Colourpop Fem Rosa kokoelma + vähän muutakin

Fem Rosa kokoelman tuotteiden palatessa uudelleen loppuunmyynnin jälkeen Colourpopin verkkokauppaan, piti toimia nopeaa. Ehdinpä tällä kertaa! Joka kerta kuin esim. Yes, Please -paletti on tullut uudelleen myyntiin, se on loppuun myyty ennenkuin olen ehtinyt mitenkään asiaan reagoida. Usein esim. tulee ilmoitus s-postilla varastojen täyttämisestä ja kun olen tämän huomannut ja klikannut linkkiä, tuleekin esille ilmoitus, että Out Of Stock. Uskon kuitenkin, että näitä suosittuja tuotteita tulee jatkossakin lisää.. sitähän sitä myydään, mitä ihmiset haluavat.

Nyt kuitenkin Fem Rosa -kokoelman kimppuun. Ostin siis kokoelman luomiväripaletin, kasvopaletin ja yhden nestemäisen huulipunan. Lisäksi mukaan lähti Amethyst-huulivoide, mattahuulipuna, huulikiilto ja yksittäinen luomivärinappi.




Tämä Karrueche on minulle täysin tuntematon henkilö, siis hän, jonka yhteistyökokoelma on kyseessä. Pitäisi ilmeisesti tehdä haku YouTubeen... ;) 


Yllä olevien pahvipakkausten sisältä paljastuu todella upeasti koristellut paletit


Tässä kaikki kolme kokoelmasta omistamaani tuotetta. Näitä pakkauksia voi ihailla loputtomasti. Kaveriksi näille tilasin Storybook Cosmeticsin ruususiveltimet, jotka toivon mukaan löytävät vielä joku päivä tiensä mun postiluukkuun 


Kasvopaletti sisältää higlighterin, poskipunan ja aurinkopuuterin




Luomiväripaletti sisältää 12 sävyä, joista 4 mattaa (alarivi)  ja loput shimmer/metalli -sävyjä.

Sävyt ovat upeita ja pigmenttisiä, jokainen. Luomivärissä tämä on iso plussa, pelkästään hyvä asia, sillä ovat pigmenttisyytensä lisäksi myös hyvin blendautuvia. Myös mattasävyt ovat pigmenttisiä ja vähemmän puuterisen pöllyäviä kuin mattasävyt luomiväripaleteissä yleensä. Shimmerit ovat kermaisia ja intensiivisiä. 

Kasvopaletin suhteen suuri pigmenttimäärä on sensijaan ongelmallinen. Poskipunasävy on upea, mutta saan sillä toistuvati pelleposket itselleni aikaiseksi, vaikka kuinka kopsuttelen siveltimestä irtonaiset poskipunahiukkaset pois ja pyrin häivyttämään värin perusteellisesti. Taidoissa todennäköisesti vikaa. Toisaalta blendautuvuus ei välttämättä ole punassa riittävän hyvä? Tähän vaikuttaa myös alla oleva meikkipohja ja puuterointi. Harjoitukset jatkuvat, toivottavasti joku päivä saan tämän toimimaan. Sävy on todella kaunis nimittäin. 

Aurinkopuuterin suhteen en kokenut suurempia ongelmia, toisin runsas pigmentti ei senkään työstämistä helpota, kerrostaminen on vähäpigmenttisten tuotteiden kanssa helpompaa. Melko samantyyppinen tuntuma ja sävy on tässä kuin theBalmin Bahama mama -aurinkopuuterissa. Higligher on minun makuuni ehkä hieman liian kultainen. Sillä on myös helppo saada överit runsaan pigmentin vuoksi.

Tässäpä vielä swatch kuvaa molemmista:


Kasvopaletin swatchit. Tuo higligher on kyllä todella kultainen. Yhdellä fanbrushin huiskauksella saa jo melkoiset kimallukset naamalle.


Luomiväripaletista swatchasin ylärivin kolmannen, keskirivin viimeisen, alarivin ensimmäisen ja kolmannen sävyn sekä vielä ylärivin viimeisen. 

Tykkään kovasti luomiväripaletista, uniikki, upea kokoelma sävyjä, josta voi tehdä loputtomasti lookeja. Kasvopaletista en niinkään ole innoissani. Koen vaikeaksi sävyjen käytön suuren pigmenttisyyden vuoksi sekä highlighterin turhan intensiivisen kullan sävyiseksi. Veikkaanpa, että ainakin highlighterin käyttö jää melko vähälle. Toivoisin kuitenkin että poskipunan saisin toimimaan kauniin sävynsä vuoksi. Mitään nopeasti tehtävää meikkiä en tällä kasvopaletilla usko tekeväni, saa varata aikaa touhuiluun tämän kanssa. Luomiväripaletilla sensijaan saa nopeasti neutraalimman tai näyttävämmän meikin ja ajan kanssa upean juhlameikin (taidot vain rajana ja se raja mulla tulee vastaan toki herkästi).

Siirrytään sitten lopputilaukseen: 


Ultra matte lip sävyssä Solow, Iluvsarahii kokoelman huulikiilto Curvii, pressed luomivärinappi Tiki sekä amethyst crystal lip balm huulivoide. Tästä kuvasta puuttuu vielä esittelemätön Fem Rosa kokoelman ultra satin lip -huulipuna sävyssä Mrs.


Tässäpä kaikki yllä mainitut tuotteet ilman pakkauksia. Oikealta ensimmäinen huulipuna on Mrs., seuraavana Solow ja kolmantena Curvii. 


Swatchit ovat samassa järjestyksessä kuin tuotteet yllä olevassa kuvassa.

Ensi kokeiluilla Mrs. ja Curvii ovat upeita sävyjä. Mrs. on klassinen hieman ruosteenpunaiseen vivahtava täydellinen syyspuna. Nestemäisistä Colourpopin huulipunista ja ehkäpä kaikista huulipunista Ultra satin lip -koostumus on suosikkini. Ei kuivata, mutta kestää hyvin normaalin olemisen sekä esim. juomisen, mutta ei syömistä kovin hyvin. Mattapuna kestää kaiken näin yleensä ottaen paremmin, mutta käyttömukavuuden kustannuksella (kuivattaa huulia, näyttää kuivalta, tuntuu kiristävältä). 

Curvii on nude, vienosti persikkaan taittava kiilto, jota voi levittää helposti ilman peiliäkin. Sopii Fem Rosa -silmämeikin kanssa myös loistavasti.

Solow oli heti ensialkuun upea sävy, mutta sitä onnea huulilla kesti vain hetken. Sävy nimittäin hapettuu todella paljon tummemmaksi aika nopeaa. Eikä siinä vielä kaikki, se myös alkaa varisemaan huulilta pois vaikkei mitään edes tekisi. Tämä on ihan floppi :( Ensimmäinen sellainen Colourpopin tuotteiden osalta. Onneksi ei paljon harmita, sillä tämä oli kaupanpäällinen (tarjouksessa oli 3 huulituotetta 2:n hinnalla). Toki sävy on kaunis ja harmillista sinänsä,  ettei koostumusta ei ole saatu toimivaksi.

Amethyst huulivoide on miellyttävä käytössä ja sopien punan alle tai sellaisenaan käytettäväksi. Näistä jalokivikokoelmista oli ikävä kyllä lähes kaikki tuotteet loppuunmyyty siinä vaiheessa kun itse olin tilausta tekemässä. Olisin halunnut ostaa myös kokoelman meikinkiinnityssuihkeen.

Luomivärinappi on taattua Colourpop laatua. Vielä en ole tätä meikkiin ehtinyt kokeilla, mutta swatchin perusteella tulee toimimaan loistavasti meikissäkin. Pigmenttiä ja blendautuvuutta riittää, koostumus kermainen.

Tässä swatchissa molemmat viirut ovat Solow-punaa kuvattuna parin minuutin aikaerolla. Huikea muutos...


Tämä kuva itseasiassa jopa hämää muutoksen suuruutta, luonnonvalossa Solow on juuri levitettynä paljon vaaleampi pinkki, mitä tässä näyttää. Sävyn tummuminen parin minuutin päästä puolestaan kuvautuu tässä swatchissa on melko realistisesti. 

Tässäpä tilaus tällä kertaa. Olikohan tämä 5. tälle vuodelle? Saa nähdä onko viimeinen. Omistan tuotteita Colourpopilta jo niin paljon, että sen puolesta saisi viimeinen tälle vuodelle ollakin. Ehtisi jossain vaiheessa käytelläkin näitä :D Colourpop julkaisee kuitenkin jatkuvasti toinen toistaan houkuttelevampia uutuuksia ja jos vielä ilmaiset postikulut tarjotaan kansainvälisille asiakkaille, niin se on menoa.. Ja toisaalta, jos saan käsiini Yes, Please -paletin, niin onhan se postareista huolimatta tilattava.

Mitä ajatuksia tuotteet herättävät, onko joukossa kiinnostavia? Onko sinulle koskaan käynyt nestemäisen huulipunan kanssa tuollaista värinmuutos-värin variseminen -ilmiötä? Entä oletko saanut pigmenttiset poskipunat toimimaan? Kommenteissa saa vapaasti jakaa vinkkejä :D

Kommentit

  1. Tosi upeat lämpimät sävyt luomiväripaletissa, vaikka yleensä olen enemmän kylmien sävyjen fani. Shimmersävyt ovat erityisen nättejä. En itse käytä nestemäisiä huulipunia, joten niistä en osaa sanoa yhtään mitään;)
    Mulla on yksi Wet n Wildin poskipuna, jossa on aivan älyttömän vahva pigmentti, just sellanen pellepigmentti, että oksat pois. Sivellintä pitää käyttää pannussa todella höyhenen keveästi ja tupsuttaa poskille melkein vain ilmassa pyörittäen. Ihana sävy, mutta stressaavaa käyttää;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä itsekin kokeilla tällaista tekniikkaa, että ihan vain hipaisukosketuksella mennään. Everyday Mineralsin mineraaliposkipunat ovat pitäneet pintansa mun suosikkiposkipuninani; helppo sutia kasvoille, ei överivaaraa ja kuitenkin tulee sävyä sopivasti joka ihmeen hyvin kestää. Odotin paljon Colourpopilta, mutta nyt ei mennyt aivan nappiin. Heidänkin yksittäiset Supershock punat saattaisivat olla käyttökelpoisempia, pitänee joskus testailla. Ainakin merkin YouTube -kanavalla meikkitaiteilija helpon näköisesti sutii niitä mallinsa kasvoille :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit