I Heart Makeup suklaapaletit

Pitkään on ajatuksissa ollut kirjoittaa I <3 Makeup -merkin suklaisista luomiväri -ja higligher paleteista. Kokoelma on laajentunut tässä kevään mittaan ja nyt on sopiva aika esitellä paletteja, sillä haalinta on toistaiseksi nyt tässä. Voi olla, että kokoelma vielä täydentyy, muttei ihan lähiaikoina. Luomiväripaletteja on olemassa todella monta, näiden omistamieni lisäksi löytyy ainakin vielä 4 muuta.

Tässä omistamani suklaapaletit, nuo pikkuiset ovat higlighter -paletteja:


I Heart Makeup I<3 Chocolate paletit: Chocolate love, Pink Fizz, Chocolate and Peaches ja Death by Chocolate. Lisäksi pikkupaletit Light and Glow ja Bronze and Glow.

Mennään ensin luomiväripaletteihin. Tutustuin koko merkkiin ihan sattumalta tilatessani haalinta- ja alennushuumassa Cocopandalta Death by Chocolate -paletin. Myöhemmin osoittautui, että alennuksesta huolimatta olin maksanut paletista melko suolaisen hinnan, sillä normaalihinta tälle paletille on 10-12 euroa ostopaikasta riippuen. Itse maksoin tästä noin 17 euroa vieläpä alennuksessa. Halvin ostopaikka on kosmetik4less.de -verkkokauppa (9,99 euroa) ja edullisia ovat myös Tambeauty.com verkkokaupassa eli merkin omilla sivustoilla, hinta 11,56 euroa. Kaikki yllä olevat paletit ovat samanhintaisia. 

Death by Chocolate osoittautui erittäin hyväksi ostokseksi. Värit ovat pigmenttisiä ja laadukkaita. Aloin nopeasti etsimään tietoa tästä tuotteesta ja sain selville, että näitä on muitakin. Siitä alkoi haalinta vähitellen. Osa näistä paleteista on "kopioita" Too Facedin suklaapaleteista, mutta esimerkiksi tämä Death by Chocolate ei käsittääkseni ole kopio mistään. Sarjan I <3  Chocolate sensijaan on dupe Too Facedin Chocolate Bar -paletista.


Bronze and Glow ja Death by Chocolate. Kauniita pakkauksia ei voi olla ihastelematta :)


Shimmerisiä ja mattaisia sävyjä, joilla jokaisella on nimensä muovikalvoon painettuna. 

Swatchasin neljä sävyä jokaisesta paleteista esimerkinomaisesti. Tässä suosikit Death by Chocolatesta:


Kultainen sävy on 2.riviltä toinen vasemmalta, pronssinen shimmer 1.riviltä toinen vasemmalta, violetti shimmer 2. rivin viimeinen ja ruskea häivytyssävy kolmas 2. riviltä.

Seuraavaksi esittelyyn toinen ostamani paletti, jota oli ostoaikanani melko vaikea saada. Kyseessä on persikkainen Chocolate and Peaches paletti, joka oli pitkään loppuunmyyty Tambeautyn nettisivuilta. Sain omani lopulta ostettua kosmetik4less -kaupasta. Kyseinen paletti on dupe Too Facedin Sweet Peach -paletista. Sävyt tosiaan ovat hyvin samankaltaisia, dupe vs. alkuperäinen -meikkivideoita on paljon nähtävissä YouTubessa. Ostin tämän, koska Sweet Peachia on niin vaikea saada Suomeen tilattua ilman valtavia postikuluja. Laatu tässä on tasainen hyvä, sävyt ovat pigmenttisiä.



Persikkaan taittava pinkki shimmer on 1.rivin kolmas, matta persikka 2. rivin neljäs, shimmer vihreä 1. rivin neljäs ja shimmer ruskean kuparinen 2. rivin viides.

Kolmanneksi ostin Tambeautylta Pink Fizz -paletin, joka ei ole käsitykseni mukaan dupe mistään. Paletti sisältää enimmäkseen shimmerisiä vaaleita sävyjä. Laatu on hyvää kuten aiemmissa, paitsi pettymyksen swatchatessa tuotti alarivin ensimmäinen sävy eli shimmerinen pinkki. Väri on alkanut kummallisesti paakkuuntumaan ja swatchista tuli kamalan näköinen. En saanut väriä levittymään kunnolla sormilla enkä paletin mukana tulevalla vaahtomuoviapplikaattorillakaan. En tiedä mitä on tapahtunut.. Olen tehnyt tällä paletilla yhden kerran meikin ja tuolloin pinkki tuntui toimivan aivan hyvin. Olen säilyttänyt palettia myös kuivassa ja viileässä, auringolta suojassa...en ymmärrä nyt, mikä tämä ilmiö on 😳


Pink Fizz pikkusiskonsa Light and Glow:n kanssa.


Ongelmasävy on ensimmäinen alariviltä. Tässä kuvassa paakkuuntumista on vaikea nähdä. Paletissa on enemmän shimmersävyjä kuin muissa suklaapaleteissa eli 13 shimmeriä ja vain 3 mattaa.


Paakkuuntuva vaaleanpunainen shimmer 3. rivin ensimmäinen, teräksen sininen shimmer 2. rivin viides, vaalean ruskea matta häivytyssävy 1. rivin toinen ja kupariin taittava ruskea shimmer 2. rivin toinen.

Uusin hankintani on Chocolate Love paletti, jonka tilasin Tambeautylta. Tätä en ole ehtinyt vielä kokeilemaan. Kyseessä on käsittääkseni dupe Too Facedin Chocolate Bon Bons -paletista. 



Pinkki shimmer on viimeinen sävy 1. riviltä, tummempi pinkki shimmer 2. rivin kolmas, violetti shimmer 3. rivin neljäs ja matta ruskea häivytyssävy 3. rivin toinen.

Lopuksi esittelyyn vielä supersöpöt higlighterpaletit. Vaaleanpuna-valkoinen Light and Glow sisältää kaksi higlighter-sävyä, joista toinen taittaa vaaleanpunaiseen, toinen on neutraalimpi. Bronze and Glow puolestaan sisältää kevyesti shimmerisen aurinkopuuterin ja pronssiin taittavan päivettyneelle iholle sopivan higlighter-sävyn. Toisen näistä ostin Tambeautylta ja toisen kosmetik4less:lta. Hinta on noin 6-7 euroa ostopaikasta riippuen.


Light and Glow ja Bronze and Glow


Molemman paletin sävyt käsivarrella. Kauniin shimmeriset sävyt tuntuvat ja näyttävät laadukkailta. Aurinkopuuteri ei juurikaan kiiltele, sopii siis varjostuksiin, vaikka lähemmin tarkasteltuna (ei kylläkään tästä kuvasta näe) kevyen shimmerin huomaa.

Vielä sokerina pohjalla Tambeautysta tilaamani Unicorns Heart higlighter:


Mun mielestäni tämä on todella kaunis rainbow-higlighter, vaikka ehkä pigmentti ei ole ihan yhtä laadukas kuin suklaapaletti-higlightereissä. Tuote on hieman jauhoisen/puuterisen oloinen vrt. suklaapalettejen kermaisempi koostumus. Pigmenttikään ei ole ihan yhtä intensiivinen. Toimiva tuote kuitenkin ja mieltymysten mukaisesti juhlakäyttöön ja/tai arkeen maltillisemmin käytettynä.

Tällä saa poskipäille kylmän hopeanhohtoisen pääasiassa siniseen ja vihreään taittavan korostuksen kun ottaa tuotetta siveltimeen siten, että antaa raitojen sekoittua. Kerrostamalla on mahdollista saada hyvin intensiivinen hohde. Yritin saada raidat aikaiseksi  yllä olevan kuvan Unicorn Lashes -siveltimellä tuotetta tasaisesti raitojen suuntaan vetämällä, mutta en saanut sävyjä erottumaan toisistaan kovin selkeästi. Hyvällä mielikuvituksella eri sävyt on nähtävissä alla olevan swatchin oikealla laidalla (tuo laajempi alue kuvassa).




Tulipa postauksesta pitkä, kiitos että jaksoit lukea/selailla tämän loppuun saakka ^____^ Tykkään itse näistä tuotteista kovasti. Laatu on tasaisen hyvää ja sävy-yhdistelmät luomiväripaleteissa tuntuvat olevan huolella harkittuja kokonaisuuksia. Voin suositella hankkimaan, mikäli halpa ja hyvä kosmetiikka kiinnostaa. Ei laatu toki yllä esim. Jefferee Starin tai Anastasia Beverly Hillsin tasolle, mutta hintaansa nähden kuitenkin ovat aivan huippuja tuotteita. Minun mielestä laadultaan vertautuvat esim. Zoevan luomiväreihin. 

Onko I Heart Makeup sinulle tuttu? Omistatko yhtään merkin tuotetta? Jos, niin mitä mieltä olet niistä?

Kommentit

Suositut tekstit