti palaan vielä Supermoodiin sen laadukkuuden ja hyvien kokemusten vuoksi. Lisäksi kotimaisuudesta iso plussa.

Kuorinta ja naamio:


Organic Shopin kasvojen kahvikuorinta lähti Sokokselta mukaan testimielessä kun huomasin uuden sarjan rantautuneen sinne. Hyvä peruskuorinta, jota käytin suihkussa, koska sopii sillain parhaiten rutiineihini. Tuoksu on todella hyvä kahvin tuoksu ja ihan hellävaraista tämä oli myös iholle. Voisin ostaa uudelleenkin.

L'Oreal Pure Clay Glow Mask on kesän 2016 hypetettyä multimasking trendiä edustava tuote. L'Oreal lanseerasi kolme naamiota, joista vuosi sitten ostin sen ruskeanpunertavan version, mistä ihan tykkäsin. Tämä nyt jostain syystä ei oikein sytyttänyt. Saunassa käytin helppouden vuoksi kuten teen kaikkien sotkevien naamioiden kanssa. Mitään erityisempää vaikutusta en huomannut. Tuskin tulee uudelleen hankittua.

Välineet:


Real Techniques eyeliner sivellin tuli tiensä päähän toisen pesunsa jälkeen, jolloin huomasin sivellinosan painuneen varteen sisälle :D Se oli sen siveltimen loppu. Yksikään käyttämäni RT:n sivellin ei ole ollut näin heikko, jokin valuvika täytyy tässä olla. 

We Care Icon meikkisieni myös tuli tiensä päähän melko pitkään palvelleena ja asiaan vaikutti myös se, että olin juuri tilannut uuden RT meikkisienen, jota tietenkin heti halusin alkaa käyttämään. RT sieni on selkeästi laadukkaamman tuntuinen kuin tämä ja on pehmeämpi myös. En usko ostavani tätä sientä enää uudelleen, sillä RT sieniä saa mm. iHerbistä todella edullisesti, käytännössa samaan hintaan kuin tällaista halpissientä Sokokselta. Sokoksella puolestaan RT:sta saa maksaa maltaita.

Tässä oli heinäkuun anti. Kova työ oli postausta tehdä, sillä tuotteita oli pitkästä aikaa todella paljon. Elokuu tulee näyttäytymään tämän vuoksi huomattavasti laihemmalta saldoltaan.


Oliko joukossa kiinnostavia tuotteita, omia suosikkejasi tai jopa pettymyksen tuottaneita inhokkeja?

Kommentit

  1. Loppuneet -postauksia aina kiva lukea. Sullakin on hyvät ja punnitut arviot:)
    Organic shopin coffee & silk naamiokin on hyvää tavaraa. Kahvikuorintaa en ole kokeillut, mutta kahvintuoksuista jutuista tykkään yleensä. Pitää muistaa tsekata kuorintakin.
    Caviar CC Creamin hiuksiin jätettävää hoitsikkaa olen käyttänyt yhden pikkutuubin verran, mutten saa päähäni mitä siitä tykkäsin. Ei varmaan ihan hirveän huono ainakaan, kun ei mitään traumamuistikuvia jäänyt;)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi :)
      Pitääpä katsastaa tuo coffee&silk -naamio, kuulostaa hyvältä.
      Mukavaa viikonloppua sinullekin!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit