Dose Of Colors limited edition -luomiväripaletti: EyesCream palette

Tällainen ihanuus oli kyseisen merkin sivuilla myynnissä tammikuun puolessa välissä vielä. Tilasin omani muistaakseni viimeisenä myyntipäivänä ja kun seuraavana päivänä tarkistin, oli myynti tosiaan loppunut, ikävä kyllä. Kyseessä on mahtava, todella pigmenttinen luomiväripaletti, joka sisältää värikkäitä ja nudeja/ruskeita sävyjä, mattaa ja shimmeriä mielestäni täydellisenä kombinaationa.

Tarkoitus oli esitellä paletti jo paljon aiemmin kunhan ensin olisin saanut tehtyä meikin tällä (ja kuvattua), mutta en sitten ehtinyt.. ja nytkään ei valitettavasti ole meikkikuvaa tai swatcheja esitellä. Niin paljon muita tuotteita olen tullut hankkineeksi tämän jälkeen, joten paletti on jäänyt ikävä kyllä vähäiselle huomiolle. Omassa käytössäni tämä tulee kuitenkin olemaan pitkäaikainen aarre. Jos saat jostain käsiin tämän, suosittelen ehdottomasti ostamaan.


Kiva värikäs pakkaus ^___^ Tuote pakattu vielä kuplamuoviin nuiden styroksipalasten lisäksi.


Alhaalla itse paletti ja ylhäällä kuvassa sen päällä ollut pahvikotelo. Superherkullinen ulkonäkö :D


Paletti sisältää 5 shimmersävyä ja 5 mattasävyä. Tällä saa tehtyä monipuolisen lookin.

Muistan tehneeni ensimmäisen meikin tällä paletilla mennessäni katsomaan elokuvaa La La Land. Harmi, ettei siitä tullut otettua kuvaa. Levitin sävyä Cone varjostukseksi luomivakoon, liikkuvalle luomelle sävyä Lavender honey ja alaluomelle sävyä Sherbet sekä sisänurkkaan vielä muistaakseni sävyä Berries n cream. 

Kommentit

Suositut tekstit