Beauty Bay -tilaus: Paul&Joe, Z Palette ja Makeup Geek

Tein noin viikko sitten Beauty Bayhin tilauksen aivan erityisestä syystä. Vihdoinkin varastoihin on tullut uusia Paul&Joe kissakuvioisia meikkipusseja!!! Kissa design on brändin vuoden 2015 mallistoa, joten ajattelin, ettei näitä meikkipusseja ole enää saatavilla kuin ehkä eBaysta, Amazonista ja joistain nettikauppojen varastoista, jos myymättä on jäänyt..

Ihastuin syksyn mittaan tuohon meikkipussiin ja ajatus sen hankkimisesta pyöri mielessä kun Beauty Bayn valikoimaa tuolloin selasin muutamaan otteeseen. Olisi pitänyt heti kuunnella intuitiota ja ostaa pussukka kun se oli saatavilla vielä syksyllä. Suolaisen hinnan, 23,60 e vuoksi jäi ostamatta. Hyvin pian nettisivut ilmoittivat että SOLD OUT. Harmitti sitten kuitenkin. Etsin meikkipussia google -hauilla ja löysinkin eBaysta käytetyn hyväkuntoisen, mutta harmikseni sitä ei toimitettu Suomeen. Samoin kävi parin muunkin yrityksen kanssa. Amazonista lopulta löytyi, mutta tilaus jäi kesken Amazonin monimutkaisuuden vuoksi ja muutenkin taisi iskeä tuolloin akuutti ahdistus laskusta ja muusta rahanmenosta.

Kun sitten hoksasin joulun jälkeen, että meikkipussi tehnyt come backin Beauty Bayhin, olihan se pakko tilata. Joulun rahahuolet ja muu oli jo takana päin ja ajattelin, että jos nyt yhden tilauksen voin tehdä.. Mukaan lähti myös Z Palette ja spaatteli sekä Makeup Geekin luomiväripannu. Z Palette on ollut hankintalistalla jo pidempään ja nyt tuli hyvä syy tilata se samalla.

Unpacking:




Nyt tarkemmin tuotteisiin. Ensimmäisenä esittelyssä Paul&Joe Pouch II meikkipussi/ kosmetiikkalaukku. Kuvia on joka suunnasta osoittamassa, miten kätevä tämä on. Todennäköisesti inspiroidun tekemään vielä meikkipussin sisältö -aiheisen postauksen, kunhan olen saanut kaiken tarpeellisen järjestettyä sisälle.





Sisäosa koostuu useammasta lokerosta. Kannessa on omat lokeronsa ja lisäksi varsinaista meikkipussiosaa reunustaa muovitaskut.


Kannessa on sivellintaskut ja mesh-kankainen tasku, jonka toisella puolella on vetoketjullinen tasku. En kyllä raaskisi laittaa siveltimiä suojaamatta lokeroihin, ettei sotkeennu.



Seuraavaksi esittelyssä Betty Boob -kuvioitu Z Palette kokoa Large. Täytyy ihan ensimmäisenä sanoa, että paletti yllätti koollaan. Nettisivuilla ei missään kohtaa ilmoitettu tuotteen mittoja, joten arvailujen varaan se jäi alunperinkin. No, ei haittaa mitään. Ainoa miinus tässä on että paletti ei tule kyllä omistamillani pannuilla täyteen mitenkään. Ei edes lähelle. Mutta eiköhän se ajan mittaan täydenny ^___^

Kuvio on todella kiva. Suurin osa kivoista väreistä ja kuvioista oli nimenomaan L-kokoisissa paleteissa. Myös S-kokoisia kuvioituja oli. Kyseinen koko on tarkoitettu ilmeisesti mukana kulkemaan. Omiin tarkoituksiin se olisi ollut ehkä liian pieni.. Medium -kokoa oli vain mustana, ei mitenkään suosittu koko siis. Tällaisen tuunattavan paletin on mielestäni oltava kivan kuvioinen/värinen, ei missään nimessä musta. 



Kuvissa Paletti on vielä muovipakkauksessaan kuvattuna molemmin puolin. Pian teen depottaus -postauksen, jossa sisältö ja ominaisuudet tulevat tarkemmin esiteltyä.

Lisäksi ostin spaattelin depottauksen avuksi, ei ollut pahan hintainen, vain noin 7 euroa. Mukavampi työskennellä asiallisilla välineillä kuin veitsellä tjs. yrittää kammeta pannuja irti pakkauksistaan. Mukaan tarttui vielä Makeup Geekin lila kimalteleva luomiväripannu ensimmäiseksi asukkaaksi uuteen Z Paletteen.



Upea duochrome sävy nimeltään Blacklight.


Kommentit

Suositut tekstit