Kesäisiä uutuustuotteita - Lumene, Lavera ja Real Techniques

Tässä postauksessa olisi tarkoitus esitellä kesän aikana ostamiani uutuustuotteita. Sellaisia siis, jotka olen ostanut kivijalkamyymälästä, mitä tapahtuu ihonhoito- ja meikkaustuotteiden osalta vähemmän vrt. tilattuihin tuotteisiin. Hius- ja hygieniatuotteet puolestaan ostan pääsääntöisesti kivijalkamyymälöistä, mm. marketeista, Sokokselta jne.

Tänään on esittelyssä Lumenen uusi Invisible Illumination sävyseerumi sävyssä Light, Laveran uusi Hydro Effect -seerumi ja Real Techniquesin Ready Set Glow! limited edition meikkisivellinsetti.



Aloitetaan seerumeista ensin:


Seerumi on ehkä hieman liioteltu nimitys Lumenen meikkivoiteesta, mutta kosteuttava se kyllä on. Laveran seerumi on uusi suosikki, jonka käyttöön ottoa odotan kovasti. Ensin olisi pannutettavana muutama muu..

Ostin Lumenen Invisible Illumination meikkivoiteen paikallisesta Citymarketista heti kun huomasin sen tulleen valikoimiin. Meikki- ja BB-voiteita on useita jo nyt käytössä, mutta oli vain pakko saada tämä kokeiluun, niin hypetetty tuote on kuitenkin kyseessä. Useammista Oulun suuremmista marketeista nämä uusimmat sävyt (eli light ja dark) puuttuuvat vieläkin. Alkuperäistä universal -sävyä on kaikkialla kyllä myynnissä. Se sävy voisi nyt kesällä olla sopiva minullekin kun jonkin verran rusketusta on tarttunut ihan tahtomattanikin. Light -sävy sopii toki myös, sillä tämän jättämä meikkipohja on todella kevyt. Syksyllä universal eli se nykyinen keskitumma olisi ehkä liian tumma. Light sopii sinulle, mikäli koet, että alkuperäinen universal sävy on hieman liian tumma.

Koostumus on tosiaan hieman seerumimaista. Se on todella ohutta. Olen ottanut tavaksi laittaa pipetillä tuotetta suoraan kasvoilleni; otsaan, poskiin ja siitä sitten siveltimellä levittänyt kaikkialle kasvoihin. Olen käyttänyt levittämiseen Real Techniquesin meikkisivellintä, sitä aivan perinteistä litteää mallia. Tämän meikkivoiteen kanssa se toimii loistavasti, muiden meikkivoiteiden kanssa olen onnistunut saamaan ks siveltimellä rantuja kasvoihin. Mielestäni tällainen nestepitoinen tuote ei sovellu hyvin levitettäväksi paksujen meikkisiveltimien (kuten esim RT Face Expert) tai beautyblenderin kanssa, sillä nämä välineet imevät aivan liikaa tällaista koostumusta. Suosittelen siis litteää sivellintä tai sormia. Taputtelen kuivalla mini beautyblenderillä vielä sy-alueen siistiksi. Päälle laitan irtopuuterin, sillä muutoin lopputulos jäisi liian kostean tuntoiseksi. Ehkä kuivemmalle iholle tämä voisi toimia ilman puuteria, mutta mikä olisi kesto iholla ilman puuterointia.. kesällä ei varmasti kovin hyvä. Edellä mainitulla tavalla laitettuna tämä pysyy työpäivän siistinä ja pidempäänkin. 

Tässä vielä Incl pakkauksen kyljestä:


Syy, miksi en sanoisi tätä seerumiksi aivan, on se, että ensimmäiset seerumiin mun mielestä kuuluvat ainesosat ovat vasta glyseriini ja sen jälkeinen lakansiemenuute (7. ja 8. ainesosat) poislukien vesi, joka on ensimmäisenä. Silikoneja on kärjessä muutama, joita toki tarvitaan usein meikkivoiteen koostumuksen saamiseksi optimaaliseksi. Isot plussat kuitenkin hoitavista ainesosista, joita Incl:sta löytyy!

Laveran Hydro Effect on myös esiintynyt useassa blogissa ja kiinnostus heräsi toden teolla. Tämä oli vain pakko saada. Sokokselta oli Oulusta loppu. Bongasin lomareissulla tämän lopulta Savonlinnan Cittarista ja hintakin oli 5 euroa Sokosta halvempi, 17.90 e. Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, laitanko tuotteen ostoskoriin. 

Seerumi on kevyttä, rasvattoman tuntuista ja imeytyy välittömästi ihoon jättäen todella kosteutetun tunteen jälkeensä. Täydellinen kesätuote ja tottakai sopii ympäri vuoden. Sopii aivan kaikentyyppisille ihoille. Tuoksu on hyvä. Tykkään todella paljon, tämän hetken suosikki. Seerumi lupaa taistella ympäristön saasteiden vaikutuksia vastaan, mikä on tällaiselle kaupunkilaiselle todella tervetullut ominaisuus.

Incl on loistava tottakai, sellainen kuin seerumissa pitääkin olla, runsaasti kasveista peräisin olevia tehoaineita:


Keskeinen ainesosa heti alussa on aloe vera (aloe barbadensis leaf juice), joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Alkoholia jotkut moittivat, mutta itse en ole siitä kokenut haittaa. Ilmeisesti koostumuksen ja tuntuman vuoksi tärkeä ainesosa, joka tosiaan haihtuu iholta pois.

Lopuksi vielä tuore tämänpäiväinen ostos eli RT:n sivellinsetti. En ole vielä ehtinyt siveltimiä testaamaan, mutta mulla on lähes samanlaisia RT:n siveltimiä jo olemassa, joten voin suositukset antaa kyllä näistäkin! RT:n siveltimet eivät ole ikinä pettäneet, laatu on loistavaa. Hinta puolestaan vaihtelee runsaasti hankintapaikasta riippuen. Sokos on perinteisesti myynyt näitä todella kalliilla vrt esim. iHerb. Tämä setti oli kohtuullisella hinnalla (22.50 euroa) myynnissä, Sokoksen kesäalepöydällä. Kerran jo aiemmin katselin tätä, mutten ostanut. Nyt tänään hipelöin sitä taas ja ajattelin, että ostetaan nyt pois. Ei välttämättä ole enää kauan saatavilla. Ja onhan tuo aivan upean näköinenkin ja käytännöllinen. 


3 sivellintä + meikkisieni


Pakkauksen takakannessa on RT:lle tuttuun tapaan tuotteiden esittelyt. 


Itse siveltimet ovat todella herkulliset karkkisävyiset ^____^ 

Multitask cheek brushia tulen todennäköisesti käyttämään poskipuna tai higlighter -siveltimenä. Vähän samantyyppinen mulla on jo RT:sta käytössä higlighter -siveltimenä (setting brush nimeltään) ja se on siihen hommaan mun ehdoton suosikki.

Strobing fan brush tulee ehdottomasti higlighter -käyttöön ja yksi tällainen mulla jo onkin. Toimii loistavasti. Targeted blending brush on kokonaan uusi tuttavuus. Sivellin on todella hieman tiheämpi kuin esim tuo multitask cheek brush tai setting brush. Tämä tulee joko puuterimaisen tai nestemäisen higlighterin käyttöön mulla. Oon korostustuotteiden suuri fani, joten strobing -siveltimiä melkeinpä ei voi olla liikaa (kun tuotteitakin on niin paljon ;)).

Tuo meikkisieni on ollut RT:lla markkinoilla jo jonkin aikaa. En erityisen innostunut ole tästä muotoilusta, mutta enköhän jotain käyttöä tälle keksi. 

Oliko näissä jotain sinua kiinnostavia tuotteita? Jos jos omistat näitä, mitä olet tykännyt?

Kommentit

  1. Minua himotti myös nuo RT:n siveltimet, mutten kuitenkaan ostanut, koska noissa seteissä on yleensä ainakin yksi jollei useampi vähän turhempi tuote, valitettavasti. Tosin nuo kolme on kaikki ihan käyttiksiä. RT:ltä on myynnissä myös oranssinsävyinen kolmen siveltimen setti, mutta sekin on jäänyt hommaamatta. Siinä taisi olla mukana myös meikkisieniä. Ulkonäkö on kyllä tosi söötti:)
    Lumenen seerumi/meikkivoidetta en ole kokeillut, koska en näe sille käyttöä. Laveran seerumista olen kokeillut näytepussin, minkä perusteella vaikuttaa hyvältä tuotteelta, vaikka sisältääkin kammoamaani alkoholia heti incin kärjessä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat ajatukset seteistä.. ongelma tosiaan on se että usein on vähintään yksi turha tuote. Mulle turhin tässä oli tuo meikkisieni erikoisemman muotonsa vuoksi, mutta sekin kuitenkin tulee käyttöön jossain vaiheessa. Viimeaikoina nimittäin olen tykästynyt levittämään meikkipohjan kostealla sienellä. Oranssi setti oli myös kiva, mutta siinä oli vähemmän itselle sopivia ne siveltimet.

      Olisi tosiaan ollut peliliike Laveralta vaihtaa jokin muu ainesosa alkoholin tilalle, kun tuo kuitenkin karkottaa ostajia ;) Itsekin kammoan sitä yleensä, ainut myönnytys alkoholille tulee runsaasti kosteuttavia ainesosia sisältävän luonnonkosmetiikan kohdalla kuten nyt. Normikosmetiikassa ei kiitos.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit