Huhtikuun 2017 loppuneet

Aika taas käydä läpi loppuneet tuotteet. Ennen kuin aloitan taas seuraavaan tenttiin lukemisen, kirjoitan tämän postauksen. Välillä on mukava miettiä ihan muuta kuin kouluasioita. Seuraava projekti on oikeuslääketieteen tentti perjantaina. Huomaan vältteleväni aloittamista, sillä tiedossa on mm. puisevaa lakitekstin läpikäymistä. Tärkeähän nekin asiat on tietenkin osata..

Melko monipuolisesti eri tuoteryhmistä loppuneita tällä kertaa. Ei painottunut hiustuotteisiin kuten yleensä.


Mennään ensin hiustuotteisiin:


Schwartzkopf essence ultime anti-breakage intensive mask, organic shop repair conditioner, Pirkka color mask sävyttävä hiusnaamio Lollipop.

Schwartzkopfin naamio on tuttu luottotuote. Tämä on toinen purnukka tavaraa ja jatkossakin tulen todennäköisesti ostamaan lisää. Yksi harvoista hoitoaineista, joka pystyy tekemään hiuksista inhimillisen näköiset ja auttamaan selvittämisessä pesun jälkeen. Tietenkin lisänä käytän vielä jätettävää hoitoainetta tai hiusöljyä. Suosittelen käsitellyille ja huonokuntoisille hiuksille.

Organic shop hoitoaine tuli ostettua heräteostoksena Sokokselta, kun merkki oli rantautunut sinne. Valitettavasti tämä ei sopinut mulle, hoitotehot eivät yksinkertaisesti riittäneet, vaikka korjaava pitäisi tuotteen olla (eli tarkoitettu vahingoittuneille hiuksille). Kohtuukuntoiselle hiukselle varmasti olisi hyvä. Miinusta pullon annostelumenetelmästä: korkin alla iso aukko, josta plörähtää kerralla sattuman varainen kasa tuotetta.

Pirkka sävyttävä hiusnaamio on ollut ahkerasti hoitoaineeseen sekoitettuna käytössä viimeaikoina. Olen pitänyt tällä yllä pastellipinkkiä sävyä hiusteni vaalennetuissa osiossa. Periaatteessa voisin ostaa uudenkin tällaisen tai vastaavan tuotteen Biozellilta, mutta nyt on aika hieman vaihtaa tyyliä taas. Kylppärissä odottelee Santen kasvihiusväri, jonka pitäisi olla hoitava ja hiuksia vahingoittamaton. Tuote on ollut kyllä erittäin toimiva ja riittoisa, hinta-laatusuhde kohdallaan. Lisäsin sävyä noin joka toisen pesun yhteydessä hoitoaineen sekaan noin 50:50 sekoitussuhteessa, tai ehkä sävyä hieman vähemmän.

Vartalotuotteet:


L300 intensive moisture body lotion, Delicate Touch refreshing shower gel.

L300 vartalovoide oli hyvää ja iso pumppupullokin kohtuu edullinen vieläpä. Pumppuannostelu helpottaa käyttöä. Voide on tuoksuton, kosteuttaa ja imeytyy hyvin. Suosittelen testaamaan.

Matkakokoinen Delicate Touch suihkugeeli oli kylkäinen Cocopandan tilauksestani alkuvuonna. Saunakassissa mukana kulkenut. Ei mitään erityistä sanottavaa tästä. Matkakokoiset tuotteet ovat käteviä omistaa vrt. raahata mukana puolen litran suihkusaippuapulloa.

Seuraavaksi kasvojenhoitotuotteet:


Omrovicza cleansing foam, Vit Vit etanakasvovoide, Elions Copper Peptide Intensive Mask, Tony Moly tuotenäytteet Prestige jeju snail cream ja Black tea London Classic Cream.

Omroviczan puhdistusvaahto tuli Lookfantastic boxin mukana noin kuukausi sitten ja on ollut ahkerassa käytössä. Tuoksu tässä on hieman erikoinen, en osaa päättää onko se hyvä vai paha.. sellainen yrttinen kuitenkin. Tuoksulla ei niin väliä, sillä tuote itse oli hyvin toimiva. Puhdisti meikit tehokkaasti jättäen ihon raikkaaksi ja kosteutetuksi. Käytin tätä konjac sienen kanssa tai ilman.

Vit Vit etanavoide tuli tilattua aikoja sitten muistaakseni Sinunapteekki -verkkokaupasta. Tuote on erittäin voimakkaasti parfymoitu, mitä en tietenkään tilausta tehdessäni tiennyt. En pystynyt käyttämään tätä kasvoilla, käsivoiteeksi meni. 

Elions kuparipeptidinaamio tuli tilattua erään dermarolleritilaukseni mukana jo parisen vuotta sitten. Alkuinnostus rullailuun hiipui akneongelmien noustua pintaan. Aknen kanssa en suosittele mikroneulausta, sillä neuloilla tulee vain levittäneeksi infektiota eteenpäin ja lisäksi homma olisi erittäin kivuliasta (on tarpeeksi kipeää muutenkin..). Nyt puolestaan kun iho on paremmassa kunnossa, olen aktivoitunut mikroneulauksen kanssa uudelleen ja olenkin käyttänyt 0,25 mm ja 0,75 mm rullia kasvoilleni. Tuota suurempaa pituutta vain kerran kuukaudessa, minkä jälkeen käytin kuparipeptidinaamion kasvoilleni. Kyseessä on siis kangasnaamio, minkä voikin pakkauksesta päätellä. Ideana on tuoda kollageenisynteesiä aktivoivia kuparipeptidejä ihon sisälle neulauksen jälkeen. Alla olevassa kuvassa pakkauksen takapuoli, jossa infoa tuotteesta. Tuote on ostettu tältä nettisivulta: http://shop.owndoc.com/. Sivustolla myös runsaasti tietoa mikroneulauksesta sekä asiaan vihkiytynyt keskustelufoorumikin. 


Tony Molyn pussinäytteet tulivat eBayn Beautynetkorea kaupan tilaukseni kylkiäisenä. Kiva kokeilla tuotteita. Etanavoide on perus hyvää tavaraa, omistankin ison purkin Mizonin vastaavaa ja sitä tulee säännöllisesti käytettyä. Black tea voide oli ihan Earl Grey -teen tuoksuista, tykkäsin!

Seuraavaksi silmänympärysvoiteet:


Lumene Bright Eyes all-in-one eye treatment, Polaar Icy Magic silmänympärysvoide.

Lumenen sy-voide tuli LivBoxin mukana viime vuoden lopulla. Ollut ahkerassa käytössä, mutta riittoisa. Olen tähän ollut todella tyytyväinen. Kosteuttaa ja tuntuu ravitsevan sy aluetta. Voisin ostaa uudelleenkin, tosin tämänkin tuotteen hinta on noussut brändiuudistuksen mukana ikävä kyllä. Todennäköisesti kyseessä on sama tuote kuin aiempi Bright now 360 eye treatment sy-voide.

Polaar sy-voide tuli lookfantastic boksista helmikuussa ja yllättävän nopeasti tämä loppui. Tykkäsin kosteuttavasta ja viilentävästä geelimäisestä tuotteesta. En välttämättä lähtisi ostamaan, ei mitenkään erityisenä kuitenkaan jäänyt mieleen.

Lopuksi vielä meikit:


essence Lash Princess ripsiväri, Sheer Cover ripsiväri, NYX HD Studio Photogenic irtopuuteri.

Yksi näistä kolmesta tuotteesta on oikeasti loppu eli tuo NYX puuteri. essencen ripsarin kanssa kävi hassusti, sillä renkula, joka pyyhkii harjasta liian värin pois, on tarkertunut harjapään yläosaan. Kun harjan aukaisee, on se aivan täynnä värimassaa ja koko ripsiväri käyttökelvoton. Eli muoviosan paikallaan pysymättömyys koitui tämän ripsivärin kohtaloksi. Toisaalta, ei ole suuri menetys. Hintaa oli noin 2,5 e ja ehdin kuitenkin parisen kk tätä käyttää. Ihan ok tuote ja ehdottoman hyvä hintaansa nähden, mutta ei mitenkään säväyttänyt. Tällaisella normaalikokoisella perusharjalla saan aina sotkettua yläluomet. Onnistuu sotkemattakin oleminen, jos keskittyy, mutta mielummin käyttäisin ripsiväriä, jonka kanssa ei tarvitse olla niin varovainen. Tykkään tällä hetkellä Maybellinen the falsies push up angel -ripsiväristä, sillä sen harja on tarpeeksi pieni ja tarkka tekemään yläluomet sotkuilta säästävää jälkeä. 

Sheer Cover ripsiväri on ikivanha ja tullut Sheer Cover mineraalimeikkitilauksen mukana joskus ajat sitten. Ihan kamala tuote, joka sotkee ripset yhteen ja valuu alaluomille. Ollut vararipsivärinä meikkipussissa kunnes yhden kerran sitä tarvitessani totesin tuotteen aivan kelvottomaksi. Oli varmasti mennyt jo vanhaksikin. 

NYX HD -puuteri ja HD puuterit yleensäkin jakavat mielipiteitä. Kyseessä on todella hienojakoinen valkoinen mineraalisilicaa sisältävä jauhe, perinteistä irtopuuteria huomattavan paljon hienojakoisempi. Tämä pölisee levitettäessä joka paikkaan, mutta jälki kasvoilla on hyvä. Plussaa siitä, että ei anna mitään sävyä vaan sopii kaikille, sulautuu ihon sävyyn. Hieman kuivaksi tämä ihon herkästi jättää, mutta niin se taitaa kaikkien irtopuutereiden kanssa olla. Pakkauskoko on pienempi kuin esim. aiemmin käyttämälläni Lumenen irtopuuterilla, mutta toisaalta tämä on riittoisampaa. Rasia kesti käytössä todella pitkään. En ole varma, ostanko uudelleen tätä tai mitään perinteistäkään irtopuuteria kuivattavan vaikutuksen vuoksi. Haluaisin kokeilla by Terryn hyaluronipuuteria, sillä se olisi kosteuttava. Hinta vain kirpaisee.. ehkä raaskin ostaa kesän töiden jälkeen, asia jää harkintaan. 

Kommentit

Suositut tekstit