Lip Mothly march 2017

Loppukuusta tuleva Lip Monthly saapui noin viikko sitten mulle. Tässäpä lyhyesti sisältöesittely. Ihan ok sisältö, ei mitään erityisen innostavaa nyt tullut. Seuraava kuukausi on jo tilauksessa. Milloinkohan mulla on jo liikaa huulituotteita..? Harmi vain ettei tästä pysty pitämään taukoa (eli keskeyttämään ja aloittaman uudestaan), uusia tilauksia nimittäin ei käsittääkseni edelleenkään toimiteta Suomeen.



Huulituotteet. Kirkkaanpunainen kestopuna Larizylta, Evelyn Iona huulikiilto ja Coastal Scents huulipuna.


Mukana on usein jokin muukin kuin huulituote, tällä kertaa kangasnaamio, joka ei pussukkaan sopinut. Käytin tämän jo pois, toimi moitteettomasti kuten muutkin kokeilemani aasialaiset kangasnaamiot.



Swatchit huulituotteista. Coastal scents puna on hyvin vaalea shimmerinen lila/pinkki. Evelyn Iona huulikiilto on vanhan roosan värinen every day sävy. Larizyn puna on todella kirkas ja intensiivinen punainen.

Kangasnaamio oli oikein mukava lisä pussukkaan. Aiemmin ei-huulituotteina on ollut esim. luomiväri tai sy-voide. 

Huulituotteista keskimmäinen kuvassa tulee ehkä eniten käyttöön, perus huulikiilto, jonka levitys onnistuu ilman peiliäkin. Coastal Scents on todella vaalea, koostumukseltaan ohut ja enemmän kiillon tyyppinen kuin puna. Hyvin harvoin tuollaista sävyä tarvitsee. Ehkä jonkin toisen punan päällä paremminkin menisi. Larizyn kestopuna ei ole ollenkaan minun värini, menee eteenpäin. En ole koskaan tällaista punaista punaa kokeillut käytössä ja en mä pysty vieläkään, liian kirkas. Punainen on kaunis sellaisen kasvoilla joka uskaltaa/osaa sen kantaa. Ehkä minäkin joskus.. 

Kommentit

Suositut tekstit