Stockmannin loppuunmyynti ja vähän muutakin shoppailua; mm. YSL ja Gisele Denis

Oulun Stockmann valitettavasti sulki nyt pysyvästi ovensa. Alennusmyynnit kestivät vain lyhyen aikaa ja alennusprosentti oli suurimmalle osalle tuotteista 60%. Alet alkoivat viime viikon torstaina ja jo lauantaina putiikki oli lähes tyhjä, mikä hämmästytti kovasti ..ja harmitti.. Olisi pitänyt kiireiden keskellä löytää aikaa käydä siellä, olisi ollut kaikenlaisia kosmetiikkaihanuuksia saatavilla hullun halvalla. Viimeisiä tosiaan vietiin kun paikalle lauantai-iltana pääsin, mutta jotain saalista sentään sain, -60% alennuksella. Tässäpä kuvaa:


Stocmannilta: Neutrogena Visibly Clear CC-voide, YSL poskipuna sävy Baby Doll ja Schwarzkopf essence ultime hiusnaamio. Citymarketista: Gisele Denis collagene boost ja hyaluronihappo tiivisteet. Sokokselta: IsaDora Jeanious kynsilakka. 

60% alennuksen jälkeen CC-voiteelle jäi hintaa 5,16 e, poskipunalle 19,60 e ja hiusnaamiolle 3,55 euroa. Pääsin juuri haalimisen makuun.. ei tosiaan ollut paljon muuta haalittavaa sitten vaikka kuinka yritin katsella :S Kynsilakkoja ja erilaisia huulikiiltoja oli tarjolla melko paljon, mutta en niitä sitten viitsinyt ostaa kun mulla on niitä jo niin paljon (ja on tulossa etenkin huulituotteita tilauksista lähiaikoina). Silmä yritti etsiä luomiväripaletteja, aurinkopuutereita, korostustuotteita, poskipunia, sy-voiteita ja seerumeita sekä muita herkkuja selektiivisiltä merkeiltä..mutta lähes turhaan. Onneksi ei ihan turhaan, sillä sain tuon ihanan YSL poskipunan kuitenkin ostettua :) Kyseessä on ensimmäinen high-end -meikkituotteeni, muttei sentään ensimmäinen selektiivinen kosmetiikkatuotteeni, sillä ihonhoitotuotteiden puolelta useampi high-end merkki on tuttu.



Ihmettelen, etten aiemmin ole tullut ostaneeksi Neutrogenan CC-voidetta, sillä hakusessa on ollut jo pitkään (ja olen sellaisen jo löytänytkin) BB/CC/meikkivoide, joka ei aiheuta näppyjä. Tässä tuotteessa sitä oikein takakannessa mainostetaankin. Olen alustavasti testannut voidetta ja sävy on sopiva eikä 1. käyttökerralla tosiaan näppyjä tehnyt. Voin sanoa, että ei sovi kuivalle/kuoriutuvalle iholle, nämä piirteet korostuvat entisestään eikä voide edes levity kunnolla. Valitettavasti testipäivänä minun naama kuoriutui parista kohtaan ja lopputulos oli siis melko kurja. Otan tämän pidempään kokeiluun paremman ihon aikana ja vertaan nykyiseen suosikkiini, joka on Mizonin BB-voide. Tällaisesta vertailusta on siis postaus tulossa aknelle alttiin ihon näkökulmasta!

Muuta shoppailua -osio pitää sisällään käynnit Sokoksella ja Citymarketissa, josta mukaan tarttui pikkujuttuja. Sokokselta sain alennuksesta 3 eurolla ihanan farkkukynsilakan. Cittarista puolestaan mukaan tarttui mielenkiintoisia uutuuksia, nimittäin Gisele Denisin ampullit :O


Tuotteissa hämmästytti niiden "lääkemäisyys", pakkauksen osalta siis. Täsmälleen tällaisia samanlaisia ampulleja käytetään myös oikeiden suonensisäisesti annosteltavien lääkkeiden pakkauksissa. Onkohan ajatuksena ollut nyt luoda mielikuvaa tehosta ja suorastaan lääkinnällisestä vaikutuksesta... Ostin mielenkiinnosta testiin merkin kaksi ampullia, joita taisi olla kolmea erilaista tarjolla. Merkillä oli myös myytävänä kasvovoiteita ainakin, hyvinkin edulliseen hintaan. Nämä ampullipakkaukset pitivät sisällä yhden per pakkaus ja hintaa 2 ml ampullilla oli 3 euroa. 

Kyseessä ovat siis tehotiivisteet, seerumityyppiset aineet. INCL oli molemmissa ihan mukava, ei sisältänyt mitään silikoneja esimerkiksi. Olisi jäänyt minulla ostamatta siinä tapauksessa. Käytin jo tuon collagene boostin ja siitä tosiaan riitti useaksi illaksi/aamuksi tuotetta. Käytin seerumin tavoin. Tuote imeytyi hyvin kasvoille, kosteutti eikä jättänyt mitään tuotetunnetta jälkeensä eikä ollut hajustettu. Tykkäsin :). Takakannessa lukee seuraavaa: Ryppyjä ja juonteita ennaltaehkäisevä ampullitiiviste, joka antaa iholle energiaa, parantaa ihon väriä ja kiinteyttää välittömästi. Ei parabeeneja. Avaa ampulli ja hiero hyvin puhdistetuille kasvoille ja kaulaan. Vältä silmänympäryksiä.  Ampullin avaaminen onkin sitten omanlaisensa juttu. Helppohan se on mutta tottumaton voi rikkoa itsensä lasilla.. en tiedä onko tällainen pakkausmuoto kovin järkevä kun tuotetta ei muutenkaan saa yhdellä kerralla käytettyä. Jokin suljettava ampulli olisi parempi, mutta veikkaan että tällä ulkomuodolla on haluttu sitä uskottavuutta hankkia..

INCL on todella pienellä pränttingillä, vaikea saada selvää tarkoillakaan silmillä. 5 ensimmäistä ainetta ovat seuraavat: aqua, soluble collagen, glycerin, propylene glycol, ethyl ascorbine acid. Melko pian näiden jälkeen myös lactic acid. Eli kosteuttavia ainesosia kärjessä ja kollageenin tuotantoa buustaavaa C-vitamiinia. Maitohappo puolestaan on AHA-happoja ja kuorii sekä stimuloi ihoa uudistumaan. Ihan ok settiä siis ja hyvältä tuntui iholla. Yllätyin.

Gisele Denisin hyaluronitiivisteessä luvataan takakannessa seuraavaa: Korjaa näkyviä vaurioita iholla välittömästi. Seerumi silottaa ryppyjä ja kiinteyttää ihoa. Jokainen ampulli antaa iholle rautaisannoksen tärkeitä keramideja puhtaimmalla ja tehokkaimmalla tavalla. Avaa ampulli ja hiero hyvin puhdistetuille kasvoille ja kaulaan, vältä silmänympärysaluetta. Nyt kun katson INCL:ia niin ei ihan yhtä hyvälle näytä kuin edellisessä; hyaluronihappo on vasta sijalla 7 ja sitä ennen on kaikkea "turhaa", mm. propyleeniglykolia, joka on kosteuttava ainesosa kyllä, mutta niin on hyaluronihappokin, joten miksi sen pitää olla vasta sijalla 7. INCL:n (ja myös käyttökokemuksen) perusteella voisin ostaa uudelleen tuota ensin mainittua ampullitiivistettä. Tätä en ole vielä testannut.

Kommentit

Suositut tekstit