Vuoden 2016 suurin pettymys: IsaDora Peel Off Base

Siinähän se tuli sanottua suoraan. Kätevä idea, johon ihastuin. Tilasin tuotteen Pretty.fi:sta Black Friday:na. Mikä voisi olla kätevämpää kuin poistaa kuorimalla kynsilakka hetkessä läträämättä lakanpoistoaineiden kanssa, jotka kuivattavat käsiä ja kynsiä?


Täydellinen idea, harmi vain, että en saanut tuotetta toimimaan itselläni. Joillakin tämän täytynee toimia, koska tuotetta myydään kuitenkin. Kynsilakka alkoi kuoriutumaan pohjia myöten pois heti lakkauspäivänä. Kynnet eivät kestäneet mitään normaalia toimintaa (en käytä kynsiä työkaluina, tarkoitan ihan normaalia käsien käyttöä). Lisäksi kynsien päät "kuluivat" lakasta pois. Ensimmäisellä kokeilukerralla ajattelin, että ongelmana voisi olla, että laitoin tuotetta liian paksun kerroksen. 2. kerralla sitten laitoin aivan ohuen kerroksen. Eroa ei oleellisesti ollut kestävyyden kannalta, jolloin tuli selväksi, ettei mulla ole enää mitään keinoja saada tuotetta toimimaan, ikävä kyllä.

Laitoin alle ohuen kerroksen IsaDoran Peel Off Basea ja annoin kuivua kunnolla. Tuote tuoksuu liimamaiselta, kuin joku Erikeper xD Ehkä tämä toimisi liimana..? Pitää varmaan kokeilla.

Värilakaksi laitoin L'Orealin mintunvihreää Color Riche -lakkaa 601 French Riviera. Laitoin kaksi kerrosta ja annoin välissä kuivua hyvin. Päällyslakkaa en tällä kerralla jaksanut laittaa, sillä tarkoitus oli testata, toimiiko tämä ollenkaan, ennenkuin näen yhtään suurempaa vaivaa. 1. kerralla käytin päällyslakkaa ja se ei tosiaan auttanut pysymisessä ollenkaan.

Tässä kuvasarjaa 1 vrk ajalta.


Noin 2h lakkauksen jälkeen eilen illalla. Kuoriutuminen alullaan, vekki etusormessa. Ei mitään muistikuvaa miten tämä tuli, ehkä lakkaus ei kestänyt pukemista/riisumista?


Hetki myöhemmin oltiin jo tässä tilanteessa.


Luennolla seuraavana aamuna noin klo 9. Etusormi menetettiin edellisenä iltana, nyt lakkaa on irtoillut myös muiden kynsien päästä.


Toinen käsi, sama aika kuin edellä.



Kaksi yllä olevaa kuvaa on otettu tänä iltana, eli noin 22 h lakkauksen tekemisen jälkeen. Huhuh mitä jälkeä!!!


Tässä kuvassa etusormeen levitettynä Peel Off Basea. Nopeasti ja siististi se kuivaa ja tässä vaiheessa tuntuu aivan normaalilta aluslakalta. Taisi olla ehkä viimeinen testikerta tämän tuotteen parissa, ellen nyt jostain saa apua, miten tämän saa toimimaan...


Kysynkin siis: oletko saanut IsaDoran Peel Off Basen toimimaan itselläsi? Jos, niin miten? Olisin kiitollinen vinkeistä ^____^



Kommentit

Suositut tekstit