Everyday Minerals -postaus vol.1: Merry Blush Kit ja vähän muutakin

Nyt on mennyt viimeaikoina paljon rahaa kosmetiikkaan, en edes uskalla ajatella kuinka paljon ;D Pitääpä loppuvuodeksi rauhoittua shoppailuiden suhteen ja keskittyä ennemminkin joululahjojen ostoon (ei itselle, se on jo todellakin hoidettu..)

Viimeisin iso hankinta (ja saakin olla tälle vuodelle viimeinen), tuli tehtyä Everyday Minerals Suomen verkkokaupasta. En voinut vastustaa kiusausta ostaa uutuutena tullutta Merry Blush Kit -poskipunasettiä. Samalla tietenkin klikkasin ostoskoriin mukaan muutakin tarpeellista ja vähemmän tarpeellista.


Tuotteet oli pakattu kivaan paperikääreeseen.


5 meikkipohjatesteriä, Multi-Tasking concealer -peitevoide, Blissful sävyttävä huulivoide, peitevoidesivellin, Merry Blush -poskipunapakkaus


Tilauksen mukana saa 5 testeriä ilmaiseksi. Valitettavasti kaikki muut paitsi meikkipohjatesterit olivat loppu, mutta toisaalta ne minua eniten kiinnostavatkin. Jatkossa tarkoituksena on siirtyä käyttämään pääasiassa mineraalipohjaa (ellei nyt iHerbilta tilaamani Mizonin BB-voide osottaudu todella hyväksi) akneen taipuvaisen ihoni vuoksi. Tavanomaiset silikonia sisältävät meikkivoiteet aiheuttavat näppyjä. Tämä on testattu jo usean kerran, sillä olen lähes kieltäytynyt uskomaan em. asiaa. Nyt on pakko jo uskoa kun poskessa näppy meikkivoidepäivän päätteeksi lähes joka kerta. 

Tässä postauksessa en nyt esittele vielä meikkipohjia, mutta mahdollisesti palaan niihin tulevassa EM -postauksessa vol.2. EM:n meikkipohjat on saatavissa 3 eri sävyssä: viileälle, neutraalille ja lämpimälle ihon sävylle. Itse valitsin kaikki testerit neutraalin sävyisinä (N). Numero ennen N-kirjainta tarkoittaa sävyn tummuusastetta, vaihtelu välillä 0-7. Nettikaupan sivuilla on kohtuullisen hyvä sävyn valintaopas. Meikkipohjan tummuusastetta on kuitenkin sivun opastuksen mukaan vaikea arvioida ja juuri siksi suosittelenkin tilaamaan ensin testerit, ettei mene pieleen. Olen itse tottunut käyttämään aina kaupan vaaleinta meikkivoidetta (nyt tarkoitan siis markettimerkkejä). EM:n kohdalla taas tuntuu, että vaalein sävy on aivan valkoinen, todellakin liian vaalea. Testaus osoittaa, pitääkö tämä paikkaansa. Tilasin vain yhden näytteen tummuutta 0 eli tuo fair 0N. Kaksi näytettä tilasin tummuusasteella ivory 1N ja kaksi light 2N.

Pohjissa on valittavissa lisäksi 3 erityyppistä koostumusta: kosteuttava jojoba, semi-matte ja matte, joka antaa mattapinnan. Semi-matte puolestaan hieman hehkuvamman pinnan. Tilaamani fair 0N on jojobapohjainen, ivory 1N semi-matte ja matte ja light 2N jojobana sekä mattena. Mielenkiinnolla odotan että pääsen pohjia testaamaan.


Multi-Tasking mineraalipeiteaine, peiteainesivellin, Sävyttävä huulivoide Blissful

Multi-tasking mineral concealer on EM:n mukaan (lähteestä riippuen) sopiva kaikille meikkipohjasävyille tummuusasteille 0-3 tai 1-4. Päätin valita tämän, vaikka tarjolla oli myös erityisesti neutraalille meikkipohjalle suunniteltu peiteaine. Jotenkin sen sävy ei miellyttänyt silmääni tietokoneen ruudulta. Yritin googlailla kovasti tietoa eri sävyistä ja katsoin aiheeseen liittyviä youtube -videoitakin, mutta enpä niistä viisastunut. Käytin intuitiota ja tilasin Multi-Tasking peiteaineen, vaikka pelkäsin kyllä hieman, että sävy olisi kuitenkin liian tumma. Sävyn valinta osui onneksi nappiin, tummuusaste ja sävy ovat juuri minulle sopivat!

Kokeilin Multi-Tasking peiteainetta muutaman näpyn päälle tänään aiemmin. Luonnollisen hyvän lopputuloksen antaa. Minulle on tärkeää, että näppyihin käytettävä peiteaine ei ole liian vaaleaa, sillä se nimenomaan korostaa epäpuhtauksia. Mieluiten sävy saisi olla ihon värinen. Meikkipohja taas saa olla ihonväriä aavistuksen vaaleampi. Vielä en osaa kertoa mitään peiteaineen pysyvyydestä yms., palaan siihen sitten myöhemmin. Peiteainesivellin toimi tarkoituksessaan hyvin.

Sävyttävä huulivoide oli heräteostos ja osoittautui hyväksi sellaiseksi. Huulivoide on todella pigmenttinen ja sävy on kaunis violettiin taittava tumma pinkki. Kosteuttaa ja tuntuu miellyttävältä huulilla, ei jätä tahmaista tunnetta. Uskon että hankin näitä jatkossa lisää.

Lopuksi sitten postauksen varsinaiseen aiheeseen eli Merry Blush -poskipunasetin esittelyyn. Poskipunat on se, mikä minua alkoi alunperin EM:ssa kiinnostamaan ja kun huomasin, että heidän verkkokauppaansa oli tullut tällainen setti myytäväksi, oli pakko ostaa, sillä kohta se on pahimmassa tapauksessa loppuun myyty... Setti sisältää 4 mattapinnan antavaa poskipunaa ja 2 hohdeposkipunaa (shimmer blush), joissa on siis kiiltoa mukana. Lisäksi mukana on baby kabuki -harja. Hintaa tällä setillä on noin 37 euroa. Jokaisen purkin koko on 1,7g ja tuotetta on niissä ihan reilusti.

Alla olevassa kuvassa keskimmäinen sävy ylärivissä (cameo) näyttää liian violetilta. Sävy on todellisuudessa hennosti lilaan taittava pinkki.



Tässä kuvassa sävyt nimettynä noudattaen ylempien kuvien järjestystä (vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas). Sävyt wonderful ja berry berry ovat shimmer blush -punia. 

Testasin kahta punista jo poskillekin: cameo ja all smiles -sävyjä. Molemmat hyvin kauniita. Yllätyin siitä, että tykkäsin myös all smiles -sävystä, joka on oranssiin taittava, sillä olen pinkkien punien ystävä normaalisti. Sävyt ovat hyvin runsaspigmenttisiä, mutta levittyvät todella mukavasti antaen luonnollisen lopputuloksen. Kerrostamalla saa sävyn intensiteettiä säädettyä. Näiden kanssa minulla ei tullut sitä ongelmaa, mitä pigmenttipitoisten poskipunien kanssa yleensä eli ikäviä rajoja ja suttuisaa lopputulosta.

Tykkään todella paljon näistä poskipunista ja nyt voi sanoa että uusia en tarvitse piiiiitkään aikaan, sillä tässä setissä riittää tavaraa määrällisesti sekä sävyvalikoiman puolesta todella pitkälle. Lisäksi minulle on tulossa vielä iHerbista täysikokoinen EM poskipuna sävyä field of roses, joka on tämän setin pinkkejä sävyjä kirkkaampi sävyltään. Field of roses -punan esittelen EM-postauksessa vol.2.

Kommentit

Suositut tekstit