Yhteydenotot

torstai 18. toukokuuta 2017

Lookfantastic Beauty Box may 2017

Nyt olisi aika esitellä toukokuun Lookfantastic boksi, joka saapui mulle pari päivää sitten. Boksin teemana oli Get the Glow. Boksissa oli useita kuorintatuotteita, rusketusta antava kasvosuihke, kesähiuksille sopiva hoitoöljy ja persikkaisen hehkuva luomivärinappi. Teema oli ihan onnistunut mielestäni, harkittu kokonaisuus, kuten muutkin boksit tähänastisessa tilauksessani.


Kaunis pakkaus jälleen kerran. Nämä pitää kyllä säästää, toimii esim. avohyllyssä tavaroiden säilytyksessä hyvin.


Mukana tuttuun tapaan tuotteiden esittelylehtinen ja Elle-lehti.

Mennään itse sisältöön. Ensin esittelyssä kuorintatuotteet:


Scrub Love vartalonkuorinta-aine.

Kookos-karpalo vartalon kuorinta-aine on tehty 100% luomu kahvipavusta ja kookosöljystä. Luvataan tuoksuvan taivaalliselta esittelylehtisen mukaan. Voin kyllä kuvitella... testaan tänään. Reilu koko 100 g riittänee ainakin pariin-kolmeen käyttökertaan.


Glov meikin/kasvojen puhdistusliina.

Glov puhdistusliina on tehty hypoallergeenisista kuiduista ja se lupaa hellävaraisesti poistaa meikin ja epäpuhtaudet iholta jättäen ihon hehkuvaksi. Liina on monikäyttöinen, sen luvataan kestävän 3 kk käytön. Mielenkiintoinen tuote.. Otan tämän testiin kun seuraavan kerran laitan koko kasvomeikin itselleni. (Eli sen jälkeen kun tenttiviikko on ohi. Lähikauppakäyntejä varten en jaksa panostaa... ;))


Nuface Prep-n-glow puhdistusliina.

Toinenkin puhdistusliina. Ilmeisesti jokin ekstra tuote, sillä tästä ei ole mitään esittelytekstiä boksin mukana tulleessa vihkosessa. Ilmeisesti tämä on kuitenkin kertakäyttönen. Pussukka on liimattu korttiin, jonka takana seuraavat tiedot:


Suihke, öljy ja vielä yksi kuorintatuote:


James Read Gradual H2O tan mist -kasvosuihke, System Professional Luxe Oil -hiusöljy ja Real Chemistry kasvojen kuorintavoide.

James Readin kasvosuihke lupaa ravita ja kosteuttaa ihoa ja samalla tuoda väriä iholle. Miten tämä sen tekee..? Jokin kemiallinen reaktio täytyy olla kyseessä, sillä suihke itsessään on väritöntä. Testasin kerran tätä ja tuoksu on aivan mahtava.. Tuoksut todellakin vaikuttaa mieleen aivan valtavasti. Mulla tuli tästä mieleen oma mummo ja jotain muistoja hänen kanssaan vietetystä ajasta. Hyviä muistoja ja siitä hyvä mieli. Edes ympäröivä vesisade pyöräillessäni ei pilannut tunnelmaa.. 

Hajumuisti on jotain hyvin primitiivistä ihmisessä. Hajurata johtaa ohimolohkojen syviin sisäosiin, kulkematta ensin aistiratojen väliaseman eli talamuksen kautta, jossa on tunne-elämän keskukset ja ns. limbinen järjestelmä. Hajut usein tallentuvat yhdessä muistojen ja tunne-elämysten kanssa muistin pysyvimpiin rakenteisiin. Tuoksu voi siten tuoda esille muistoja, joihin ei ehkä muuten pääse edes käsiksi.. Ihmisen hajumuisti on tarkka, tarkempi kuin näkö- tai kuulomuisti. Tuoksumuisti säilyy, vaikka muu muisti olisi jo heikentynyt. Muistisairas vanhuskin, joka ei edes enää välttämättä muista omaa nimeään, voi tutun tuoksun avulla saada yhteyden muistoihinsa, menneisyyden tapahtumiin ja itseensä, eli siihen kuka hän on.

System Professional Luxe Oil lupaa ravita ja hoitaa hiuksia. Hiusöljyistä on tullut kuivan, karhean ja käsitellyn hiuspehkoni yksi tärkeimmistä hoitotuotteista. Öljy tuoksuu todella hyvältä ja sopii sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin käytettäväksi. Testasin kertaalleen kuiviin ja hyvin toimii, parantaa kammattavuutta, eikä ainakaan tehnyt minun hiuksiani tippaakaan ylihoidetun tuntuisiksi. Todella tarpeellinen tuote.

Real Chemistry 3 minuutin kasvojen kuorintavoide lupaa ainutlaatuisen proteiinikoostumuksensa avulla kuoria kuolleet ihosolut ja tuoda hehkun kasvoille. Tuubi on pikkuinen, mutta eiköhän tästä 4-5 käyttökerraksi riitä. Kuorinnat suihkussa kuuluu vakiorutiiniin, joten tulee käyttöön.

Viimeiseksi vielä upea hehkuva persikkainen luomiväri, jota voisi mielestäni aivan hyvin käyttää myös higlighterina:


Mellow Baked Eyeshadow, sävy Peach.Koostumus on kermainen, levittyy hyvin. Taidanpa laittaa tämän meikkipussiin monitoimituotteeksi, sillä meikkipussistani puuttuu higlighter, jonka asiaa tämä ajaa erittäin hyvin luomivärinä toimimisen lisäksi. Sävy on kaunis ja koostumus juuri sellainen mistä pidän. 

Mitä tykkäsitte toukokuun boksista?

Minä tykkäsin kovasti tästä kyllä, kuten edellisistäkin. Olen tosi tyytyväinen, että tulin tilanneeksi Lookfantastic boksin, sillä tämä on tähän mennessä aina osannut yllättää positiivisesti, laatu on ollut tasaisen hyvää ellei jopa erinomaista. Teema on pysynyt myös koossa eli ei random tuotteita vain heitetty laatikkoon, mistä iso plussa. Boksin hintaa en ehdi nyt laskea, mutta teen sen pikapuoliin ja päivitän tänne. Maksoin tästä 15,50 euroa, sillä olen tehnyt vuoden tilauksen. Veikkaanpa, että arvo boksille on yli kaksinkertainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti