Esittelyssä essence!

Tein tilauksen Pretty.fi -verkkokauppaan kun huomasin, että siellä on monipuolisesti essence -merkin tuotteita myynnissä. Tätä tilausta edelsi kynsilakkojen shoppailu paikallisen Tokmannin essence -pisteestä. Tykkäsin lakoista kovasti ja halusin enemmän sävyjä itselleni, sellaisiakin, mitä ei Tokmannilta löytynyt. Pian huomasin että em. verkkokaupassa on runsas sävyvalikoima ja siitä se ajatus sitten lähti. Ostoskoriin kertyi lopulta suuri määrä essence -meikkejä ja tarvikkeita. Vain yksi primer -paletti Sleek MakeUP -merkiltä.

Tässä postauksessa käsittelen siis essencea ja tuon Sleek MakeUP -paletin sitten omassa postauksessa. Mukaan tähän tulee myös Tokmannin essence -shoppailut arvioitaviksi.

Tässä kuvat koko tilauksesta (poislukien essence The Little X-mas Factory liptint, josta kuva postauksen lopussa):


Blin Bling -kynsitarrat, Sleek MakeUP iPrimer Palette iDivine -luomiväreille, touch up to go! -meikkipaletti, nail art stampy designs, the beach house core lipstick a summer kinda girl -huulipuna, nail art stampy set -leimasinsetti, the beach house kabuki brush, essence kabuki brush, the gel nail polish 5 kpl, nail art stampy polish musta ja valkoinen, french manucre brush -manikyyrisivellin, precise eyeliner brush -rajaussivellin ja nail art DUO stylist pistekynä.


Paletit avattuna.


Tässä on työkalut vielä pakkauksissaan.

Paljon tuotteita, esittely täytyy purkaa pienempiin osasiin. Aloitan meikkipaletista, johon ihastuin täysillä. Suunnittelen laittavani tämän meikkipussiin matkaan. Tällä saa taiottua pikameikin ja korjailtua meikkiä tarvittaessa pitkin päivää. Paletti kuuluu the bloggers beauty secrets -kokoelmaan ja hintaa oli vain 6,90 e.


Kiva kansi, joka sulkeutuu magneettimekaismilla.



Tässä sävyt tarkemmin. Kahden sävyistä poskipunaa, 3 luomiväriä ja voide. Voide on tässä hieman mysteeri, mutta sitä ilmeisesti voi sekoittaa esim. poskipunan kanssa ja näin tehdä sävytetty huulivoide/huulipuna. Huulirasvana sitä voi myös käyttää. Mukana tulee myös kaksipäinen sivellin, joka ei onneksi ole vaahtomuovipäinen.

Seuraavaksi vuorossa siveltimet ja kynsitarvikkeet:


Kabukisiveltimet ovat pehmeää synteettistä karvaa, sopivat puuterimaisten tuotteiden levittämiseen, ei mineraalipohjalle pehmeytensä vuoksi. Yllätyksenä tuli, että toinen sivellin on nuin suuri!  Saa nähdä, onnistunko sitä käyttämään sotkematta koko kasvoja poskipunaan.. Oletin molempien siveltimien olevan samankokoisia kuin vaaleansininen. Kivat värit näissä kuten kaikissa essencen tarvikkeissa.


French manicure -sivellin, eyeliner -sivellin ja pistekynä. Ensimmäinen oli pettymys, sillä terä on niin kapoisa, että sillä saa ranskalaiset kärjet ainostaan lapsen kynsiin tai pitkiin kapeneviin kynsiin. Omiin lyhyisiin tällä ei tee mitään. Eyeliner -sivellin tulee minulla puuterimaisen kulmavärin käyttöä varten. Karvat ovat jämäkät, tällä saa tarkkaa jälkeä. Pistekynä on juuri sellainen kuin toivon, tällä voin tehdä koristeluita kynsiin vapaalla kädellä.



Tässä vielä kuvat ostamistani kynsitarvikkeista: leimaussetti, leimauslaatta, 2x leimauslakkoja, kynsitarrat ja pistekynä. Päätin kokeilla leimausta näin edullisella budjetilla. Stampy set maksoi vain 3,70 e, muut tuotteet alle 2 e/kpl. Stampy setin mukana tuli leimasin ja yksi leimasinlaatta. Lisäksi ostin yhden laatan vielä erikseen. Musta ja valkoinen leimauslakka leimausten tekoon. Pikakokeilulla setti toimii lähes moitteettomasti (yhtä kuviota en saanut onnistumaan ;D). Lakat ovat hyvin toimivia. Leimaus onnistui myös gel-lakoilla. Itselle en ole vielä kokeillut..mitenköhän onnistuu lakkaus kun samalla pitää kynsilakanpoistoaineella läärätä...? Kumihanskojen avulla varmaan?

Seuraavaksi mennään varsinaisiin kynsilakkoihin eli the gel nail polish -kokoelmaan. Kuvissa on mukana pinkki ja keltainen lakka myös, jotka ostin Tokmannilta. 


love is in the air (keltainen), be awesome tonight! (vaaleanpunainen), forgive me (persikka), whisper of spring (lila), so what? (harmaa), itsy bitsy blue bikini (vaaleansininen), play with my mint (mintunvihreä)



Sävyt ovat mielestäni todella kauniita. Mulla on nyt pastelli-innostus menossa :D Lakka pysyy hyvänä peruskäytössä noin 4 päivää päällyslakan kanssa, minkä jälkeen alkaa mulla rapisemaan kärjistään. Korjailulla pärjää vielä 5. päivän. Ei mitenkään huono kestävyys, ei monetkaan lakat minulla pysy näin kauan hyvänä. Hinta 2 e kappale, näitä raaskii ostaa useampia! 

Vielä viimeisenä huulipunat ja huulilakka(?) eli se aiemmista kuvista puuttuva liptint:


Ensimmäinen eli pinkki longlasting lipstick -sarjan puna, sävy get the look, on Tokmannilta, kaksi muuta tuli pretty.fi -tilauksen mukana. Keskellä persikansävyinen the beach house core lipstick a summer kinda girl -huulipuna. Oikealla liptint, joka oli heräteostos. Essence on lanseerannut joulutuotesarjan, johon tuo kuuluu. Ajattelin liptintin olevan samankaltainen tuote kuin Lumenen Lip Oil, mutta ei se ihan samanlainen ole. Tuote imeytyy huulille nopeasti lähes täysin jättäen heikosti punertavan pinnan. Ei siis jätä tahmeaksi, mikä toki hyvä puoli. Huono puoli on se, että tuote on turhan vetistä alkuun, vaikea levittää muutoin kuin sormin taputellen. Tuote ei juurikaan kosteuta edes. Sivellin on kynsilakkamainen.. erikoinen tuote, en uudelleen ostaisi.


Tässä vielä sävyt samassa järjestyksessä kuin punat yllä. Pinkki on raikas, samoin persikka, molemmat sävyt ovat mieleeni. Näitä voi levittää melkein ilman peiliäkin. Kosteuttavia molemmat. Liptint on hennosti sävyttävä nestemäinen tuote. Nestemäisyys tulee kuvasta hyvin esille. 

Kokonaisuudessaan voin sanoa että essence on loistava merkki hinta-laatusuhteeltaan. Tähän postaukseen sisätyi pari floppia (french manicure -sivellin ja liptint), mutta se ei sarjan laatua heikennä mielestäni. Ei muidenkaan sarjojen kaikki tuotteet aina innosta. Essencessa hyvä puoli on se, että kokeiluja voi tehdä pikkurahalla ja harmistus ei ole suuri, mikäli tuote ei itselle toimi. Samoin sitten hyviä tuotteita raaskii hamstrata useissa sävyissä :) Suosittelen essencea ja pretty.fi -verkkokauppaa, toimitus nopeaa ja essence-valikoima huomattavasti päivittäistavarakauppoja kattavampi.


Follow my blog with Bloglovin

Kommentit

Suositut tekstit