BH Cosmetics - edullista laatua

Tein kesän alkupuolella tilauksen BH Cosmeticsin nettisivuille, jenkkeihin. Tuolloin halusin kovasti saada Carli Bybelin deluxe paletin ja sitä ei tuntunut olevan missään tarjolla juuri tuolloin. Ilmeni, että postikulut olivat aika kovat tuolla sivulla (19,90 dollaria), mutta muutoin halvat hinnat ja kampanjatarjoukset houkuttelivat sen verran, että tilauksen tein. Kaikki tilaamani olisi tullut esim. Beauty Bayssa kalliimmaksi yhteensä, vaikka postikuluja sieltä ei olisikaan tullut. Ehkä fiksumpi olisi vielä pyöräyttänyt tilauksen Shipiton tai jonkun muun välityspalvelun kautta ja säästänyt postikuluissa.

Mukaan lähti siis Carli Bybelin uutuuspaletin lisäksi myös Galaxy Chic -luomiväripaletti, Rose Quarz 9 siveltimen setti ja 2 kpl Liquid Foundation -meikkivoidetta (joista siis toisen sai kaupan päälle kun osti yhden). Sivellinsetti puolestaan tuli Galaxy Chic -paletin kanssa samaan halpaan hintaan. Joskus BH Cosmeticsilla on postimaksujen suhteen tarjouksia ja tuotteissa sitäkin useammin, joten uutiskirje ainakin kannattaa tilata ja laittaa tilaus sitten hyvän hetken tullen. Tuotteet on todella laadukkaita, yllättivät positiivisesti, vaikka toki odotuksetkin melko korkealla olivat, sillä onhan BH Cosmetics tehnyt melko monen YouTube-tähden kanssa yhteistyöpaletteja. Vielä pitäisi saada se Shaaanxo -paletti, joko Beauty Baysta tai kosmetik4lessilta ajattelin tilata riippuen siitä, mitä muuta pitää mukaan saada.

Jos BH:lla on mielestäni jokin "ongelma", niin se on edullisten merkkien tapaan jatkuva, tiheätahtinen uusien tuotteiden julkaisu ja se, ettei välttämättä ulkonäöllisiin asioihin ole kiinnitetty huomiota erityisemmin. Makeup Revolution on heti kättelyssä toinen vastaava merkki, joka tulee mieleen. Merkillä on lukemattomia erittäin monen napin luomiväripaletteja..tyyliin 30-50 nappia per paletti? Aivan liikaa, tollaiseen hukkuu, en osaa käyttää. Tuntuu tusinalta. Arvostan sitä, että luomiväripaletti on kokoelma sävyjä, kokonaisuus, jossa on jokin idea/teema. Mielestäni yhteistyöpaletit ovatkin sellaisia olleet vs. nämä kymmenien luomivärien sävykarttamaiset mustat muovipaletit.


Paletit ja siveltimet, kuvasta unohtui meikkivoiteet. 

Ensin esittelyyn tämä upea Galaxy paletti:


Sisältää siis 18 kpl baked -luomiväriä, jotka kaikki ovat shimmerisiä ja ulkonäöltään todellakin muistuttavat erilaisia planeettoja ym taivaankappaleita. Ensin epäilin, olisiko nämä vain varisevaa kimalletta kauniissa muodossa, mutta ei, ei todellakaan. Nämä ovat pigmenttisiä ja pysyvät sen työpäivän verran silmillä (pidempää aikaa en ole testannut toistaiseksi). BH:lla on 3 kpl avaruusaiheista palettia, joista halusin nimenomaan tämän sävyjen monipuolisuuden vuoksi.


Tykkään siitä, että sävyillä on nimet. Tulee vaikutelma oikeasti harkitusta mietitystä kokonaisuudesta, jossa jokaisella osalla on merkityksensä.


Swatchit sävyistä Jupiter, Aphrodite, Milky Way, Moon ja Electra.

Siveltimet seuraavaksi:


9 sivellintä, jotka ovat numeroitu ja niiden käyttötarkoitukset avattu takakannessa.


Siveltimet järjestyksessä nro 1-9. Viimeistelty, arvokas ulkonäkö, hyvä tuntuma käteen ja laadukkaan oloiset pehmeät, synteettiset harjakset. 

Vielä en ole ehtinyt kunnolla testailla tätä sivellinsettiä, mutta jonkinlaisen tuntuman sentäs olen saanut tehtyäni yhden kerran silmämeikin käyttäen nro 8:a eli Flat shader brushia (tiheä ja litteä, kuvassa vinossa, ei hyvin tule esille) ja nro 7:aa (Precision crease brush). Vaikutelmani mukaan yhtä laadukkaita kuin esim RT:n siveltimet, jotka ovat pitkäaikaisia suosikkejani.

Meikkivoiteet:


2 yhden hinnalla, joten olihan se ostettava (vaikka tuntuu, että meikkivoidevarastot on täynnä jo muutoinkin vuosikausiksi, jos nyt hyvänä pysyvät edes). Kappalehinta muistaakseni oli 6,90 dollaria.


Tästä kuvasta ei välttämättä saa käsitystä tuotteesta. Sävy on L2 Light Olive, joka oli vaaleimmista sävyistä se kellertäväpohjainen. Punertavakin olisi ollut tarjolla, eli viileä- ja lämpimäsävyiselle iholle on omansa. Sävyvalikoima oli erittäin laaja ulottuen ihan tummimpaan ruskeaan, sopien amerikkalaisen kuluttajan tarpeisiin.

Swatchin lisäksi testasin tätä kasvoille ja sävy on sopiva. Ranteessa tosin näyttää ehkä liian tummalta, mutta tuo onkin kasvojen ihoa vaaleampi kohta. Peittävyydeltään on Lumenen CC voiteen tasoa, joten melko peittävä oikeastaan. Pisamatkin melkein piiloon jäävät. Uskoisin, että levittyisi parhaiten kostealla meikkisienellä taputtelemalla. Sormin levitettäväksi mielestäni turhan paksua ja itse en muutenkaan sormilla tykkää meikkivoidetta levittää.

Lopuksi se eniten odotettu eli Carli Bybel -paletti:


Näillä sävyillä ei ikävä kyllä ole nimeä. Paletti on melko suuri ja ulkonäkö arvokas ja viimeistelty. Marmorinen kuosi tuo luksustuntuman. Sävyt ovat laadukkaita, erityisesti higlighterit ja shimmersävyt aivan huikeita. 

Paletissa pitäisi siis olla alkuperäisten eli Carlin ensimmäisen paletin sävyjen lisäksi 5 uutta luomivärisävyä ja 2 uutta highligteriä. Mattasävyt ovat hieman shimmersävyjä kuivempia, mikä on toki hyvin tavanomaista mattasävyjen suhteen paletissa kuin paletissa. Shimmersävyt ovat todella kermaisia, samoin highlighterit. 


Swatcheissa ylärivin 1. ja 4., toisen rivin 3. ja 4. sävy.


Ylärivin higlighterit ensimmäisenä ja kaksi viimeistä alariviltä. Huikean loistavia, varsinkin tuo valkoinen; saa olla varovainen ettei tule överit! Sävyt sopivat myös luomiväreiksi ja näin tuleekin tapahtumaan kahdelle tummemmalle highlighterille käytössäni. 


Kokonaisuudessaan olen todella tyytyväinen tähän tilaukseen ja BH Cosmeticsin laatuun ylipäänsä. Erityisesti laadullaan ja monipuolisuudellaan vakuuttaa Carlin paletti, mikä kannattaa aivan ehdottomasti hankkia, jos sävymaailma yhtään kiinnostaa! Hintakin tällä on hyvin edullinen, 22,50 BH:lla. Tällä hetkellä ei vielä Beauty Bayn valikoimissa tätä näy, siellä on edelleen myynnissä 1. versio paletista, jonka valmistaminen käsittääkseni on kuitenkin jo lopetettu.

Mitä kokemuksia sinulla on BH Cosmeticsin tuotteista? Löytyykö merkiltä omia suosikkeja?


Kommentit

  1. Mulla on BH Cosmeticsin Shaaanxo paletti, sekä Ashley Tinsdale paletti. Shaaanxo on mun suosikkitubettaja, niin pitäähän se palettikin itseltä löytyä :) . Paletti on todella hyvälaatuinen ja sopivan kompakti, ei liikaa sävyjä, niin´on helposti "hallittavissa" (oon samaa mieltä, että monta kymmentä luomivärinappia yhdessä paletissa on way too much;) ). Shaaanxon paletin huulipunapuolta en ole kokeillut, koska en tykkää huulipunasta sellaisessa muodossa.
    BH Cosmeticsin siveltimet kiinnostaisi kovasti, niinpä kiva tietää, että ovat hyvälaatuisia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin Shaaanxoa seuraan ja paletti alkoi kiinnostamaan sitä myöten kun katsoin videoita, joissa Shaaanxo käytti palettiaan meikissään :) Kiva tietää, että laatu on hyvä myös tosielämässä :) Samalla tapaa alkoi myös tuo Carli Bybel paletti kiinnostamaan, Carlin videoiden myötä sekä myös pari suomalaista tubettajaa on sillä meikkejä tehnyt, mm seuraamani nezzabeauty. Ensin ajattelin etten halua tuota Shaaanxo -palettia, koska huulipunat jäisivät käyttämättä.. mutta nyt kuitenkin kiinnostuin niistäkin lopulta. Mulle on päätynyt muutamia huulipunasiveltimiäkin erilaisten settien myötä, joten tuleepa nekin sitten käyttöön.
      Oli kyllä kiva ylläri nuo siveltimet, ei välttämättä ilman tuota settitarjousta olisi tullut ostettua, mutta nyt ehdottomasti jatkossa katsastan myös BH:n valikoiman, jos uusia siveltimiä tarvitsen.

      Poista
  2. Multa löytyy BH Cosmeticsin Wild & Alluring -luomiväripaletti ja Wild & Radiant -aurinkopuuteri ja korostusväripaletti. Olen ollut ilahtuneen yllättynyt niiden laatuun. :) Värit on tosi pigmenttisiä ja tuntuu mukavan sileiltä levitettäessä. Lisäksi mulla on käytössä brändin HD Brow Pencil, joka on varmaan kaikkein siroin kulmakynä, minkä olen ikinä nähnyt.

    Tuon Galaxy-paletti on tosi nätti! Marmorointi sopii teemaan tosi hauskalla tavalla. Itsekään en osaa innostua tusinoittain luomivärinappeja pursuavista paleteista. Ne on varmaan käteviä esim. meikkitaiteilijoille, mutta näin tavallisena kosmetiikan kuluttajana mulle tulee niitä katsoessa vaan kauhea runsaudenpula/analysis paralysis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tuo BH Cosmeticsin HD kulmakynä on hyvä! Olen nimittäin miettinyt sen tilaamista :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit