Paletteja Cult Beautysta: Zoeva, Laura Gellar ja Nyx

Sain perjantaina käsiini Cult Beauty -pakettini, jonka sisältöä on tarkoitus esitellä. Tilasin Zoevan keväisen pastellisen Sweet Glamour -luomiväripaletin, Laura Gellerin baked gelato swirl illuminator -higlighterpaletin ja Nyxin Sweet Cheeky -poskipunapaletin.

Zoevan paletti kiinnosti heti sen ilmestyttyä, mutta mietin liian pitkään sen tilaamista Beauty Baysta, jolloin se ehti loppua sieltä. Olen huomannut, että tuotteita ei oikein tulee loppuunmyynnin jälkeen ks. kauppaan enää uudestaan... Uutta tavaraa vain putkeen. Ehkä jossain vaiheessa tulee? En jaksa odotella loputtomiin. Cult Beauty -kaupassa voi ilmoittautua loppuneen tuotteen jonotuslistalle, jolloin s-posti ilmoitus tulee tuotteen saavuttua takaisin valikoimiin. Zoeva ei ehtinyt missään vaiheessa loppua Cult Beautysta enkä sitä siis jonottanut, mutta olin Laura Gellerin higlighter paletin jonotuslistalla ja kun ks. tuote tuli takaisin varastoon, oli tilaus tehtävä heti, ettei pääse enää loppumaan.

Tässäpä koko komeus:


Ensin esittelyyn Zoevan paletti:


Paletti sisältää 5 mattaista ja 5 shimmer -sävyä.

Pastelliset sävyt vetosivat heti tämän nähtyäni ensimmäisen kerran Beauty Bayssa. Ihanan keväinen värikombo. Tällaisia sävyjä minulta ei löytynyt mistään muualta. Luonnollisesti ennen ostamista käyn aina katsomassa YouTube arvostelut ja tutoriaalit meikkituotteesta. Arvostelut eivät pääasiassa vakuuttaneet, suurin osa oli jollain tavalla negatiivissävytteisiä. Moitittiin, ettei luomiväreissä ole tarpeeksi pigmenttejä. Kuitenkin samalla näin myös upeita pastellimeikkejä näillä toteutettuna. Ensin päätin olla ostamatta tuotetta, mutta jostain syystä tämä jäi kuitenkin mielen päälle kutkuttelemaan.. Katselin jonkin ajan päästä vielä uudelleen videoita ja löysin positiivisempiakin arvioita. Päädyin lopulta tilaamaan sillä varjolla, että Laura Gellerin paletti oli saapunut Cult Beautyyn. Siinä samassahan tuo menee, ajattelin. Voi olla, etten tätä olisi erikseen päätynyt tilaamaan. 


Swatch ylärivin sävyistä.


... ja alarivistä.

En nyt äkkiseltään lähtisi moittimaan pigmenttisyyttä. Melko puuterisia nämä ovat, eivät kermaisen tuntuisia, mistä monet, itseni mukaan lukien, pitävät. Tiesin tämän jo ennen tilaamista, ei ollut negatiivinen yllätys siis. Swatchailun perusteella olen tyytyväinen palettiin, innolla odotan, että kerkeän testailla (ensiviikolla sisusten loputentin jälkeen). Uskoisin, että on hintansa (noin 22 euroa) arvoinen.

Edit: Seuraavana päivänä postauksen kirjoittamisen jälkeen tein meikin tällä paletilla ja voin sanoa, että olin tyytyväinen lopputulokseen ^____^. Luomiväri pysyi erinomaisesti paikoillaan ja lopputuloksesta tuli hillityn pastellinen, mutta kuitenkin sopivan näyttävä. Tein meikin seuraavasti:

*Luomivakoon hyvin häivyttäen ruskeaa Profusion-sävyä, sen päälle violettia Daydreamia.
*Liikkuvalle luomelle valkoista Fuzzy hazea koko matkaltaan, liikkuvan luomen keskelle keltaista Artistic creationia.
*Liikkuvan luomen ulkonurkkaan violettia Daydreamia ja sisänurkkaan lilaa Object to Subjectia.
*Alaluomelle sinistä Childhood adaptionia.

Laura Gellerin higlighterit seuraavaksi:


Upea kultainen pahvipakkaus...


...jonka sisällä aivan hurjan kauniit higlighternapit pronssin, kullan ja roosan sävyissä. 

Laura Geller on yhdysvaltalainen merkki ja ehkä hieman tuntemattomampi Suomessa. Täällä ei käsittääkseni merkkiä myydä. Itse tutustuin Laura Gelleriin ensimmäisen kerran Lookfantastic beauty boxin kautta, jossa tuli merkin mineraalimeikkipuuteri.

Näitä higlightereitä saa myös yksittäisinä ja hintaa niillä on per kappale saman verran kuin tällä paletilla. Halusin paletin nimenomaan siksi, että melko arvokkaista tuotteista on kyse ostettuna yksitellen (eli noin 22 puntaa kappaleelta), toki isompia ovat yksittäiset napit. Suuri määrä tuotetta ei ole mikään itseisarvo higlighter-fanille vaan kivempi on päästä leikkimään eri sävyillä :)

Mukana tulee tuplavaahtomuoviaplikaattori, jolle tuskin tulee kovin paljon käyttöä. En raaskinut valitettavasti swatchata sävyjä, sillä tuo pehmisjäätelöä muistuttava kierteisyys tuotteissa on niin upea... Käyttöön nämä on kuitenkin tarkoitettu, mutta sivellin ei ehkä riko pintaa niin paljon kuin sormiswatchit.

Lopuksi kaikille tuttu NYX:



Tämä on ollut olemassa jo jonkin aikaa, mutta vasta hiljattain havahduin paletin kauneuteen ja monipuolisuuteen. Ulkomuodoltaan tämä muistuttaa Strobe of Genius -higlighterpalettia, jonka omistan. Sen laatuun olen ollut tosi tyytyväinen, joten uskon, että tämäkin osoittautuu hyväksi ostokseksi.

Swatchit sävyistä:


Ylärivillä kaksi ensimmäistä sävyä on selkeästi shimmerisiä, ehkä tuo kolmaskin hieman. Neljäs jo selkeästi matta. 


Alarivillä mattaiset sävyt.

Ylärivin kolmas toimii varjostuksissa, muut selkeästi poskipunia. Pigmenttiä näissä vaikuttaisi olevan hyvin.


Ovatko tuotteet sinulle tuttuja? Jos on, mitä mieltä olet näistä? Kiinnostaisiko hankkia jokin näistä?

Kommentit

Suositut tekstit