Lip Monthly April 2017

...joka samalla on viimeisin Lip Montlyni. Paketti saapui hyvissä ajoin verrattuna sen normaaliin aikatauluun, joten yllätyin. Miksi viimeinen...? Päätös tuli melko yhtäkkiä. Tajusin vain, että mullahan on jo pelkästään Lip Montlyjen kautta tullut todella paljon huulituotteita, joita en ole ehtinyt juuri käyttää. Lisäksi haluan myös ostaa ihan itse päätettynäkin uusia huulituotteita ja meikkejä ylipäänsä. Viimeisimmän Colourpopin tilauksen Lippie Stixit vakuuttivat aivan erityisen paljon, uusi ihastus on myös Urban Decayn Vice lipstick sävyssä Snitch.

Yllätysboksista harvoin tulee juuri sellaista meikkituotetta, jonka itse olisi ostanut. Näin Lip Montlynkin kanssa on käynyt pitkässä juoksussa (olen tilannut tätä lokakuusta 2016 asti eli tasan puoli vuotta). Yllätysmomentista voi tiettyyn rajaan maksaa. On kiva saada yllärilahja kerran kuukaudessa, voisiko olla sen parempaa.. :) Kyllästys kuitenkin sitten tulee jossain vaiheessa ja joutuu punnitsemaan sitä, että onko valmis laittamaan lähes 17 euroa tähän hommaan. En enää ole. Mulle tulee vielä Lookfantastic box, joka on aivan mahtava sekä Bette box, joka saa lunastaa jatkon aina kuukausi kerrallaan.

Tässä viimeinen pussukka:



Vasemmalta oikealle seuraavat: Mally Beauty Higlighting pen -valokynä, Estate huulipuna, So Susan nestemäinen huulipuna, be a bombshell huulikiilto.


Kolme huulituotetta + yksi muu tuote, kuten aina Lip Monthlyissa, mistä olen kyllä tykännyt. Nyt tuo valokynä ei kyllä saanut mua innostumaan... Strobingin ja higlight -puuterituotteiden ja voidemaisten tuotteiden (paletit ja puikot) aikakaudella tämä on jotekin niin has been.. Näitä valokyniähän on ollut jo joskus ysärillä ja mainostettu iäkkäämmille naisihmisille juonteiden ja ryppyjen peittämiseen! Sellaiset mielikuvat mulla on ja jotenkin semmoinen menneen maailman henki on valokynissä. Tuotteet ovat kehittyneet uuteen suuntaan ja mielestäni paremmiksi. Peitetään peiteaineella se mitä pitää peittää ja hehku otetaan sitten korostustuotteesta erikseen. Valokynän idea oli peittää ja korostaa samalla, käsittääkseni.

2in1 tuotteet harvoin toimivat ja tähän toimimattomien kategoriaan kuuluu myös mielestäni valokynä. Tuote muistuttaa enemmänkin ohutta meikkivoidetta. En oikein usko, että ihon juonteiden pohjien "nostaminen" ylös (eli häivyttäminen) onnistuu tällaisella tuotteella, olen itsekin toimimattomaksi todennut tarkoitukseen. Avainasemassa juonnealueiden meikkauksessa on hyvä ihon hoito ja pitkäaikaisesti kosteuttavat tuotteet, kevyt kosteuttava meikkipohja ja seerumipeitevoidetyyppinen tuote tarvittaessa + kevyt puuterointi vielä tarvittaessa. Peitevoiteen kaiketi voi tällä korvata, muttei sillä mitään juonteiden pohjia saa nostettua, kuten naistenlehtien meikkausartikkeleissa aikoinaan on luvattu... Enpä ole tämän tyyppisiä kauneusvinkkejä enää nähnytkään lehdissä yms.

Lip Monthlyn valokynä on tarkoitettu korostustuotteeksi, highligheriksi. Ei ehkä mielikuvieni mukaiseksi rypynpoistajaksi xD Voihan se toimia higlighterinä, eipä siinä mitään. Ei vain vastaa modernia näkemystä korostustuotteesta ainakaan mulla. Tuo nuo menneen maailman mielikuvat mielenpäälle. Ei siis kovin houkutteleva tuote..

Mulla on itseasiassa kaksi valokynää käytössä, ostettu useampi vuosi sitten.. Olen taistellut niiden kanssa käyttääkseni pois. Ihan vain tavallisena peitevoiteena pienten ihovirheiden peittämiseen. Ei paras tähän, mutta menettelee sentään. Nyt tuli sitten vähän yllättäen tämä kynä eteen :D Enköhän käytä pois tämänkin aikanan. Nyt en kuitenkaan vielä testiin avannut, ettei mene huonoksi.

Se valokynästä. Herätti näköjään tunteita ;D Mitä mieltä te olette valokynästä? Onko joku saanut toimimaan, kuuluuko päivittäiseen meikkiin?

Lopultakin huulituotteisiin:


So Susan nestemäinen huulipuna sävyssä Pumpkin, be a bombshell huulikiilto sävy mauvelous, Estate huulipuna sävy sweeter season.

Huulituotteista olen käyttänyt tuota be a bombshellin kiiltoa, mikä on ihan perushyvä huulikiilto. Huulilla tuntuma on hyvä, ei tahmainen. Pysyvyys on normaalin huulikiillon luokkaa, syömistä ei kestä tietenkään. Sävy on kirsikkaan taittava roosa, raikas ja tyylikäs sävy.

So Susanin nestemäisen huulipunan testasin kertaaleen ja on ihan mukavan oloinen huulilla, ensi tuntumalta ei liian kuivattava. Sävy on hennosti persikkaan taittava vaalean ruskea, tuoksuu hyvälle, ei karkkimakealle kuitenkaan. Hieman vaikea sävy, jonka otan nyt kuitenkin testiksi käyttöön. Ehkä tykästyn.

Estate huulipuna on pinkki kevyt helppo sävy, jota voi sipaista huulille ilman peiliäkin. Tulee käyttöön, vaikka ei erityisesti innosta, sillä laatu ei vakuuta. Hieman halvan tuntuinen tuote, jonka hylsykin oli rikki jo tullessa, mikä ylemmästä kuvasta näkyykin.

Tällainen oli viimeinen viimeinen Lip Monthlyni. Tilaus ym. käytännön asioiden hoito sujui firman kanssa moitteettomasti, hyvä fiilis jäi päällimmäisenä tästä suhteesta. Karkeasti ottaen ehkä noin 60-65% Lip Monthlyjeni tuotteista on tullut omaan käyttöön, loput menneet eteenpäin. Aktiiviseen käyttöön näistä ehkä puolet, loput sitten satunnaisempaan/juhlakäyttöön.

Kommentit

Suositut tekstit