LIp Monthly november 2016

Vihdoin viimein tämä tuli postiluukusta. Ilmeisesti jotain viiveitä ollut toimituksista Usasta Eurooppaan päin. Paketti lähetetty siis 14.11. ja 13.12. perillä. Näiden viiveiden vuoksi meinasin jo lopettaa tilauksen, mutta Lip Monthly sivuillaan tarjosi lopettamista harkitseville mahdollisuuden jatkaa tilausta siten, että paketti tulee joka 2. kuukausi. Tartuin tähän tarjoukseen, sillä kiinnostus edelleen on kova Lip Monthlya kohtaan. Päätökseen jatkaa vaikutti lisäksi se, että tilausta ei voi enää katkaisemisen jälkeen uusia. Bi-Monthly tilauksessa on sekin hyvä puoli, että nyt budjetissa on varaa kokeilla myös muita kauneusbokseja. Täytyy Bette boksi tilata jossain vaiheessa kokeeksi. Olen tyytyväinen, ettei tullut joulukuun LivBoxia tilattua, sillä Lumenen valopisarat, boksin hittituotteen siis, omistan jo entuudestaan. Jätin tilaamatta, sillä arvelin, että juurikin tämä tuote voisi tulla. Kuten moni muukin on arvannut blogitekstejä luettuani.

Mutta nyt itse asiaan. Tässä on kuva paketista ja lappunen, joka kertoo sisällöstä :) Lokakuun boksissa ei sellaista ikävä kyllä tullut mun pakettiin mukaan, mutta kiva että nyt on!


Raikas salmiakkiruutu, laadukkaan oloinen pussukan materiaali :)



Mielenkiintoisin tuote ei tällä kertaa mielestäni ollut huulituote vaan tuo sy-seerumi, jolla hyvä hinta kyllä ^___^. Paketin kokonaisarvoksi tuli 98 dollaria, joka on huomattavan suuri vs mitä tästä maksoin (eli noin 17 euroa postikuluineen)



Lunan huulikiilto on pronssisen sävyinen sopien juhlakauteen, koostumus huulilla kosteuttava, ei tahmainen. Tykkään! 

Hikarin huulipunakynä on todella tumma, upea sävy. Ikävä kyllä, näin tumma sävy tulee minulla harvoin käyttöön. 

Ofra huultenrajauskynän sävy on nimeltään wine, joka on enemmän ruskea kuin viininpunainen. Keskitumma sävy sopii monien punien kanssa. Eilen testasin ja hyvin levittyi ja kesti. Huulipunana käytin Yves Rocherin keskitummaa roosan sävyistä punaa ja saman väristä huulikiiltoa päälle. Ihan kohtuu tyytyväinen olen tähän, vaikka toki punertavampi ja vaaleampi sävy olisi ollut mieleen enempi.

Jännittävin ylläri oli tuo Freeze eye serum. En ole vielä testannut, mutta tulee pian käyttöön, sillä edellisen sy-voiteen pohja kuultaa jo purkissa. Melko kallis tuote tuon lappusen mukaan..odotuksetkin on korkealla.


Tässä vielä sävyt käsivarrella. Ensimmäisenä Hikari Lip Crayon, toisena Ofra Lip Liner ja kolmantena Luna Lipgloss.

Kokonaisuutena tykkäsin tästä marraskuun paketista enemmän kuin lokakuisesta. Joulukuun pakettia odottelen sitten tammikuun puolella tulevaksi. Joulukiireet todennäköisesti viivästyttävät sen saapumista enemmän kuin 1 kk.. Siitä eteenpäin tilaus jatkuukin joka 2. kuukausi toimitettuna.

Kommentit

Suositut tekstit