Lip Monthly january 2017

Postauksia olisi jonoksi asti tulossa, pitääpä jostain päin alkaa purkamaan :) Tammikuun Lip Monthly nyt esittelyssä. Mielestäni viimeaikoina Lip Montlyissa on ollut liikaa tummasävyisiä ja ruskeita punia.. Harkitsen kyllä tilauksen lopettamista, mikäli seuraavassa pussukassa tilanne on sama. Minulla ei tule tummia sävyjä käytettyä arkena ja ruskeasta en pidä ollenkaan huulipunassa. Tällaisen kuukausittaisen huulibägin ajatus olisi mielestäni nimenomaan se, että saisi käytännöllisiä uusia huulituotteita itselle.. huulipuna/kiilto on kuitenkin sellainen meikkituote jota oikeasti kuluukin paljon versus esim. luomivärit ja jolla myös helposti saa piristystä ja vaihtelua meikkiin ^__^

Pitäisi saada kustomoitua sisältöä itselle sopivaksi entistä enemmän. Tästä voisinkin antaa palautetta Lip Monthlylle. Jonkin verran valinnanvaraa on jo nyt. Lähes joka kuukausi on mahdollisuus valita kahden meikkituotteen sävy, mutta sävyvalikoimat eivät ole olleet riittävän laajat.. lähinnä tumma, toinen tumma ja ruskea -tyyliin :P

Tässä sisällön esittely:


Kokonaisarvo 68 dollaria eli todella arvokas pakkaus vrt. tämä maksaa postikuluineen noin 17 euroa. Pussukka oli puuvillainen ja vuoriton, ei niin laadukas kuin aiemmat mielestäni. Keväinen ilme kuitenkin piristää..



Tässä tuotteet pakkauksineen. Mukavan värikkäät pakkaukset nestemäisillä tuotteilla ja päällepäin tuotteet hyvin saman väriset.

Hola Neon Liquid lipstik oli pakkauksen kustomoitava tuote eli sävyn sai valita. Valitsin liilan mielummin kuin jonkin tarjolla olleista tummista punaisista. Sävy päätyi olemaan itselleni aivan liian tumma... Lord & Berry kynä oli puolestaan tumma ruskea, ei tule käyttöön minulla. Jelly Pong Pongin huulikiilto tulee omaan käyttöön: ohut kerros toimii hyvin arkimeikissäkin, jolloin lopputulos ei ole intensiivisen tumma. Tämän kanssa saa luotua huulille myös intsensiivisen tumman luumun/violetin lookin niin halutessaan. Manna Kadarin nudepuna on myös minulla käytössä. Sävy on kuitenkin ikävä kyllä todellisudessa enemmän rusehtava mitä yllä olevassa kuvassa vaikuttaa (todellisuutta lähempänä on alla oleva schwatch kuva).

Tässä vielä schwatch kuvat sävyistä. Laitoin ne poikkeuksellisesti paperille, sillä halusin ennen testiä pitää tuotteet puhtaina, mikäli eivät olisi sopivia minulle. Uteliaisuus voitti vielä sen verran, että testasin puhtaalla siveltimellä tuota hola neonin nestemäistä huulipunaa itselleni. Tuote todella tarttuu huuliin ja pysyy. Todella vaikea poistaa, kookosöljy lopulta liuotti tuotteen huulilta. Tiukkaan jämähtävä kestokoostumus ei ole suosikkini ja huulilla sävy on myös todella tumma ja yllättävästi enemmän luumuun taittuva kuin violetti. Illallismeikiksi tällainen koostumus olisi mitä mainioin, mikäli tykkää. Huultenrajaus on must tuotteen kanssa, sillä pieleen meneviä linjoja levittämisen jälkeen on mahdoton siististi korjata. 


Omaan käyttöön tuli siis Manna Kadar ja Jelly Pong Pong. Nämäkään sävyt eivät mitään suosikkeja ole, mutta vaihteluna silloin tällöin tulee käyttöön kuitenkin. Puolet tuotteista lähtee eteenpäin.. 

Valentine's Day on helmikuun teema LipMonthlylla ja vähän odottaisin siinä olevan jotain pinkkiä tai muuten kevyttä ja romanttista keväistä sävyä :D Helmikuu määrää pussukan tilauksen jatkon. Kokonaisuudessaan laadun, määrän ja tuotteiden arvon per pussukka suhteen olen ollut Lip Monthlyyn todella tyytyväinen, mutta sävymaailmalle annan kouluarvosanan 7. 

Kommentit

Suositut tekstit