Bette Box heinäkuu 2017

Vihdoin viikonloppu ja ehtii kirjoittelemaankin. Työviikot kuormittaa siinä määrin, ettei energia riitä kirjoitteluun. Postausideoita olisi nyt jonossa odottelemassa, mm. tilaus BH Cosmeticsilta ja Beauty Baylta sekä Lumenen uudesta Invisible Illumination -meikkivoiteesta haluaisn myös kirjoitella. Ja tulihan tuo Lookfantastic boksi myöskin muutama päivä sitten kotiin.


Tässäpä sisältöä:


4 kpl täysikokoista tuotetta: Lumenen kasvosuihke, Herbinan deodorantti, Pepsodent hammastahna ja essencen kynsilakka. Reilu matkakoko tuli Garnierin misellivettä sekä Body Boomin vartalokuorinta. Näytteitä oli useampikin kappale: Lanzan shampoo ja hoitoaine, Compeed rakkolaastari, Garnier vartalovoide ja Narciso tuoksunäyte

Festariteemalla siis oltiin liikenteessä. Mua ei erityisemmin festarit kiehdo, joten sentyyppistä tavaraa en tarvitse, tosin kyllä tämä sisältö käy näin kesään muutenkin. Ihmettelen hieman tuota teemaa..tulee teinihommat vain mieleen itsellä. Kuin moni aikuinen ihminen jaksaa renuta festareilla telttamajoituksessa nukkumatta monta vuorokautta (alueiden melu ja elämänmeno estää sen nukkumisen tehokkaasti ellei ole kokovartalopuudutusta päällä tai erityisen hyvät unenlahjat). Päiväseltään festareilla käyminen sitten on aivan toinen asia...

Tässä sisältö esiteltynä vielä:


Mennään ensin boksin päätuotteeseen:


....joka siis selkeästi on tämä Lumenen Lähde kasvosuihke sillä perusteella, että tätä mainostettiin jo etukäteen.

Moniakin on ehkä mietityttänyt, että mistä lähtee tällainen yllätysboksin tuotteen etukäteisrummutus? Ehkä sitten siitä, että saadaan uudet asiakkaat kiinnostumaan ja vanhat pysymään kun annetaan jokin ns. huipputuote vetonaulaksi ihmisten tietoon. Elokuun markkinointitemppu vastaavasti on ollut se, että boksin mainostetaan olevan 60 euron arvoinen. Huikee arvo kyllä, kiinnostus itsellänikin herää, että mitähän se sisältää..on oltava jotain arvokkaampaa. Se boksi on mulle tulossa, joten mielenkiinnolla odotan.

Käytän päivittäin kasvosuihkeita, joten tuo Lähde kasvosuihke oli ihan tervetullut tuote. Sumu tässä on todella hienojakoista. Tämän hienojakoisempaa kasvosuihketta en ole koskaan testannut, aivan huippu tuon annostelun suhteen ehdottomasti. Käytän kasvosuihketta toisinaan kasvovetenä pestyille kasvoille, raikastamaan päivän mittaan meikin päälle tai meikkaamattomalle iholle tai heti meikin teon jälkeen poistamaan puuterisuutta ja tuomaan luonnollisuutta pohjaan. Kaikkiin näihin tarkoituksiin tämä suihke toimii moitteettomasti. Kosteuttaa hyvin ja tuoksu mieto, raikas ja neutraali. Tykkään.

Garnierin misellivesi tuli kuvaan mukaan myös. Omistin joskus aikoinaan tällaisen ison pullon. Ihan ok tavaraa, mutten tästä erityisemmin innostu. Festareilla toki tämän tyyppinen tuote on aivan ehdoton. Pullokin näppärän kokoinen. Misellivesiä käytän meikin poistoon kyllä epäsäännöllisen säännöllisesti, nyt käytössä Nivean tuote. Kokeilemistani merkeitä tämä Garnier innostaa vähiten, Niveasta ja Lumenesta olen tykännyt misellivesissä enempi. Tulee käyttöön kuitenkin, mm. swatchien puhdistamiseen kädestä blogikuvausten yhteydessä.

Seuraavaksi hygieniatuotteita:


...jotka festareilla tuiki tarpeellisia toki. Eli Herbinan antiperspirantti ja Pepsodentin uutuustahna tuli boksissa.

Pepsodent on aiheuttanut lievää huvittuneisuutta/ihmettelyä (vaikka tuskin kukaan enää yllättyy tästä) havaintoni mukaan kauneusblogeissa ja kyllähän se vähän hymyilytti (ironisesti) taas kun boksissa hammastahnaa pukkaa. Bettellä on LivBoksin tapaan tietenki sopimus Pepsodentin kanssa, joten tuotetta otetaan välillä sitten mukaan ja jatkossakin varmasti näemme hammastahnoja. Kiva kuitenkin, että tahnat on tällaisia hieman kalliimpia ja parempia eikä sitä peruskamaa. Mielummin otan hammastahnan kuitenkin vastaan kuin jonkin kuivashampoon (joka olisi voinut hyvinkin sopia festariteemaan). Vielä en ole tätä testaillut kun on entinen tahna kesken.

Herbinan deodorantti oli kiva saada, sillä edellinen dödö on juuri loppumassa. Käytännöllinen tuote jolle tarve, mikä sen parempaa. Toki kokonaisuudessaan näitä hygieniatuotteita alkaa olla melkeinpä liikaa, varsinkin täysikokoisena. Kosmetiikkaan tämän boksin pitäisi enempi painottua.

Seuraavaksi vartalonhoitoa:


Body Boom Kookos kahvipohjainen vartalokuorinta ja Garnier Respons vartalovoide

Kahvikuorinnat tuntuvat olevan nyt in. Lookfantastic boksissakin tuli mukana vastikään kahvikuorinta, jonka käytin loppuun tänä päivänä ja tykkäsin kovasti. Kahvikuorinta jättää ihon todella pehmeäksi ja kosteutetuksi. Em kuorinnassa oli myös kookosta pohjalla. Kiva päästä tekstailemaan tätä Body Boomin kuorintaa☺Boksin yllätystuote selkeästi, poikkeaa totutusta valikoimasta.

Garnierin vartalovoidetta en ole vielä kokeillut. Tällaiset näytepussukat eivät erityisesti kiinnosta, sillä en kuitenkaan ole ostamassa marketin hajustettua vartalovoidetta. Näytteen funktio on siis melko lailla pyöreä nolla.

Lisää näytteitä:


Compeed rakkolaastari ja Lanzan shampoo- ja hoitoainenäytteet

Voisihan tuon rakkolaastarin käsilaukkuun sujauttaa..mutta olen nyt koittanut näin yleensä panostaa siihen, että kengät ovat riittävän hyvät käveltäväksi eivätkä hierrä. Ei tällaiselle tule kovin käyttöä. Tosin joskus jotkut juhlakengät saattavat hinkata tai uusi kenkä alkuun. Ehkä ihan hyvä omistaa tällainen ensiaputuote. Eipä kuitenkaan boksin sisältönä pahemmin innosta.

Lanza on laadukas merkki ja mielellään testaan merkiltä shampoon ja hoitsikan, tosin en usko ostavani kuitenkaan tämän hintaluokan tuotteita ellei sitten ole todella mahtava tuote kyseessä. Tällaiset hieman erikoisemmat tuotenäytteet ovat boksissa ihan kivoja, se että pääsee tutustumaan tuotteeseen jonka potentiaalisesti voisi ostaa, mutta joka on liian kallis sokkona ostettavaksi. Jokin Garnierin vartalovoide ei sovi tähän kategoriaan luonnollisesti..

Lopuksi vielä tuoksu ja kynsilakka:


Narcison tuoksunäyte ja essencen kysilakka, jonka sävyä en saanut toistumaan kunnolla kameralla useiden yritystenkään jälkeen.

Tuoksut eivät oikein ole minua varten. En pysty niitä töissä käyttämään eikä niitä vapaa-aikanakaan muista käyttää. Edellisetkin Bette Boxin/LivBoxin tuoksunäytteet ovat mulla käyttämättä. Tämä tuoksui ihan hyvältä kuitenkin. Ei sinänsä huono idea laittaa tuoksunäytteitä boksiin, sillä nekin ovat tuotteita, joita on hyvä testailla ennen ostopäätöstä. 

Essencen kynsilakka oli hienoinen pettymys sen vuoksi, että kesäkuun boksistahan juuri tuli kynsilakka (Lumenen). En oikein pidä siitä, että peräkkäin tulee näitä saman tuoteryhmän tuotteita kovin. Mulla lisäksi sattui niin, että tämä Betten kynsilakan sävy on turhankin lähellä edellisessä kuussa saamaani Lumenea. Eiköhän tämä kuitenkin ajan kanssa käyttöön tule.

Kokonaisuudessaan boksi oli ihan kiva, hintansa arvoinen ja enempikin. Täytyy kuitenkin sanoa, että mikään tuote ei aivan erityisesti innostanut. Tarpeellisimmaksi nousi lopulta antiperspirantti. Kasvosuihke on ihan kiva, mutta mielummin haluaisin Lähteen sijaan hoitavamman ja tehoaineita sisältävän suihkeen. Olen haaveillut Lumenen Sisu -sarjan suihkeesta, tosin se on kyllä todella kallis. Muutoinkin se, että lähes jokaisessa boksissa on Lumenea nykyisin, on jokseenkin puuduttavaa, vaikka uudistuneesta Lumenesta pidänkin. Elokuun boksia odotan innolla juurikin tuon 60 euron arvon vuoksi.

Mitä mieltä olette boksista?

Kommentit

  1. Mä kirjoittelin blogiin kans postausta tästä heinäkuun boksista :) Mä en tykkää näytteistä enkä hammastahnoista tai dödöistä boksissa, näytteitä saa ilmaiseksi vaikka sokokselta jos pyytää :/ Mutta tuo Lumenen suihke on ollut tosi kiva, oon pitänyt sitä jääkaapissa ja käyttänyt sitä jos kasvot tuntuvat inhottavalta! :) Kahvikuorinta oli myös ihan nappituote! :)

    https://taruanuelina.blogspot.fi/2017/07/heinakuun-bette-box.html

    Ja tässä vielä verrattuna tuohon Henry Harjusolan boksiin:

    https://taruanuelina.blogspot.fi/2017/06/henry-harjusola-x-beauty-pop-up.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti linkeistä, minäpä käyn katsomassa sun postaukset bokseista :) Huomaisin tuon Henry Harjusolan boksin ilmestymisen, mutta harmi vaan, että se loppuunmyytiin todella nopeaa. Ehkäpä Henry joku päivä julkaisee vielä uuden boksin.
      Aikalailla samat ajatukset mullakin on hammastahnoista, dödöistä ja näytteistä boksissa. Mielummin ei. Tilalle jotain oikean kokoista tai semmosta hieman isompaa matkakokoa edes (kuten nyt oli tuo misellivesi). Boksi olisi jotenkin arvokkaamman tuntuinen ilma kuorrutusta monilla pikku näytteillä (vrt esim Lookfantastic box).

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit