Colourpop vol.3 - a little haul

Taas Colourpop haalintaa. Aina kun sinne sivuille menee, niin löytää mielenkiintoisia uutuuksia ja uutiskirje sähköpostissakin tuo houkutuksia silmien eteen.. Nyt lähti mukaan melko paljon Colourpopin synttärituotteita, tässäpä koko kasa:


Hauska tervehdys taas paketissa ^____^


Pikkuinen haalintani sisälsi tällä kertaa tyhjän paletin, I hope it's a pony -synttäripussukan, blotted lip huulipunan, 4 kpl pressed luomiväriä (sillä pitihän uuteen palettiin saada myös täytettä ;)) ja lahjana vielä tuon super shock shadow luomivärin

Seuraavaksi mennään tarkemmin I hope it's a pony -pakkauksen sisältöön:


Ponipaketin sisältö! Pakkaus sisälsi 4 kpl duochrome sävyä, kolme ultra glossy lip huulikiiltoa sekä super shock cheek higlighterin + tarra-arkin :D

Mistäpä aloittaisin tarkemman esittelyn? Aloitetaan vaikka luomiväreistä. Tässä paletti ja kaikki tilauksen luomivärit siihen aseteltuna:



Ylärivillä erikseen tilaamani pressed luomivärit, alarivillä duochromet, jotka tulivat ponipaketin mukana. Tuo valkoiselta näyttävä nappi on pohjasävyltään todellisuudessa voimakkaan mintun vihreä, vaikkei heti uskoisi..

Seuraavaksi swatch-kuvat ja sävyjen nimet:


Mattainen ylärivi: Checkmate, Wake Up Call, Hear Me Out ja Silver Lining


Duochrome alarivi: Cake Walk, Rager, Party Favors ja Big 3

Colourpopille tyypilliseen tapaan kaikki sävyt ovat hyvin pigmenttisiä ja blendautuvia. Vielä olisi yksi rivi täyttämättä, ja se varmaan täyttyy seuraavalla tilauksella ;) Vielä en ole ajatellut tilata, mutta jossain välissä varmasti. Colourpop on todennäköisesti mun suosikkibrädi aivan kaikista tuntemistani merkeistä juurikin sen kokonaisuuden vuoksi: halvat hinnat, tasainen erinomainen laatu ja jokaisesta tuoteryhmästä löytyy loistavia suosikkituotteita. Tähän ei moni brändi pysty vaikka jokin yksittäinen tuote joltain muulta brändiltä nousisikin lemppariksi yli Colourpopin tuotteiden. 

Ikävä kyllä näitä duochromeja ei ainakaan tällä hetkellä ole Colourpopilta saatavilla. Katsoin äsken, olisiko niitä ollut erikseen myynnissä, mutta ei.. Tämä on Colourpopin kurjin puoli; ensin suunnittelee jonkin tuotteen ostamisesta ja hetken, päivän pari, miettii asiaa..sitten päättää että joo, haluan! Sitten menee sivuille ja se onkin jo loppuun myyty eikä uutta välttämättä tule. Joskus tulee, mutta tietää ei voi. Kannattaa tosiaan siis toimia nopeasti jos jotain limited edition tai vloggaajien tuotteita haluaa. Mattaiset sävyt kuuluvat vakiokokoelmaan, joten niitä on kyllä saatavilla.

Seuraavaksi huulituotteet:


Vasemmalta oikealle: Ultra blotted lip sävy Candyfloss, Ultra glossy lip sävyt Wishes, Bash ja RVSP. Swatchit tässä järjestyksessä alhaalta ylös.

Colourpopin huulituotteiden suurin ongelma mielestäni on se, että sävyt ovat todellisuudessa eri värisiä kuin mitä nettikaupan kuvissa olevissa swatcheissa ja huulikuvissa. Yleensä tummempia. Tämä ilmiö tuli esille tuossa Ultra blotted lip huulipunassa. Sävy on todella intensiivinen tummahko ruosteenpunainen. Ymmärsin alunperin että näiden Ultra blotted lippien piti olla jollan tavalla läpikuultavan kevyitä.. Sävy on kyllä kaunis ja varmaan ihan käyttöön tulee, muttei ehkä näin kesällä.

Kolme Ultra glossy lippiä eli huulikiillot ovat I hope it's a pony -pakkauksesta. Näitäkään siis ei tällä hetkellä ainakaan saa. Wishes on violettiin taittava kiilto, ei jokapäiväiseen käyttöön ainakaan mulla. Bash ja RVSP ovat pinkkejä, Bash hyvin metallinen pinkki ja RVSP vaaleampi, jossa kullanvärinen pohja, kuten swatchissa hyvin näkyy.

Lopuksi vielä synttärikokoelman luomiväri ja ponipaketin higlighter:


Super shock shadow Birthday Cake, Supershock cheek Blow Me Out

Nämä molemmat sävyt ovat todella kauniita ja vaikka kumpaakaan ei ole enää saatavilla, on kuitenkin valikoimissa hyvin lähellä näitä olevia luomivärejä ja highlightereita. Luomiväri on kaunis pronssinen pinkkiin taittava shimmerinen. Kesäisen nopean silmämeikin saa tehtyä pelkästään tuolla Birthday Cakella ripsivärin kanssa.

Highlighter kullan kimaltava, koostumukseltaan samanlainen kuin super shock shadow luomivärit, tosin ehkä hieman pehmeämpi vielä. Tätä pystyy hyvin levittämään myös sormilla, mutta siveltimelläkin onnistuu. En ole aiemmin omistanut Colourpopin highlighteriä, vaikka suunnitelmissa on ollut ostaa. Tykkään paljon tästä koostumuksesta, täysin erilainen kuin missään muussa.


Mitä sinä tykkäsit tuotteista? Oletko kiinnostunut haalimaan limited-edition tuotteita kokoelmiisi?

Kommentit

Suositut tekstit