Joulukuun 2016 loppuneet

Tämä on nopea postaus, sillä kuten arvelinkin jo marraskuun loppuneiden postauksessa, tuotteita ei loppunut paljon tässä kuussa. Olen kiireiden vuoksi myös unohtanut kuluttaa loppuun pari jo lähes tyhjää purnukkaa. Tässä laiha lopputulos. Joulukuu onkin ollut enemmän hamstrauksen aikaa..


Aloitan hiustuotteista, joita tyhjeni 2 kpl. Molemmat pitkään käytössä olleita. John Frieda jopa kesäkuulta saakka.


L'Oreal ElVital Extraordnary Oil Oil-In-Cream jätettävä hoitoaine. Miksi näiden nimien pitää olla näin pitkiä..huoh. L'Oreal tuntuu olevan yksi harvoista markettimerkeistä, joka tekee markkinoille jätettäviä hoitoaineita lähes joka tuotelinjaan. Muilla merkeillä tuntuu olevan niukasti tai ei ollenkaan ks. tuotteita tai ainakaan ei minun lähi-cittarissa tai Prismassa ole tarjolla. Hyvin harvoin ostan muita kuin markettihiustuotteita, sillä olen kokenut että ne ovat riittävän hyviä eivätkä eroa juurikaan tai ollenkaan halvimmista kampaamosarjoista, jotka taas ovat hinnaltaan selkeästi korkeampia. Tämä jätettävä hoitsikka on aivan perus hyvä, sen avulla vaalennetut kuivat pörröhiukset saa selvitettyä pesun jälkeen. Se on mitä jätettävältä kaipaan eniten. Toisaalta tässä oli hieman sellaista ongelmaa, että jos tuotetta lipsahti yhtään liikaa, lopputulos oli herkästi rasvainen. Voisin ostaa uudelleen ja todennäköisesti jossain vaiheessa ostankin. Hinnaltaan kohtuullinen, muistaakseni noin 5-6 euron luokkaa.

John Frieda sheer blonde higlight activating moisturising conditioner. Vaaleiden hiusten hoitoaine, joka ei kuitenkaan värjää hiuksia. Tämän pitäisi kirkastaa vaaleaa hiusta. En nyt muista pistäneeni merkille että näin olisi käynyt. Hoitoaine oli riittoisa ja kohtuullisen hyvin kosteuttava ja selvittävä. Mummomaisesta puuterin tuoksusta miinusta hieman. Ei mikään erikoinen tuote, joten tuskin tulee ostettua uudelleen, sillä poispestävien hoitoaineiden myyntivalikoima on todella laaja vrt. jätettävät. Uusia tuotteita tulee siis tasaiseen tahtiin kokeiltua.

Ainut pesutuote pääsi omaan kuvaansa:


Palmolive Sensacao do Brazil Coconut Breeze suihkusaippua. Ostin (tai ennemminkin yritin ostaa) tämän tarjouksesta cittarista, 2 kpl 4 eurolla ehkä? Tuskin olisin muuten juuri tähän päätynyt vaikka kookoksen tuoksusta tykkäänkin. Tästä ostoksesta jäi mieleen se että lopulta en saanutkaan alennusta, kassa ei ollut sitä huomioinut :( Kuitista asian tarkistin kotona tai autossa, mutta en jaksanut lähteä valittamaan muutaman kymmenen sentin vuoksi. Aika usein cittarissa on käynyt näitä alennusmokia, joten olen nykyisin ottanut tavakseni tarkistaa kuitin heti kassalla. Tuote itsessään on hyväntuoksuinen suihkusaippua, toimii hyvin, kuten Palmolive aina. Todennäköisesti merkkiin palaan aina aika ajoin.

Ihonhoitotuotteet:


Hurraw! licorice lip balm. Ostin tämän herkullisen lakritsin tuoksun vuoksi. Toimiva, hyvä huulirasva, ei valittamista. Voisin merkin tuotteita ostaa jatkossakin.

Dr Dennis Gross ferulic + retinol triple correction eye serum. Tämä näyte tuli Cult Beauty -tilaukseni mukana, joten olettaisin että ks. kauppa myy tätä täysikokoisena myös. Alunperin itselleni tuntematon merkki kyseessä. Kyseessä on geelimäinen väritön tuote, joka imeytyy hyvin. Tuoksuttomudesta plussaa. Näytepakkaus kesti käytössä pitkään, tuote vaikuttaa riittoisalta. Kosteutti sen verran hyvin, että en useinkaan käyttänyt varsinaista silmänympärysvoidetta tämän kanssa. Mitään tämän suurempaa en osaa sanoa tuotteesta pikkuisen näytepussukan perusteella. Ihan hyvältä vaikuttaa.

Lopuksi sekalaiset tuotteet, jotka molemmat sattuvat myös olemaan ikivanhoja:


Aco Nail srengthener. Sain tämän lahjana jonkin kynsienhoitopakkauksen yhteydessä äidiltäni vuosia sitten.. en oikeastaan ymmärrä että miksi olen edes säilyttänyt tätä niin pitkään. Joulukuussa tilastin essencen kynsienhoitotuotteen, minkä vuoksi innostuin lopulta käyttämään tämän loppuun, vaikka päiväyskin tuotteesta oli jo mennyt.. Jos tämä on joskus toiminut, niin ei ainakaan enää toimi tai en mitään havainnut. Tällaiset kynnenvahvistajat ovat muutenkin tuotteita, joita en oikein ymmärrä. En ole saanut mitään tuloksia kokeilemillani tähän mennessä. Mainitsemaani essencen tuotetta en ole niin pitkään tai säännöllisesti vielä käyttänyt että osaisin sanoa siitä mitään. Postausta on todennäköisesti jossain vaiheessa tulossa siihen liittyen. Tämä Aco sisältää mm. formaldehydiä.. en kyllä ostaisi tällaista itse missään nimessä. Enkä tiedä, onko tätä tai vastaavaa edes enää markkinoilla.

Yves Rocher waterproof eye pencil. Ruohonvihreä silmänrajauskynä, jonka tilasin YR:lta vuosia sitten. Nyt kun joulukuussa testasin sitä, huomasin kynän kuivuneen, joten kuittaan sen loppuneisiin, vaikka tosiasiassa hyvin vähälle käytölle tämä jäi. Kirkkaan vihreä on vähän hankala väri, voi näyttää kivemmalta meikkiesitteissä kuin luomella sitten ihan oikeasti.

Kommentit

Suositut tekstit