Real Techniques: eyes starter set, sculpting set, lip color + blur

Nyt esittelyyn pääsee uudet iHerbistä tilaamani RT siveltimet. Jokin aika sitten iHerbissä oli tarjous, jossa RT tilaukselle sai ilmaiset postikulut, joten olihan siihen tartuttava. Uusille siveltimille on toistaiseksi tarvetta minun kokoelmissani. Real Tecniquesin tuotteet ovat tähänastisen kokemukseni mukaan olleet laadukkaita, minulla on ollut pitkään käytössäni core collection ja deluxe gift set (linkit aiempiin postauksiin). Core collectionista kaikki muut siveltimet ovat olleet käytössä paitsi kapea meikkivoidesivellin, jolle käyttöä en ole löytänyt. Samoin deluxe gift setistä rajaussivellin on jäänyt käyttämättä, sillä en käytä sellaisia tuotteita, johon sitä tarvitsisi. Muutoin tuotteet ovat olleet lähes päivittäisessä käytössä.

Tässä kuva tilaamistani uutuuksista (eye starter set on ollut toki jo pidempään markkinoilla):


Huulisetti sisältää blurrausvälineen ja huulipunasiveltimen, uutuustuote. Sculpting set on collector's edition, uutuustuote. Kumpaakaan näistä en ole huomannut Suomessa olevan myynnissä. Vanha tuttu eyes starter set sisältää kaiken silmämeikkiä varten.

Tarkastellaan jokaista settiä hieman tarkemmin vielä. Ensin lip color + blur -setti.


Pakkauksen takakannessa on käyttöohjeet ja tutorial videot löytyy YouTubesta, mikä tosi kiva bonus näissä tuotteissa. Kuvassa blur -"sivellin" vielä tarkemmin.

Olen testannut tästä setistä blur -siveltimen, jonka vuoksi setin ostin. Huulipunasivellintä en ole ehtinyt kokeilla vielä, mutta luotan, että se on taattua RT -laatua. Tällä hieman erikoisemmalla blur siveltimellä voi esim. tehdä ombre -lookin eli blurrata huultenrajauskynän jälkeä sopivasti. Itse en ole varsinaista ombrea tehnyt, mutta olen käyttänyt tätä pehmentämään rajauskynän jälkeä ja siihen toimii hyvin. Jos esim rajauskynä on tummempaa kuin puna, on mukava hieman häivytellä reunoja etteivät ole niin terävät. Odotin materiaalin tässä olevan vaahtomaisempaa, mutta se onkin melko napakkaa, mikä ei haittaa käyttöä ollenkaan.

Hinta setille on tällä hetkellä iHerbissä 5,65 dollaria, mutta voi odottaa triplahintaa melkein, mikäli Suomeen saapuu myytäväksi.. Suosittelenkin lämpimästi RT:n tilausta iHerbistä, nykyisellään postikulutkin on vain 3 e luokkaa ja jos ei tilaa enemmällä kuin 22 eurolla, niin ei mene tullia. Tuolla summalla iHerbista saa jo vaikka mitä, esim. kaksi ensimmäistä ylimmän kuvan seteistä :)

Seuraavaksi ihana sculpting set:


Sculpting brush, fan brush ja setting brush pakkauksen sisällä vielä pahvi/vaahtomuovi alustassaan. Collector's editionit on aina pakattu hieman hienommin, sekä siveltimien varret ovat myös hieman hienompia, metallinhohtoisia vrt. normiseteissä enempi mattaiset varret.


Pakkauksen takana ohjeet sekä tutoriaalien katsomista varten nettisivuosoite. Tutoriaalit ovat hyvin tehtyjä perusohjeita alottelijoille (ja miksei vähän kokeneemmillekin meikkaajille...).

Tästä setistä olin erityisen innoissani, näin kaunis ja käyttökelpoinen setti vain 12 eurolla! Tuosta sculpting brushista on tullut suosikkini poskien varjostuksen tekemiseen (siis contour poskille). Juuri muuta contouria en teekään, mutta sopii toki koko kasvojen muotoiluun. Sivellin on melko leveä, mutta kapea kuitenkin ja tiiviin jämäkkä, mikä on hyvä. Saman tyyppinen tuntuma kuin face expert -siveltimessä. Varjostusten häivytys onnistuu tällä uskomattoman hyvin. Kannattaa katsoa tutoriaalivideo tämän käytöstä ehdottomasti, on vaikea sanallisesti selittää, miten tätä parhaiten kannattaa käyttää.

Fan brush sopii korostusten tekemiseen ja myös varisseiden tuotteiden pois sivelyyn poskilta ja silmien alta. Itse olen käyttänyt tätä korostusten tekemiseen ja toimi hyvin, joskin koen etten ehkä osaa käyttää tätä niin hyvin kuin pitäisi, mutta oppia ikä kaikki... ensimmäinen fan brushini ;) Onnistun paremmin korostuksissa setting brushin avulla, joka on todella loistava ja monipuolinen viimeistelysivellin. 

Lopuksi vielä starter set. Sisältää viisi sivellintä sekä sivellinkotelon, jota voi käyttää myös sivellintelineenä. Itse säilytän pesun jälkeen puhtaat siveltimeni kahdessa tällaisessa kotelossa (toinen tullut core collectionin mukana) ja käytettyjä, mutta ei vielä pesua tarvitsevia sitten pidän ihan vain purkissa/kupissa. Siveltimillä on siis oma paikkansa käyttö-pesu-kiertokulussa. Tykkään että puhtaat pensselit on järjestyksessä :) Itse asiaan nyt:


Deluxe crease brush, base shadow brush, accent brush, fine liner brush, brow brush. Muita olen testannut, paitsi kahta viimeistä, joille en toistaiseksi ole löytänyt tarvetta.


Takakannessa ohjeet sekä osoite tutoriaaleja sisältävälle nettisivulle.

Tuo crease brush on todella kookas ja aluksi epäilin, että tuleeko sen käytöstä mitään silmissä vai joudunko ottamaan sen muuhun käyttöön. Kyllä tämä toimii silmissä hyvin. En tosin uskaltaisi kovin tummaa varjostusta tällä heti lähteä tekemään, mitä en muutenkaan juurikaan harrasta. Varjostusta kannattaa tummentaa tarkemmalla työkalulla. Arkikäyttöön tämä on pelkästään käytettynä helppo ja nopea. Tällä saa keskitummat varjostussävyt hyvin levittymään luomivakoon. Toki riippuu luomen mallista, ei jokaiselle silmän mallille sovi. 

Base shadow brush on perus työkalu värin levittämiseksi liikkuvalle luomelle sekä häivytyksiin. Luomivaon varjostus onnistuu tällä myös hyvin. Minulla on nyt 2 kpl näitä siveltimiä ja päivittäisessä käytössä ovat. Toinen tuli deluxe gift setin mukana. Tätä ei ehkä myydä yksistään, mutta on monen setin osana.

Accent brush on täydellinen pikkutarkkaan työskentelyyn. Tällä saa hyvin levitettyä tummemman luomivärin ulkonurkkaan tarkasti. Tykkään todella paljon, harmi ettei tätä myydä erikseen.

Rajaussivellintä en edelleenkään tarvitse, joten tämä on minulle jo toinen odottamaan tulevia päiviä, jos joskus innostun ostamaan geeli/voidemaisen rajausvärin.. Voisin myydä ainakin toisen pois. Brow brush -kulmasivellintä en ole vielä testannut, sillä kulmasiveltimiä on tällä hetkellä käytössä 2 kpl ja niitä tarvitsee harvoin pestä. Melko paksulta tuo sivellin vaikuttaa omaan käyttöön kyllä.

Maksoin näistä yhteensä 38 euroa iHerbissä ja koen, että sain rahoilleni hyvin vastetta ^____^

Kommentit

Suositut tekstit