Yhteydenotot

sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Bette Box kesäkuu 2017

Tänään viimein sain haettua boksin, joten olen spoilaantunut jo monta kertaa sisällöstä ennakolta, vaikka toimitus on kaikilla tullut myöhään. Pakettiautomaatti oli täynnä, joten tämä tuli tavalliseen postiin ja tästä aiheutui ylimääräinen vuorokauden viive. Toinen viive oli siinä kun olin ensin menossa pakettiautomaatille, kunnes huomasinkin että paketti on postissa enkä enää postiin jaksanut. Tarten paketin kotiutin kyllä tuona päivänä ja tutustuin siihen, siitä kirjoitan hetken päästä lisää ;)

Bette Box oli painava ja tiesin että Doven suihkugeeli ja Nivean vartalovoide siellä painavat. Vaihtelua ei kovin paljon eri bokseissa ollut, joten jännitykseksi jäi vain se, että saisinko halvemman vai kalliimman kangasnaamion. Talikan naamio oli muistaakseni yli kympin ja se toinen noin 4 euron luokkaa.Esittelylehtinen tuttuun tapaan. Sain sitten sen halvemman naamion... 


Koko setti. Mukaan tuli myös Dermoshopin tarjouskuponki, jolla tilaaja saa Faces puhdistusvaahdon kaupan päälle. Voisihan sitä käydä tarjonta katsastamassa. 


Boksin painava kaksikko. Näitä tarvitsee aina, mutta tietenki hieman tylsiä, varsinkin tuo Dove. Silti tällaisia mielummin kuin niitä kuivashampoita!!! Suihkusaippualle tuleekin oikea tarve aivan pian, vartalovoide vielä odottaa vuoroaan päästä käyttöön. Vartalovoide vaikuttaa todella kiinnostavalta kyllä sen sisältämän öljyn vuoksi. Lupaa kosteuttaa jättämättä rasvaista tunnetta.


Dermosilin kasvovoide on kiinnostava kokeiltava, eivät ole mulle tuttuja tuotteita entuudestaan. Tämä joutuu odottelemaan vuoroaan, sillä kasvovoiteita on nyt monia käytössä. 

Ihora merkkinä ei ole tuttu, mutta kangasnaamiot ovat aina kiinnostavia ^___^


Sain Lumenen lakan sävyä Auringonkehrä, ihanan kesäinen oranssiin taittava punainen, täydellinen sävy! 

PizBuinin aurinkosuoja lupaa syventää rusketusta. Ei kovin kiinnostava mulle, sillä en ylipäänsä tavoittele mitään rusketusta. Tuntuu muutenkin että nyt on nuita aurinkovoiteita kertynyt jonoksi asti...Auringonpaistetta taas ei, ikävä kyllä.


Ihan kiva saada tätä pikkusälää myös, lakupatukka lähti heti ääntä kohden ja hyvin maistui ;D Maitohappobakteerit popsin pois myös pian. 

Hajuvesi oli todella voimakastuoksusta, harvoin tällaiselle tarvetta tulee. Itseasiassa mulla tait
aa olla jokin Kenzon tuoksu meikkipussin pohjalla LivBoxista saatuna..onkohan se tämä sama, pitääpä tarkistaa..


Kynsilakka testattuna, tykkään! Tänä kesänä en voikaan lakkailla muita kuin varpaankynsiä töiden vuoksi niin kiva kesäsävy kuin tämä olisikin. Syksyllä tämä sitten pääsee kynsiin kun opinnot jatkuvat.

Varmaan jokin muukin terveysalan ihminen tunnistaa ilmiön "lakkaanpa kynnet nyt viikonlopuksi ja sitten sunnuntaina putsaan pois..." kunnes huomaa sitten maanantaina töissä aamulla, että ne lakat on siinä vieläkin... x___x Olen tällaisten kokemusten myötä jättänyt ne uutuuslakat odottelemaan ns. parempia aikoja ;D (eli näin opiskelijana tarkoittaa sitä lukukautta ja työelämässä varmaan sitten niitä pidempiä lomia...)

Kokonaisuudessaan boksi oli ihan ok, mutta ei tosiaan sellaista wau-efektiä tästä tullut. Sellainen kuitenkin, että ihan hyvillä mielin voin tilausta jatkaa. Jännä, että Bette on alkanut tekemään tuotepaljastuksia.. Nythän on paljastettu, että heinäkuun boksissa tulee olemaan Lumenen Lähde -kasvosuihke. Ehkä taktiikka saada uusia tilaajia ja pitää entiset, jos paljastaa jonkin lippulaivatuotteen sitten taktisesti. Lähde on ihan jees suihke, vaikka Sisu -suihketta olen tosiasiassa himoinnut kaupassa jo pitkään. On todella kallis. Ehkä jonkun verkkokaupan tarjouksesta voisi sen jossain vaiheessa ostaa kunhan saa nuo edelliset suihkeet suihkuteltua pois, niitäkin on jo kertynyt ja ensi kuussa olen taas yhtä rikkaampi.

Mitä tykkäsitte boksista?2 kommenttia:

  1. No joo, ihan tuommoinen ok sisältö mutta tosiaan vähän jäi uupumaan se WAU!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Saapa nähdä tuleeko tälle vuodelle enää sitä WAUta. Kuitenkin heti sitten tulee kun itse boksin tilauksen lopettaa ;D Vaatis mun mielestä sen, että pääasiallisesti olisi muita kuin markettituotteita nuo tuotteet.. ehkä just jotain tosi kiinnostavia uutuuksia voisi marketistakin olla, muttei sitä perus Dovea välttämättä. Ei ihan riittäneet Dermosil ja kangasnaamio mun mielestä poistamaan markettiboksiefektiä tästä.

      Poista