Lookfantastic Beauty Box april 2017

Hain paketin tänään postista ja jännityksellä avasin, sillä vain teema oli tiedossa, en ollut ehtinyt spoilata itseäni tämän suhteen. Tiedossa oli vain teema, joka on Natural Beauty. Luonnonkosmetiikkaa siis tiedossa ja odotukset katossa. En onneksi joutunut pettymään, sillä boksi oli todellakin täynnä mielenkiintoisia tuotteita...


Elle-lehti tulee ilmeisesti joka boksin mukana..? Nyt jo 3. boksissani on lehti, joten näin kai täytyy päätellä.. ;)


Laatikko on todella kaunis kuvioinniltaan. Olen säästänyt kaikki Lookfantastic boksit. Käteviä säilytykseen, laadukkaita ja kauniita.


Unboxing... sisällä tuttuun tapaan monipuolinen lehtinen, joka esittelee boksin sisällön lisäksi muutakin teemaan liittyvää, mm. tuotteita. Tässä oli myös smoothie-ohjeita.


Sisältö ihastutti heti ensi näkemällä.


Oon laiska kirjoittamaan itse esittelyä tuotteista, joten tässä kuva lehtisen esittelyistä.

Nyt mennään tarkemmin tuotteisiin. Mukana oli siis kuusi oletettavasti (kaikkien kohdalla ei tietoja löytynyt lookfantasticin sivuilta) kokeilukokoista tuotetta ja yksi täysikokoinen kertakäyttöinen tuote eli sheet mask. Merci Handysta ei löytynyt tietoa nettisivuilta. Laura Gellerin tuotteita löytyi, mutta boksissa tulleesta tuotteesta ei infoa näkynyt, mahdollisesti loppuunmyyty hetkellisesti(?). Kuva kuitenkin sivuilla tuotteesta oli..


Caviar CC cream hiuksille, jätettävä hoitoaine. Madara Smart antioxidants päivävoide.

Lähdin innokkaasti kirjottelemaan tästä boksista, joten en ole kerennyt tuotteitakaan juuri testailla. Madaraa laitoin kyllä kasvoilleni tänään ja tuntuu todella hyvältä, imeytyy erinomaisesti ja kosteutusteho on hyvä. Ei jätä tuotetuntua. Tykkään kovasti. Sopii meikin alle varmasti todella hyvin (ei ehkä kaikkein kuivaihoisimmille) ja myös ilman meikkiä käytettäväksi, sillä jättää mattaisen lookin. Hintaa 50 ml täysikokoisella tuotteella on reilu 41,95 euroa lookfantasticin kaupassa. Boksin tuotte sisältää 20 ml eli tämä voide jo yksistään kattaa boksista maksamani hinnan (15.50e).

Caviar jätettävä hoitoaine vaikuttaa mielenkiintoiselta. Mulla on jatkuva tarve tällaisille tuotteille. En ole vielä kokeillut. Täysikokoinen on 74 ml ja hintaa noin 30,95 euroa. Boksin tuote on 25 ml. 


ThisWorks Perfect legs skin miracle. Laura Geller mineraalipohja. 

ThisWorks tuntuu olevan suosikkimerkki boksin tekijöille, sillä sitä on jo toisen kerran lyhyen ajan sisällä mukana. Mulle ei ole oikein avautunut tämän tuotesarjan filosofia.. sisältää mun makuuni kummallisia tuotteita, joista hyvänä esimerkkinä on tämä säärien meikkivoide(?) ;D Kyseessä 10 ml:n näyte. Voihan tätä testata ja käyttää pois. Mulle tämä oli boksin turhin tuote.

Laura Gellerin meikkipohja vaikuttaa kiinnostavalta, valitettavasti tämän hintatietoja ei löytynyt lookfantasticilta. Eikä myöskään tietoa, että onko tämä pakkaus täysikokoinen vai ei. Luulen että kokeilukoko on. Mielenkiinnolla testailen tällaista tuotetta. Olen ihan varma, ettei tämä aiheuta näppylöitä :)


Laura Gellerin mineraalimeikkivoiteessa on kaunis marmoroitu pinta.


Omorovicza puhdistusvaahto, Merci Handy käsien puhdistusgeeli.

Omorovicza on Unkarilainen merkki, mikä on tietenkin huomiota herättävää. En tiedä juuri mitään merkkejä, jotka ovat peräisin Itä-Euroopasta. Madaran tiedän, se on Latviasta. Puhdistusvaahdon hinta on 150 ml tuotteelle 52,45 euroa ja boksissa on 30 ml kokeilupakkaus. Testasin tätä kerran ja tykkäsin kovasti. Hyvän tuoksuinen (jokin yrttituoksu) ja kosteuttava miellyttävästi kasvoille levittyvä tuote. 

Merci Handy käsigeelistä ei löytynyt tietoja lookfantasticin sivuilta. Jos oikein ymmärsin, tämän pitäisi toimia käsidesin tyyppisesti ja sisältää kosteuttavia ainesosia pikkuisissa rakeissa, joita on geelin seassa. Tällaiset on käteviä sujauttaa käsilaukkuun, jossa mulla on aina jokin desinfiointituote mukana eli käyttöön tulee kyllä.


Vitamasques kosteuttava korealainen kangasnaamio.

Kangasnaamio on aina miellyttävä yllätys kauneusbokseissa. Kuka näistä ei tykkäisi? Hintaa lookfantasticin sivuilla on tälle 4,95 e.

Kokonaisuudessaan olen todella tyytyväinen boksiin. Tämä on mun 3. lookfantastic boksi ja olen tähän vähintään yhtä tyytyväinen kuin maaliskuun Elle Edition -boksiin eikä helmikuukaan pahasti jälkeen jää. Kun sitoutuu tilaamaan vuodeksi, maksaa 1 kk vain 15,50 ja veloitus on kuukausittain. Ei siis tarvitse maksaa koko summaa kerrallaan. Ei ole todellakaan paha hinta tuotteista mitä boksissa saa, vaikka jokainen tuote ei miellyttäisikään. Parasta on päästä kokeilemaan täysin uusia brändejä :) Mielenkiintoisin tuote itselleni on tällä kertaa Laura Gellerin meikkipohja.

Mitä tykkäsit huhtikuun boksista?

Kommentit

Suositut tekstit