Colourpop

Colourpop -huuma on ollut nähtävissä kauneusblogeissa ja vielä jokin aika sitten postauksia tuli aiheesta paljon. Aloin miettimään, että mikä näissä tuotteissa kiinnostaa ihmisiä ja kävin nettisivuilla tutustumassa, luin arvosteluja blogeista.. kiinnostuin vähitellen. Erityistä on luomivärinappien koostumus, joka on puuterimaisen ja voidemaisen välimaastosta, erittäin mielenkiintoinen. Kannattaa kyllä kokeilla. Levittyvyys on poikkeuksetta hyvää myös siveltimellä, vaikka valmistaja suositteleekin sormilla levittämistä. Ei mun mielestäni siistiä silmämeikkiä voi saada sormin, ellei sitten vain sipaise väriä liikkuvalle luomelle, mitä ei nyt voi sanoa varsinaisesti silmämeikin tekemiseksi, mielestäni.

Myös huulipunien sävyvalikoimien laajuus yllätti. Todella paljon trendikkäitä sävyjä mattaisista kiiltävään, tavanomaista huulipunaa ja kestopunaa löytyi. Lippie stixeistä tuli minun suosikkejani luomivärinappien lisäksi. Pressed luomivärinapit olivat juuri tulleet myyntiin kun tein tilaukseni, mutta en innostunut sillä kertaa kokeilemaan. Z Paletissani on vielä tilaa, joten jossain vaiheessa varmasti teen tilauksen vielä Colourpopille ja täydennän palettia, nappaan pari super shock -sävyä (eli nuita em "voidemaisia" nappeja) ja Lippie stixejä myös mukaan. Hinnat on halvat, laatu on priimaa. En ihmettele suosiota. Tässä postauksessa esittelen ensimmäistä tilaustani :)


Pakettikortti on ihana :)


Meikit oli pakattu kauniiseen laatikkoon ja sisällä vielä vaahtomuovipehmuste o/ Kaikki olivat selvinneet ehjinä perille.


Koko kasa ˆ___ˆ


Huulipunat

Eli tilasin yhteensä 10 kpl luomivärinappeja, joista 4 kuului yllä näkyvään Hello Kitty -kokoelmaan. Lisäksi tilasin 6 huulipunaa, joista 2 kpl on kestopunia ja 4 Lippie stixiä, jotka siis ovat perinteisiä huulipunia koostumukseltaan. 2 kpl huulituotteista kuului Hello Kitty -kokoelmaan myös. 

Sävyjen valinta ei täysin mennyt nappiin, vaikka useimmista oli kuvia nettisivuilla schwatch kuvat. Suurimpaan osaan tuotteista olen kuitenkin sävyn puolesta todella tyytyväinen. Luomiväreistä ainoastaan Sugar oli pettymys. Sävyn olisi pitänyt olla vaalea mintunvihreä, mutta se on enemmänkin kimalteleva tummanvihreä(?)


Tässä luomivärinapit (poislukien Hello Kitty-kokoelma). Ylhäällä Amanda Steele x Colourpop -kokoelman sävyt Steele (metallic), Ignition (metallic) ja Hydroplane (ultra glitter). Alarivillä Brady (matte), Summer lovin (tie dye) ja Sugar (metallic)


Tältä näyttävät iholla. Steele, Ignition, Hydroplane, Sugar, Summer lovin, Brady.

Kaikkia muita olen testannut paitsi Hydroplanea. Brady on täydellinen mattaruskea luomivaon varjostamiseen ja toimii hyvin monien meikkien kanssa. Olen käyttänyt sitä Steelen ja Ignition -sävyjen kanssa sekä erityisesti Summer lovin -sävyn kanssa siten että Summer lovin on levitettynä koko liikkuvalle luomelle. 

Steele ja Ignition luonnollisesti sopivat hyvin pariksi, Steele on vaalea lila/vaaleanpunainen sopien luomen sisäsivulle ja tuo Ignition sitten muualle liikkuvalle luomelle. 

Sävyt ovat pigmenttisiä ja pysyvät todella hyvin ja levittyvät pehmeästi. 


Faktaa Hello Kittystä ;)


Sävyt eivät ole imeliä vaikka kyse on vaaleanpunaisessa viihtyvästä kissahahmosta.


Ylhäällä Friendship file (metallic), keskellä Rainbow (glitter sheers) ja School bus (pearlized), alhaalla Small gift (metallic).

Näillä saa taiottua upean silmämeikin. Sävyt sopivat hienosti yhteen. Muut ovat pigmenttisiä paitsi Rainbow, joka on hyvin glitterinen pääasiassa, mikä lienee tarkoituskin tällaisessa glitter sheers-sävyssä.  Innostuin heti kokeilemaan silmämeikkiä näillä, mistä kuvat: Luomivaossa on School bussia ja liikkuvalla luomella Small Giftiä. Silmänurkassa Rainbow ja alaluomella Friendship file, mitä ei näissä kuvissa valitettavasti kovin hyvin näy. 


Luomivaossa on School bus ja liikkuvalla luomella Small Gift. Silmänurkassa Rainbow ja alaluomella Friendship file. (silmämeikki spontaanisti, ilman meikkipohjaa ja kulmien nyppimistä, pahoittelen :P)


Vielä olisi vuorossa huulimeikkien esittely. Ensin vuorossa Lippie Stixit, jotka ovat pehmeitä ja hyvin pysyviä sävyjä, vaikka eivät kestopunia. 


Hello Kitty x Colourpop Konichiwa (creme), Juice bar (sheer), Contempo (matte) ja Oh Snap (matte).

Mattaiset sävyt näyttivät nettisivuilla vaaleammilta kuin nyt tässä schwatchissa ja huulilla. Contempo on yllättävän tumma ja Oh snap yllättävän ruskea. Otan käyttöön molemmat, vaikka eivät aivan ole sitä mitä odotin.. Kahdesta ensimmäisestä pidän kovasti. Juice bar näyttää iholla yllättävän vaalealta vrt puikossa, mikä johtuu ehkä kevyemmästä sheer -koostumuksesta.

Tulin tilanneeksi kaksi kestopunaa, joista toinen on ultra satin lip ja toinen ultra matte lip. Satin -version pitäisi olla ilmeisesti ei niin matta, vaikka melko matta lopputulos tuosta mielestäni tuli. Molemmat sävyt olivat yllättävän tummia myös vrt. mitä nettisivuilta käsitin. Pakkauksissaan sävyt näyttävät huomattavasti vaaleammalta kuin iholla.


Kathleenlights x Colourpop Alyssa (ultra satin) ja Hello Kitty x Colourpop Milk Bottle (ultra matte).


Milk Bottle ja Alyssa

Tykkään ihan näistäkin, vaikka olin toivonut vaaleampia sävyjä. Vaikeus tämän tyyppisissä punissa on se, että pitää levittää heti tarkasti, sillä kuivuttuaan, kojailu on mahdotonta. Huultenrajauskynää kannattaa siis käyttää.

Oikeastaan Sugar -luomiväri oli ainut, mihin voin sanoa olleeni pettynyt. Ehkä lievästi myös Milk bottleen ja Contempoon huulipunista tummuuden vuoksi. Kokonaisuudessaan olen tilaukseen ja Colourpoppiin todella tyytyväinen ja tämä ei jäänyt missään nimessä viimeiseksi tilaukseksi <3

Kommentit

Suositut tekstit