Lip Monthly february 2017

Eilen saapui helmikuun Lip Monthly: 4 tuotetta tällä kertaa, joista 3 jäi omaan käyttöön, joten olen tammikuuhun nähden tyytyväisempi ja aion vielä jatkaa tilausta. Mietin siis viime kuussa, että viitsinkö jatkaa kun tuntui, että korkeintaan puolet tuotteista on itselle sopivia (eikä nekään aina mieluisia). Tummia sävyjä vaikuttaa olevan turhan paljon Lip Monthlyssä omaan makuun, mutta nyt oli onneksi vain yksi o/




Tässäpä tuotteiden lyhyt esittely, kokonaishinta 60 dollaria tuntuu kyllä vähän uskomattomalta... ^___^


Sugar Crayon sävy Wine, Model CO Lipstick sävy Kitty, Cosmoholic kullansävyinen huulikiilto, Cargo luomiväri sävy Cyprus

Sugar Crayonia en edes avannut, sillä tuote on liian tumma, menee eteenpäin. Tästä ei siis sen enempää ole sanottavaa

Model CO:n huulipuna on kevytpigmenttinen ja kosteuttava, enemmän huulikiillon tyyppinen kuin punan. Roosa nudesävy sopii kaikille ja kaikkeen. Tällaisia arkipunia tarvitsee aina, tykkään kovasti.

Cosmoholic huulikiilto on kullan kimalteista ja sopii hyvin huulipunan päälle erityisesti juhlaan, mutta miksi ei myös arkeen. Tykkäsin kovasti koostumuksesta, joka ei ole tahmea ollenkaan. Kimalletta on sopivasti, ei tule liian kultaiset huulet vaan sellaiset kevyen kullan hohtoiset.

Cargo luomivärinappi on tumman ruskea ja kevyesti shimmerinen. Perus hyvä sävy, pigmenttinen, sopii varmasti varjostukseen hyvin. Tämä kotiutui meikkipussiini. 



Schwatchit vielä sävyistä. Huulilla kultasävy näyttää kuten tuossa schwatchin ylälaidassa. Keskelle osuu kuvassa valo ja tuotettakin tuli ehkä liian paksusti siihen, näyttää omituisen märältä ;)



Kommentit

Suositut tekstit