Lookfantastic Beauty Box june 2017

Nyt on aika kurkistaa kesäkuun Lookfantastic boksiin, teemana Wanderlust eli sisältää kesäisiä matkailuun sopivia tuotteita. Boksi on aivan todella kaunis taas kerran. Tuntuu, että joka kerta ovat toinen toistaan hienompia nämä ^____^


Mukana tuli tuotteiden esittelylehtinen ja Elle lehti tuttuun tapaan. Tässäpä unboxing kuvaa ja esittelytekstit tuotteista:


Jälleen kerran tässä boksissa sain rahoilleni hyvin vastinetta!


Boksin täysikokoiset tuotteet olivat tällä kertaa First aid beautyn kasvojen puhdistuslaput ja Bellapierren higlighter. Muut ovat reiluja matkakokoja.


First Aid Beautyn Facial Radiance Pads on kesälomareissun täydellinen putsaripakkaus on tässä. 28 puhdistuslapun purkista riittää hyvin käyttöön kohtuullisen pitkällekin matkalle. Maitohappo ja glykolihappo kuorivat ihoa hellävaraisesti. Tämä lähtee kesämökille mukaan.


Kerastasen 80 ml matkakokoista shampoota on kiva päästä kokeilemaan. Tämä pääsee heti saunakassiin.


balanceme Balancing Face Moisturizer -päivävoide ja MONUspa Rosewood reviving mist -kasvosuihke.

Vielä en kerennyt päivävoidetta testailla, sillä ajattelin ensin käytellä pois muutamia keskeneräisiä tuubeja. Ei silti ollenkaan harmita että voide tuli tässäkin boksissa, sillä Lookfantastic -boksien päivävoiteet ovat olleet poikkeuksetta laadukkaita ja erittäin käyttökelpoisia. Uskon, että tämäkin tulee olemaan ja kasvovoiteita tarvitsee aina. Minulla lisäksi ei ole mitään aivan erityistä kiinostusta mihinkään tiettyyn merkkiin, joten kiva saada naamarasvaylläri aina kuukausittain (ja näin varmaan suunnilleen tapahtuukin kun tilaan sekä tätä boksia että Bette Boxia).

Kasvosuihkeet ovat aina tervetulleita, niitä mulla kuluu paljon. Käytössä on vitamiinisuihkeita ja meikinkiinnityssuihkeita muun muassa. Tätä MONUspan suihketta voi käyttää kasvojen kosteutukseen sekä myös meikin viimeistelyyn, mihin minä olen sitä käyttänyt. Tällä saa pehmennettyä liian puuterisen lookin mukavasti. Hyvä kosteutukseen myös päivän mittaan kun lääkärinkansliassakin se ilma on välillä ummehtunutta ja välillä ilmastointi kuivaa ihon, miten milloinkin.


Kaksin kappalein meikkituoteita: Hailey Baldwin for Modelco -huulikiilto ja Bellapierre shimmer higlighter.

Testasin pikaisesti huulikiiltoa ja hyvältä vaikuttaa. En ihan kuitenkaan usko tuohon pitkään kestoon, mitä tämä lupailee, koostumus ei sellaiselta vaikuta. En tosiaan vielä ole tätä tosielämän testiin laittanut, joten vaikea sanoa tätä varmuudella, mutta pikapuoliin pääsee käyttöön. Tällaisia on helppo sujautella työvaatteiden taskuihin ja lisätä ilman peiliä, sillä sävy on helppo nuderoosa, jonka kanssa ei voi epäonnistua.

Bellapierren higlighterissä on ihan mieletön hehku! Testasin tätä poskipäille ja loistivat kuuhun, joten saa olla hieman varovainen ;) Kiva saada tällainen hyvin hohtava tuotekin kokoelmiin, juhla/ bilekäytössä ehdoton. 


Vielä swatch kuvaa. Tämä voisi sopia myös luomille ja silmän sisänurkan korostukseen.


Mitä mieltä olet boksista, oliko kiinnostavia tuotteita?


Kommentit

Suositut tekstit