Bette Box elokuu 2017

Taas kerran spoilasin itseni boksin sisällön suhteen etukäteen, sitä kun on niin utelias, pilaa itseltä yllätyksen ;) Tätä boksia siis mainostettiin jopa 60 euron arvoisena etukäteen sisältäen useamman täysikokoisen tuotteen. Katsotaanpa sisälle:


Elokuun boksin teemana on Back to basics - ilmeisesti arkeen paluun ajatuksella ollaan tässä liikkeellä ja arkista perustuotetta onkin luvassa



Tässä esittelyt tuotteista. Silmiin pistää, että jälleen Lumenea tarjolla, ollut todella usein viime aikoina.


Lumenen yövoide täysikokoisena tuotteena Suomi100 -logolla varustettuna. Tämän luulisin sopivan paremmin nuoremmille, parin kympin tietämillä oleville käyttäjille. Normaali hinta 5.90 e. +30 v ikäinen ei erityisemmin voiteesta ilahdu... Vielä en tätä avannut, sillä paljon puteleita on käytön alla juuri nyt. Mietin vielä, laitanko eteenpäin tämän.


Nivean käsivoide on perus toimivaa tavaraa. Päätyy jonoon odottolemaan käyttöä, sillä useita tuubeja käsivoiteitakin on käytön alla juuri nyt. Täysikokoinen tuote tämäkin.

Listerine suuvesi ei erityisemmin innosta, en muista kovin usein suuvesiä käyttää, vaikka vajaa pullo on tälläkin herkellä lavuaarin reunassa odottelemassa. 


Ibero ripsentaivutin on klassikko vuosikymmenten takaa, voisi sanoa. 90-luvulla omistin tämän näköisen vempeleen ensimmäisen kerran. Tällä hetkellä käytössäni on muovinen ripsentaivutin, jota todella harvoin tulee käytettyä ehkäpä sen käyttöepämukavuuden vuoksi. Muistaakseni tällainen metallinen on parempi ja tarkempi käytössä. Ihan ok tuote boksiin, ei mitään riemunkiljahduksia aiheuta, vaikka olisikin nykyistä taivuttajaani parempi, sillä tällaiselle tuotteelle joka tapauksessa on melko vähän käyttöä.

Clean tuoksunäyte oli ihan kiva. Raikas puhtaiden pyykkien tuoksu on vaihtelua boksin mukana aiemmin tulleisiin raskaisiin kukkaistuoksuihin.


Helein kauneusravintolisä on boksin kiinnostavin tuote yhdessä Manna Kadarin primerin kanssa, jaetulla ykkössijalla siis. Mukava päästä kokeilemaan tätä ja iso plussa, ettei ole mikään parin päivän kokeilupakkaus vaan ihan täysikokoinen tuote! Mun päivittäisrutiineihin kuuluu aina vaihtelevasti vitamiini/hivenainelisiä, joten tämän saaminen boksissa säästää selvää rahaa.  Kuvasta näkyy, mitä tabletit sisältävät; kaikkia kuutta B-ryhmän vitamiinia, iholle hyvää C-vitamiinia ja sinkkiä sekä hiuksille piitä ja biotiinia. E-vitamiinin lisäksi C-vitamiini myös antioksidanttina tässä. 


Tämä oli boksin paras tuote yhdessä Helein -ravintolisän kanssa. Manna Kadarin primer on toimiva tuote, olen muutaman kerran silmämeikin alle tätä laittanut. Viimeksi eilen tein dramaattisemman iltameikin, joka pysyi siistinä koko illanvieton ajan. Huomattava parannus edelliseen Lumenen ikivanhaan silmämeikin pohjustajaan, jota olen käyttänyt. Se saa nyt lentää roskikseen viimein. Todennäköisesti on jo vanhakin...tosin ei se minulla uutenakaan toiminut, jos tähän vertaa.

Tuote-esitteen mukaan tämä toimii primerinä myös huulipunan alla sekä peiteaineena. Ensimmäisessä tarkoituksessa voisikin toimia, en ole testannut, sillä huuliprimereitä ei tule käytettyä. Näppyjen peittoon tällä ei todennäköisesti ole tarpeeksi tehoa, mutta esim. silmien alle voisi sopia peiteaineeksi. Näyttää purkissa ihmeen kellertävältä, mutta esim. silmäluomille sopii täydellisesti, sävy on neutraali ja toimiva todennäköisesti useimmille. 

Kokonaisuudessaan ajattelen, että tämä oli hyvä boksi, sain mielestäni hyvin vastinetta 16,90 euron sijoitukselleni :) Bettestä en juurikaan odottele mitään erikoisuuksia ja olen jatkossakin tyytyväinen, mikäli boksin taso pysyy tällä tasolla. Miinusta tässä oli se, että Lumenen tuote oli selkeästikin sopivampi nuoremmille tilaajille, ei ole ajateltu koko asiakaskuntaa. Välineiden suhteen myös sellaiset ajatukset, että niitä ei kovin usein saisi tulla, sillä iso riski, että alkaa turhia vemputtimia kertymään nurkkiin. Ripsentaivuttimet yms. ovat usein niin pitkäikäisiä, ettei uusia tarvitse. Poikkeuksen välineisiin tekee meikkisiveltimet; niitä ottaisin mielelläni useinkin vastaan, sillä täydellisten meikkisiveltimien etsiminen on ikuisuusprojekti ja pestäviä käyttötavaroita kun ovat, kuluvatkin aivan erilailla kuin ripsentaivuttimet.


Mitä mieltä olitte elokuun boksista? Mikä oli/olisi suosikkituotteesi näistä?

Kommentit

  1. Olen yhden tuubin käyttänyt tuota Lumenen yövoidetta, eikä se olen mun mielestä yhtään hassumpaa. Ihan toimiva perusyövoide. Ravintolisät ei taas mua innosta yhtään. Olen kaikenlaisia kokeillut, enkä ole huomannut minkään sorttisia vaikutuksia, mutta taidan olla jo liian vanha sellaisten käyttäjäksi, heh;) Ripsentaivuttumista olen sun kanssa samaa mieltä. Ja Manna Kadarin primeri kelpais mulle oikein hyvin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oot kokenut Lumenen yövoiteen toimivaksi! Pitää mun antaa sille mahdollisuus ja perua epäilevät puheet 😀

      Poista
    2. Enpä voi itsekään sanoa, että millään ravintolisällä olisin huomannut konkreettisia vaikutuksia ihoon tai mihinkään miuhunkaan. Jokin toiveajattelu mulla varmaan taustalla, että josko nämä ennaltaehkäisisivät ikääntymistä tjs. 😄

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit