Toukokuun 2017 loppuneet

Nyt on aika kurkistaa viime kuussa loppuneisiin tuotteisiin. Melko maltillinen määrä kokonaisuudessaan tällä kertaa ja nyt taas hiustuotteidenkin määrä on melko suuri. Tässäpä koko kasa:


Otetaan ensin käsittelyyn hiustuotteet:


Sante Colour Cream honey mahogany -hiusväri, erisan kosteuttava hoitosuihke, Schwartzkopf Gliss Fiber Therapy -hoitoaine, XZ Ravitseva 2 on 1 Öljyhoito -shampoo.

Aloitetaan hiustuotteiden ainoasta kelvollisesta/hyvästä tuotteesta omalla kohdallani eli XZ shampoosta. Kyseessä on suomalaisen XZ merkin klassikkotuote, hoitava shampoo. Tällaiset sopivat hyvin käsittelyissä vaurioituneille hiuksille, sillä tuote jättää latvat hieman kosteutetummiksi kuin tavanomainen markettien normaaleille tai värjätyille hiuksille tarkoitettu shampoo. Kuitenkin tämän kanssa pienenä onglmana oli se, että värjäämättömät juureni rasvoittuivat hieman liian nopeaa ilmeisesti juuri hoitavan vaikutuksen vuoksi. Näitä juuriakin on jo lähes 10 cm, joten vaikutuksen huomaa. Lopputulemana täytyy sanoa, että tämä ei ole optimaalinen hiuksilleni juuri nyt, sopisi hyvin sellaisille, joilla on koko pituudet värjätyt. Ei jatkoon toistaiseksi.

Ostin Gliss Fiber Therapy -hoitoaineen Bette Boxista saamani saman sarjan shampoon innoittamana. Shampoo nimittäin toimii täydellisesti hiuksissani jättäen vaurioituneet pituudet parempaan kuntoon kuin useat muut kokeilemani shampoot. Kuitenkaan hoitoaine ei lunastanut odotuksiani. Tämän teho ei riittänyt ollenkaan selvittämään hiuksia, ei edes vaikka hoitoaineen laittoi hiuksiin saunassa käynnin ajaksi. Koostumus oli kumman liru ja tuntui vain häviävän hiuksiini. Poishuuhtelun jälkeen tuntui myös lähestulkoon siltä, että hoitoainetta ei olisi ollut hiuksissa ollenkaan. Ei jatkoon. Hoitoaine on tarkoitettu käsitellyille hiuksille niitä rakennepaikkaamaan, mutta ei minun mielestä toiminut tarkoituksessaan.

erisan hoitosuihke oli heräteostos alennusmyynnistä edesmenneestä Anttilasta. Maksoi 2 euroa. Alennettunakaan valitettavasti en saanut rahoille vastinetta. Yritin käyttää tätä hiusten kosteutukseen, mutta se mitä tämä teki hiuksilleni, oli erikoista.. ne menivät entistä enemmän takkuisen tuntuiseksi ja kammattavuus heikkeni entisestään. Jollain tavalla tämä toimi muotoilusuihkeena kuitenkin ja käytinkin siinä tarkoituksessa pullon loppuun. Ei jatkoon missään nimessä.

Sante Colour Cream kasvipohjaisen hiusvärin oli tarkoitus olla vaihtoehto tavanomaisille väreille ja sävytteille laitettavaksi koko hiuksiin ja erityisesti värjäämään vaalennetut hiuslatvat, joita olen kasvattelemassa pois pikkuhiljaa. Lookia on tarkoitus piristää aina kaikenlaisilla suoraväreillä ja sävytteillä pituuksiin laitettuna, ei enää hapettavilla kestoväreillä. Odotukset olivat korkealla, mutta valitettavasti ne ammuttiin täysin alas. 1 h vaikutusajan jälkeen hiuksiini ei jäänyt yhtään mitään sävyä! 😔 En tiedä että miten se edes on mahdollista, ettei sävyäkään jää. Ilmeisesti vaalennettuun hiukseen tämä ei vain tartu.  Ohjeen mukaan vaikutusaika on 1-2 h ja itse ajan puutten vuoksi pidin väriä päässä sen 1 h. En kuitenkaan usko että 2 h olisi tehnyt mitään enempää hiuksilleni, sillä mikäli tekisi, niin olisi jonkin verran väriä pitänyt tarttua jo 1 tunnissa. Tuubiin jäi tuotetta vielä yhden käyttökerran verran, mutta laitan sen nyt roskiin muiden loppuneiden kanssa. Toimimattomia avattuja tuotteita on turha säilytellä, sillä lähipiirissäni ei ole ketään halukasta tätä kokeilemaan.


Tästä tuotteesta oli siis kyse, löytyy ihan tarvallisten markettienkin valikoimasta. Harmittaa kyllä, etten saanut toimimaan.

Huh mikä pettymysten kuukausi olikaan hiustuotteiden osalta.. aina ei voi onnistua. Seuraavaksi mennään heti äärilaidasta toiseen, todella ihanat kasvotuotteet on tässä:


Supermood Beauty Sleep -seerumi ja The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA -päivävoide.

Tilasin Supermoodin seerumikolmikon viime marraskuussa ja nyt siitä kolmikosta on ensimmäisenä loppunut Beauty Sleep -seerumi, mikä kertoo siitä, että kyseinen tuote oli kolmikosta sellainen, josta pidin eniten. Nimensä mukaisesti seerumi on tarkoitettu käytettäväksi yöaikaan, mutta itse käytin tätä pääasiassa päiväaikaan eli aamusta essencen jälkeen tai suoraan puhdistetuille kasvoille. Tämä tuoksuu neutraalille ja imeytyy aivan hetkessä ihoon jättämättä mitään erityistä tuotetuntua. Todellinen ravintopommi iholle. Tekee sen pehmeäksi ja kosteutetuksi pitkäksi aikaa, ei aiheuta näppylöintiä. Täydellinen meikin alle ja ilman meikkipohjaa pärjäsin tällä päivän ilman mitään päivävoidetta. INCL on vakuuttava, katso yl. linkistä postauksestani, mikäli kiinnostaa. Ehdottomasti jatkoon ja parhaat suositukset tästä!

The Ordinary -päivävoide tuli Lookfantastic boksin mukana tänä keväänä. Tämä oli ensikosketus kyseiseen merkkiin, vaikka olin siitä lukenutkin blogeista jo aiemmin. Vakuutuin tuotesarjasta tämän tuotteen myötä niin paljon, että sittemmin olen ostanut 3 muuta voidetta/seerumia merkiltä enkä usko, että loppua tästä on nähtävissä. Kyseessä on todellakin hinta-laatusuhteeltaan erinomainen merkki. Tuotteet sisältävät runsaasti tutkitusti vaikuttavia aineita, kuten esim. peptidejä, C-vitamiinia, retinoideja, hyaluronihappoa, glykolihappoa jne. riippuen tuotteesta siis, jokainen tuubi ei tietenkään tätä kaikkea sisällä. Tässä loppuneessa tuotteessa oli pääosassa hyaluronihappo sekä muut kosteuttavat ainesosat. Voide oli kevyttä ja imeytyi hyvin kasvoille kosteuttaen pitkäaikaisesti. Täydellinen meikin alle tai kasvoille sellaisenaan ilman meikkä. Ei jättänyt rasvaista pintaa. The Ordinary jatkoon ehdottomasti! Merkiltä löytyvät sopivat tuotteet kaikille ihotyypeille ja monenlaisille ihon ongelmille, kuten mm. ikääntyvälle iholle, akneen taipuvalle iholle, pigmenttiläiskiin, kuivalle iholle.. kannattaa tutustua. 

Seuraavaksi sekalainen setti kasvojen hoito- ja puhdistustuotteita:


Lumene Lähde misellivesi, Nuface Prep-N-Glow puhdistusliina, Vitamasques Pomegranate kangasnaamio.

Lumenen Lähde -misellivesi tuli Bette Boxista viime syksynä. Kestipä käytössä todella kauan, mikä johtuu siitä, että olen tätä hieman säästellyt. Pullo on ollut meikkipöydälläni, missä olen käyttänyt tuotetta swatchien pyyhkimiseen iholtani ja meikin pikkukorjailuihin. Ihon puhdistukseen käyttämäni misellivesi on kylppärissä muiden puhdistustuotteiden kanssa. Tykkäsin kovasti tästä misellivedestä, raikas ja toimiva tuote. Misellivesi on löytänyt paikkansa mun rutiineissa, päivittäin en välttämättä käytä, mutta silloin tällöin erityisesti meikin puhdistuksessa. Jatkossa voisin ostaa tätä uudelleen kun esimerkiksi on tarjouksessa. Melko kallis tuote on normaalihintaisena, kuten uudistunut Lumene muutenkin on. 

Nufacen puhdistusliina tuli toukokuun Lookfantastic -boksista. Testasin sen melko pian ja ihan toimiva tapaus on. Toinen puoli liinasta ensin puhdistaa kasvot, minkä jälkeen kuorinnan voi suorittaa karkeammalla toisella puolella, jossa siis pikkuiset nystyt. Muuten tykkäsin kovasti, mutta huomasin, että silmämeikkejä tällä ei saa poistettua ainakaan niin, ettei silmänympärykset hankautuisi punaisiksi. En näe tällaisella tuotteella sijaa päivittäisissä rutiineissani, mutta yksittäispakatut kasvojenpuhdistusliinat ovat luonnollisesti tosi käteviä matkoilla. 

Vitamasques Pomegranate kangasnaamio tuli myös Lookfantastic boksista. Boksin paras juttu onkin se, että pääsee kokeilemaan kaikkea mielenkiintoista. Olen tykästynyt kangasnaamioihin heti kun ensi kerran niihin tutustuin, joten jokainen otetaan ilolla vastaan. Tämäkin täytti odotukset ja kosteutti ihon mukavasti. Jatkoon!

Lopuksi vielä minituubit:


freeze 24-7 Anti-Ageing Eye Serum, Ceridal Lipogeeli ja Abo Base Lotion 20%.

freeze 24-7 silmänympärysseerumi tuli viime marraskuussa Lip Montly -pussukasta ja loppui vasta toukokuussa. Tuotetta on tuubissa vain 7 ml, mutta riittoisuus oli huippuluokkaa. Toki pitkään kestoon vaikuttaa myös se, että minulla oli kokoajan rinnalla käytössä myös muita silmänympärystuotteita. Kyseessä on perus hyvä ja kosteuttava seerumi, jota käytin välillä sellaisenaan ja välillä sy-voiteen alla. Monet Lip Monthlyn tilaajat olivat koittaneet googletella tätä merkkiä ja etsiä tietoa tuotteesta, mutta sitä oli niukalti saatavilla ja myyntipaikatkin jäivät hieman mysteeriksi, joten tuskin tämän tuotteen arvostelut ihmisiä kovin paljon kiinnostaa. 

Ceridal Lipogeeli on Orionin pikkuruinen näytepakkaus, jonka taisin saada Pohjolan Lääkäripäiviltä. Tukevaa rasvaista voidetta (ei ollenkaan geelimäistä, vaikka nimestä voisi niiai n päätellä), sopii esimerkiksi atooppisesta ihottumasta kärsivien ihon hoitoon tai kuivaihoisen käsivoiteeksi esim. yöllä käytettäväksi. Perus käsirasvaksi tämä on liian tuhti. Lipogeeli on kalliimpaa kuin monet muut Orionin perusvoiteet enkä näe tässä mitään erityistä suhteessa niihin. Tuotteen varsinainen tarkoitus (eli miksi tällainen on pitänyt kehittää kun on sarja muitakin jo olemassa) on toistaikseksi hieman epäselvä mulle.

Abo Base Lotion on pitkän linjan klassikko. Tämän sain myös tuolta lääkäripäiviltä. Käytin käsivoiteena, missä tarkoituksessa tämä toimii erinomaisen hyvin. 20% rasvaa ei ole normaali-ihoisellekaan liikaa käsivoiteessa. Edullinen perusvoide saa suositukseni.


Oliko näissä tuotteissa mitään sinua kiinnostavaa tai jopa jotain omia suosikkejasi? 
Oletko saanut Santen hiusvärin toimimaan vaalennetuissa hiuksissa?

Kommentit

  1. Kiitettävä kasa loppuneita:) Mä olen ihan hurahtanut the Ordinaryn tuotteisiin. Kiva, että löytyy laatutuotteita todella edulliseen hintaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ihan mukava kasa tuli :) Monesti aaltoilee sitten, seuraava kk voikin olla "laihempi" saldoltaan. Hiustuotteita tuntuu vain kuluvan tasaisen runsaaseen tahtiin... The Ordinary on minunkin uusi suosikki aivan ehdottomasti. Hinta-laatusuhde vaan on niin hyvä. Sitä retinoliseerumia olen yrittänyt saada käsiin, olisi todella kiinnostava testailla, mutta ainakin Beauty Baylta on jatkuvasti loppu, jokin muukin on siihen tykästynyt selvästi ;) Pitänee tilailla firman omilta sivuilta. Tällä hetkellä tuon yl. kosteusvoiteen lisäksi olen C-vitamiinivoidetta (sitä tuubissa olevaa) käyttänyt ja näppylöiden ehkäisyyn Azelaic Acid Suspension -voidetta (vaikuttaisi toimivan) ja käytössä myös Matrixyl -seerumi, joka kosteuttaa mukavasti.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit