Beauty blender micro.mini correct.four

Ja meikkisienistä yleensäkin...

Tilasin tämän mini beauty blender -setin Beauty Pop Up -verkkokaupasta black friday -alesta. Normaali hinta tälle setille on noin 30 e ja alennusta tästä sain 10 e verran. Olin jonkin aikaa etsinyt kätevää välinettä meikkipussiin laitettavaksi, jolla saisi tehtyä pikaisen silmämeikin tarvittaessa liikenteessä ollessa. Matkakokoiset meikkisiveltimet olivat alunperin mielessä, mutta lopulta päädyin ajatukseen että ostan pienikokoisen meikkisienen. Real Techniquesilta on vasta tullut minisieniä ja sellaisen osto oli vakavasti harkinnassa. Päädyin alen vuoksi lopulta beauty blenderiin ja onhan tämä nelikko todella söpö myös:


Illan himmeässä valossa avaamaton pakkaus..

Ja tässä avattuna ja testattuna. Violetilla sienellä siis laiton luomiväriä ja pesin sen jälkeen. Kuvasta näkee miten paljon sieni turpoaa kastellessa. Luomivärin levitys ja häivytys onnistui todella hyvin. Sieni tai pari kotiutuu meikkipussiini tästä eteenpäin :)



Tässä kuvassa on meikkipussini toinen sieni, valkoinen Sokoksen We Care Icon -merkkinen meikkisieni. Ostin sen edellisen hajonneen halpissieneni tilalle. Tällä levitän tarvittaessa poskipunan liikenteessä ollessani ja toisinaan myös meikki/BB-voiteen, jos esim. olen saunomassa kodin ulkopuolella ja tarve on meikata saunan jälkeen yms. tilanteet. Sieni toimii moitteettomasti, mutta valitettavasti ei ole laadultaan hyvä; halkeama on reunassa huomattavissa, kuten kuvasta näkyy ;( Voi olla että joudun ostamaan beauty blender originalin vielä tämän tilalle. Katsotaan kuitenkin esin, miten micro.minit kestävät.. 


Micro.mini -sienten esittelyteksti takakannessa.

Mikä on sinun mielestäsi paras meikkisieni ja mikä hinta-laatu -suhteeltaan paras?

Kommentit

Suositut tekstit