Lookfantastic Beauty Box march 2017

Boksi tulee aina melko alkukuusta, mutta opiskelukiireiden vuoksi sen arvostelu/esittely on nyt viivästynyt lähes kolme viikkoa. Hyvä puoli tässä on tietenkin se, että olen testaillut tuotteita jo ja siten pystyn muutamasta antamaan jotain arviotakin. Boksin teema on tällä kertaa Elle edition, johon siis Elle-lehden työntekijät ovat valinneet suosikkituotteitaan.




Boksi piti sisällään kasvovoiteen, seerumin, itseruskettavan voiteen ja peitevoiteen sekä kertakäyttöiset silmänalus naamiot ja hiusnaamion.

 Tässä tarkempi esittely sisällöstä:


Mielestäni sisältö oli monipuolinen ja siinä sai hyvin rahoilleen (15,50e) vastetta. Tuotteista ainoastaan tuo rusketusta korostavat St.Tropezin voide saattaa jäädä käyttämättä. En sano vielä varmuudella, voihan olla, että kesällä innostunkin käyttämään. Kalpeisiin säärin tällä saisi varmasti mukavasti 


Caudalie -päivävoide imeytyy hyvin, kosteuttaa tehokkaasti ja tuoksuu miedosti. Ei mitään moitittavaa tästä. Voide lupaa estää ilmansaasteiden iholle aiheuttamaa haittaa blokkaamalla saastepartikkeleita. Kuulostaa hyvältä kaupunkilaisen näkökulmasta. 15 ml koko sujahti meikkipussiini mukana kulkemaan. 

Skin Chemists seerumi oli seerumiksi pakattu epätyypillisesti voideputkiloon. Tuote on kevyt ja imeytyy hyvin. Tuoksuu voimakkaasti ruusulle ja sisältääkin ruusuvettä. 30 ml pakkaus taitaa olla täysikokoinen (?). Sopii täydellisesti kosteuttajaksi meikin alle. Rasvoittuvalle iholle voisi riittää sellaisenaan, itse laitan kosteusvoiteen vielä kaveriksi.


Pur concealer eli peitevoide vaikutti ensisilmäyksellä liian tummalta, mutta totuus oli toinen. Tämä ei ole yhtään liian tumma mulle, vaikka ihoni on kohtuullisen vaalea. Ei se kaikkein vaalein, mutta vertailuna esim. Lumenen meikkivoiteita käyttäen, Lumenen vaalein sävy on mulle juuri se oikea. Eli niinkin vaalealle iholle tämä peitevoide on hyvä.  Koostumus sisältää ainesosia, jotka taistelevat aknea vastaan, mm. salisyylihappoa. Levittyvyys on erinomainen ja peittää myös todella hyvin. Tämä on lähes päivittäisessä käytössä ja mun suosikkituote koko boksista. Supertyytyväinen, että löysin tämän.


Tätä itsestään lämpiävää Redkenin hiusnaamiota en ole vielä testannut, vaikuttaa ihan kivalta.


Testausta odottelee vielä myös nämä silmänympärysnaamiot. 

Mielestäni parasta tässä Lookfantastic -boksissa on tasalaatuisuus. Kertaakaan ei vielä sellaista pettymystä ole tullut kuin LiBoxin kanssa tai viimeisimmän Betten kanssa. Tämä on toki vasta toinen boksini, mutta aiempiinkin olen tutustunut ja eivät nekään pettymystä olisi tuottaneet yksikään. Mukava on myös päästä tutustuman täysin uusiin merkkeihin. Iloinen yllätys oli tuo Pur tällä kertaa aivan erityisesti. 

Kommentit

Suositut tekstit