Lookfantastic Beauty Box february 2017

Päädyin tilamaan Lookfantastic kauneusboksin, sillä sen saa nykyisin myös kuukausimaksulla! Eli ei tarvitse maksaa 3kk/6kk/vuoden tilausta etukäteen, mutta jos sitoutuu vuodeksi tilaamaan, saa halvemmalla per kuukausi ja laskutetaan kuukausittain. Sama rahahan se menisi jos kerralla maksaisi, mutta en raaski sijoittaa vuoden bokseihin yhdestä tilistä. Jos ottaa toistaiseksi jatkuvan tilauksen, hinta per boksi on noin 20 euroa ja vuoden tilauksella 15,50 euroa. Itse otin tuon vuoden, sillä uskon, että sisältö tulee olemaan kohtuullisen laadukas, ainakin aiempina vuosina on ollut.

Tällaisessa ulkomaisessa boksissa hyvä puoli on lisäksi se, että pääsee kokeilemaan tuotteita ja brändejä, joita ei tulisi välttämättä ikinä kokeiltua muutoin. Voisi sanoa, että kyseessä on tuolloin enemmän yllätyksellinen boksi kuin esim. Bette. Mielessä on ollut myös Jolie boxin tilaus, mutta siinä pitäisi maksaa väh. 3 kk:n boksit kerrallaan, mikä on intoa jarruttanut toistaiseksi.. aivan ihania tuotteita toki Jolie boksista on tullut. Paremmassa rahatilanteessa tilaan kaikki maailman ihanat boksit xD (ajatus, josta saa motivaatiota lääkiksen tenttien läpi tahkoamiseen ^_____^)

Tässä on ensimmäisen Lookfantastic -boksini esittely:


Pahvilaatikon alta paljastu Elle-lehden uusin numero. Aamukahvipöydän selailumateriaalia ^___^


Lehden alla itse boksi teemalla Runway Ready


Boksin kannen alla kattava tuotteiden esittelylehtinen, jossa muitakin tuote- ja kauneusvinkkejä.


Tässä varsinainen sisältö. Melko laihan näköinen...


...hupsista, tämä pääsi unohtumaan kuvasta tuomasta ensivaikutelmaan täyteläisyyttä ;)

Boksissa oli ilmeisesti 3 täysikokoista ja 3 näytekokoista tuotetta. Kauneusvitamiinit näyttävät olevan nyt boksitrendinä, taisi tulla paketti vitamiineja vastikään myös Bette boksista.. Ihan ok, mutta toisaalta uskon, että suurin osa kauneusboksien ostajista haluaisi nimenomaan kosmetiikkaa eli meikkejä tai ihonhoitotuotteita yllätyslaatikostaan. Niin minäkin, joten en ihan kauhean innostunut ollut Catwalk Queen -ravintolisästä, josta tuli siis boksissa puolet täysikokoisesta tuotteesta, eli 30 kpl:een paketti. Käyttöön menee toki.


Tässä sisältö. D-vitamiinia melko paljon. C:ta, kuparia, seleeniä, jodia, sinkkiä ja biotiinia sekä lisäksi myös erilaisia kasviuutteita, MSM:aa, öljyä ja lesitiiniä. Vaikuttaa ihan hyvältä kombinaatiolta. Tarkoitus ottaa siis 2 tablettia päivässä (ravintosisältö on laskettu 2 tabletille), mutta itse olen käyttänyt vain yhden päivässä. En usko tarvitsevani 125 mikrogrammaa deetä vuorokaudessa.


The Ordinary päivävoide oli mukava ylläri. Tuote on täysikokoinen. Simppeli hyvin imeytyvä tuote, joka kosteuttaa erinomaisesti, ei jätä tuotetuntua enkä missään nimessä usko tämän koostumuksen aiheuttavan näppylöitä (mikä on tärkeä tieto kaikille aknesta kärsiville/herkästi näppylöiville, itseni mukaan lukien). Tätä merkkiä on blogeissa jonkin verran hypetetty, joten olin iloinen että itsekin pääsin testaamaan. Kyseessä on siis tutkittuja ihonhoidon tehoaineita sisältävä sarja, jossa pakkaukset on pidetty minimaalisina ja hinnat edullisina. Jatkossa ajattelin tilata The Ordinaryn jonkin retinoliseerumin.


Borghese Fango Mud Mask näytekokoisena. Naamioita on aina mukava testata. Koko on sen verran reilu, että tuotetta riittää ehkä jopa 3 kerraksi kasvoille.

Toinen boksin kyseenalainen tuote on This Works stress check breathe in roll on -tuubi, joka sisältää eteerisiä öljyjä (laventeli ja eukalyptus). Tuotetta tulisi hieroa pulssikohtiin esim. ranteisiin ja nuuhkia päivän mittaan, jolloin stressin luvataan lieventyvän. Melko arvokas tuote, hintaa 8 ml tuotteelle lähes 20 euroa (boksissa 5 ml). Ihan kivan tuoksuinen, mutta voin sanoa, että en minä tästä innostu ihan hirveästi.. Otan testiin ja katsotaan auttaako tentissä. Jos, niin perun edelliset puheeni ;) Toivottavasti jatkossa ei kuitenkaan olisi enää pillereitä ja aromaterapeuttisia öljyjä bokseissa.


Model CO eye lites metallic shadow -luomiväriä en ole vielä testannut. Tämän luvataan pysyvän hyvin ja voidaan levittää sellaisenaan luomelle tai luomivärin päälle kiiltoa antamaan. Kyseessä on siis ilmeisesti metallinhohtoinen ruskea nestemäinen luomiväri. Taidan laittaa tämän meikkipussiin, jonne mielellään sijoitan nopeita ja helppoja meikkejä ja ihonhoitotuotteita.

Polaar Icy Magic Roll On -silmänympärysvoide oli mukava ylläri, boksin paras tuote mielestäni. Hyvälle sy-voiteelle on aina käyttöä. Tuote levitetään pienellä roll on -päällä ja hierotaan silmänympäryksille, sekä ylä että alaluomelle. Mukavan viilentävä koostumus imeytyy hyvin ja lupaa häivyttää silmäpussit ja tummat silmänaluset. Sisältää luonnonmukaisia kasvisainesosia esitteen mukaan (incliä en ole vielä googlannut). Lupaa myös vahvistaa silmäripsien kasvua. Boksin arvokkain tuote, hintaa noin 25 euroa.

Mitä tykkäsit tuotteista? Onko kauneusvitamiinit hyvä lisä bokseihin vai tuleeko niistä ennemminkin hammastahna-fiilis (vrt. edesmenneen LivBoxin pepsodentit..)?

Kommentit

Suositut tekstit