Bette Box huhtikuu 2017

Sepäs yllätti viestillä Postin pakettiautomaatista. Aika menee sellaista kyytiä, että huhuh (johtuen opinnoista. Kevät on taistelua ajan kulumista vastaan itseä jatkuvasti ylittäen, tavoitteena läpäistä tentti toisensa jälkeen mielellään ensimmäisellä yrittämällä. Että saisin kesäksi tilapäiset lääkärin oikeudet ja pääsisin töihin työpaikkaan, jonne olen jo lupautunut). En ehtinyt edes odotella tätä, mutta yllätys oli sitäkin mukavampi. Boksi sisälsi tällä kertaa 5 täysikokoista tuotetta.

Tässäpä boksista kuvia:




Sisällön esittelylappunen hintoineen tuttuun tapaan. Ei yhtään näytekokoista tuotetta!!!


... shampoosta en tullutkaan ottaneeksi erillistä kuvaa. Ihan perus hyvä tuote, tulee käyttöön ja kiva testata korjaavaa tuotetta, josko se tätä pehkoa kesyttelisi.

Tuotteisiin tarkemmin:


Aurinkosuojan sisältävä Ziajan vuohenmaitopäivävoide ja Herbinan huulivoide olivat molemmat tervetulleita uutuuksia mulle. Tuotteita, joita aivan varmasti tarvitsee. Lisäksi mielenkiintoisia sellaisia. Huulirasva tuntuu kosteuttavalta ja hyvältä käytössä ja tuoksu herkullisen karkki. Voidetta en vielä ole avannut, sillä muutama päivävoide on käytön alla nyt.


Mun ekat irtoripset tulivat boksista, jee! Viimeaikoina olen katsellut tällaisia kaupoissa ja miettinyt, että viitsisikö ostaa. Harvoinhan tällaisia tarvitsee, mutta silloin se olisi kiva.  Mukavan luonnollinen design, näillä on hyvä aloitella. 


Sokerina pohjalla Lumenen Nordic Chic luomivärinappi, matta vaaleanpunainen sävy. Vaikuttaa laadukkaalta ensi testauksen mukaan. Tätä on hyvä levittää pohjasävyksi liikkuvalle luomelle. 

Nyt olen tyytyväinen maaliskuun pettymyksen jälkeen. Jatkossakin enemmän tähän tyyliin, kiitos!

Mitä mieltä olette huhtikuun boksista?

Kommentit

Suositut tekstit