House Of Organic - tilaus; esittelyssä Avril Organic

Eli luonnonkosmetiikkaan liittyvä postaus tiedossa. Katja Kokon blogia epäsäännöllisesti seuraavana törmäsin vastikään hänen blogikirjoitukseensa liittyen edulliseen ranskalaiseen luonnonkosmetiikkabrändiin nimeltä Avril. Postaukseen liittyi myös alekoodi -15% House Of Organic- kauppaan muistaakseni ainakin koskien Avril -tuotteita. Katja Kokko esitteli juuri sellaisia tuotteita, joita ehdottomasti koen tarvitsevani, joten ei tarvinnut kauan miettiä tilauksen tekemistä.

Tilaus saapui mielestäni kohtuullisen nopeasti, noin viikossa. Erityisesti siihen tilanteeseen nähden, että moni muukin todennököisesti tilasi juuri samoihin aikoihin Avrilin tuotteita. Kauppa lupaa 3 vrk:ssa toimitukset, joten sain hyvityksenä "pitkästä toimitusajasta" extratuotteen Dabbalta, joka on mulle myös uusi merkki. Tämä nettikauppa teki siis lähtemättömän hyvän ensivaikutelman. Työkiireiden ja miniloman vuoksi en tosiaan edes ehtinyt huomata tätä pikku viivästystä.


Mennäänpä itse pakettiin, tällaista sisältöä tilailin:


Avril Organic Puhdistusvaahto, Kosteuttava silmämympärysvoide, Puhdistusöljy ja Huulipunakynä sävyssä Corail. Lisäksi kuvassa kylkiäisenä tullut Dabba baltic sea spray suolasuihke hiuksille (+ nuo inkiväärinamut)

Puhdistusvaahto on nyt kertaalleen testattu ja hyvin toimiva kevyt puhdistaja on kyseessä. Hyvin saman tyyppinen kuin tällä hetkellä käytössäni oleva Herbinan vaahtoputsari. Toimii parhaiten kaksoispuhdistuksen toisena osana tai aamulla meikittömien kasvojen pesussa. Ostinkin tämän kaveriksi tuon Avrilin öljyputsarin, jolla tarkoitus olisi ensin liotella meikit pois ja viimeistellä sitten puhdistus vaahdolla. Tuoksu on miellyttävä, miedon kukkainen ja makeahko. HIntaa tällä oli ennen alennusta 11,90 e.


Silmänympärysvoiteessa yllätti eniten se, että tuote on todella suurikokoinen, 40 ml. Yleensä tällainen tuubimainen sy-voide on 15-20 ml tilavuudeltaan. Näyttää siis enempi normaalilta kasvovoiteelta. Hinta ilman alennusta on 11,90 eli todella edullisesta tuotteesta on kyse, joka tulee lisäksi kestämään käytössä todella pitkään. 

Parin kokeilun perusteella oikein kelpo tuote, kevyt emulsiomainen voide, joka imeytyy hyvin. Ei juurikaan tuoksua. Kosteutusteho ainakin näin kesällä riittävä. Tämä ei mikään varsinainen anti-age tuote ole, mutta mielestäni kelvollinen aivan kaiken ikäisille. Kuivaihoiselle ei ehkä ihan riittävä yksistään, mutta sy-seerumin kanssa toimii varmasti. Mulla on aina käytössä 2 sy-voidetta, kevyempi ja täyteläisempi, ja tämä tulee nyt sitten olemaan se kevyt tuote. Kevyt sy-voide on mulla sopiva meikittömiin tai kuumiin päiviin sekä yhdessä seerumin kanssa. 


Öljyputsaria en ole vielä ehtinyt kokeilemaan. Tämä on mulle koko tilauksen odotetuin tuote, sillä en ole koskaan aiemmin kokeillut tällaista. Katja Kokon blogikirjoituksen mukaan tämä poistaa tehokkaasti sekä kasvo- että silmämeikin. Tällä hetkellä mulla on käytössä aivan kelvoton Vichyn 3 in 1 puhdistusemulsio meikin poistoon, joten odotan innolla, että tällä olisi huomattavasti paremmat tehot! Tätä siis olisi tarkoitus käyttää kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä osassa meikin poistossa ja esim. puhdistusvaahdolla sitten puhdistetaan meikin ja öljyn rippeet kasvoista.

Päivitän heti tähän postaukseen arvion tuotteesta kunhan ehdin testaamaan.
***Lisäys 9.8.: Kyllähän tämä toimii! Olen kastellut kasvot ja hieronut tätä naamaan, myös silmämeikin poistanut tällä. Ei kirvele tai mitään. Erikoisen tuntuinen kun ei vaahtoa tai mitään, herkästi tuntuu, että tuotetta ottaa liian vähän, mutta muutama tippa tosiaankin riittää. Tämä luonnollisesti tarvitsee kaverikseen toisen putsarin; liuottaa meikin ym, mutta se 2. tuote poistaa lopullisesti kaiken kasvoilta. Tuo yl. puhdistusvaahto on tälle hyvä pari.


Ennen bonustuotetta vielä tämä Avrilin huulipunakynä. Kyseessä on siis kynä, jolla voi rajata huulet sekä punata. Todella kätevä kiireisiin aamuihin, mitä varten innostuinkin tämän hankkimaan. Lisäksi sävy Corail oli just mua, koralliin taittava pinkki, ei mikään tumma mutta ei vaaleakaan. Hyvin neutraali arkisävy siis.

Pysyvyys tällä ei kovin hyvä ole, mutta toisaalta helppous levittää missä vain kompensoi tätä. Tarkat rajat saa muotoiltua hetkessä ja huulten täyttö parilla ranteen liikkeellä. Mulla on aina huulituote työvaatteen taskussa ja tämä tulee olemaan ensi viikolla mukana. Rintapielen kynätaskuunkin sopisi ihan sujuvasti, kunhan ei mitään C-todistusta vahingossa allekirjoita sillä ;) 


Lopuksi nopea esittely vielä ylimääräisenä tuotteena tulleesta Dabba suolasuihkeesta hiuksille. Suolasuihkeitahan on sekä kampaamo- että markettituotesarjoista saatavilla, mutta yllätys oli mulle, että luonnonkosmetiikan puoleltakin näitä löytyy. Aiemmin tuli paljonkin käytettyä, joten mukava taas pitkästä aikaa kokeilla tällaista. 

Ensivaikutelma oli positiivinen, tuote tuoksuu raikkaalta männyltä ja siinä onkin männynneulasuutetta ainesosana. Suihke tekee karkeaa rakennetta hiuksiin ja tuuheuttaa kevyesti. Ei kuivata kuitenkaan. Luulempa, että tämä tulee jokapäiväiseen käyttöön nyt toistaiseksi. Mulla on pitkät hiukset ja en tosiaan halua tahmaavia vaahtoja, kiinteitä ym. kemikaaleja niihin laittaa, sillä päivän päätteeksi hiukset ovat synteettisen kosmetiikan tuotteilla kuorrutettuna aivan hirveä tahmea takkukasa. Ainoastaan kevyet kosteuttavat muotoilusuihkeet ovat mielestäni toimineet arkikäytössä. En nimittäin halua enkä jaksa pestä tätä tukkaa joka päivä. Dabban suihkeella on potentiaalia antaa rakennetta ja tuuheutta ilman sitä tahmaavaa vaikutusta. Tämä oli tosi kiva extra!




Onko sinulla kokemuksia Avrilin tuotteista, mitä mieltä olet ? Kiinnostaisiko jokin näistä esitellyistä?

Kommentit

  1. Avril on aika vieras merkki, enkä ole kokeillut siltä kuin päivävoidetta. Päivävoide oli riittävän kosteuttava kuivalle iholleni, muttei muuten mitenkään erityinen.
    Öljyputsarit on aina kiinnostavia. Itse käytän nykysin öljyjä ja geelejä meikinpuhdistamiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avril öljyputsari vaikuttaa kyllä lupaavalta ensikokeluilla :) Mulle ihan uusi tuttavuus koko öljypuhdistus tosiaan. Mielenkiinnolla testaan sellaiseen kunnon silmämeikkiin, että miten toimii. Nyt toistaiseksi puhdistusvaahdon kanssa positiiiviset kokemukset; puhdasta tulee, muttei kuivata.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit