Syyskuun 2016 loppuneet

Korkea aika tehdä tämä postaus, sillä lokakuukin alkaa olla jo puolessa välissä. Tässäpä syyskuun loppuneet. Pois on jäänyt Garnierin kangasnaamio, jonka testasin ja ehkä muutama näyte.


XZ Hoitosuihke Vanilla Cafe. Hyväntuoksuinen ja kosteuttava, edullinen suihke. Toimii myös värjättyjen hiusten kanssa. Ei jätä silikonista tunnetta, koska ei sitä sisällä. Pidän todellakin paljon enemmän tällaisista kuin silikonisista.. jotka tekevät lattiankin niin liukkaaksi, että liukastumisiakin on tapahtunut. Jatkoon mahdollisesti.

KC Professional Color Mask Pearl. Vaalennettujen hiusten sävyttävä hoitoaine, jonka on tarkoitus antaa hiuksille helmiäsmäistä sävyä ja taittaa pois keltaisuutta. En huomannut mitään erityisempää sävyä tämän tuoneen omiin hiuksiini ja hopeapigmenttikin oli aika valju. En tiedä, kuvittelinko vain, vai tummensiko tämä jopa hiuksia jonkin verran.. Hoitoteholtaan ihan hyvä kuitenkin. Ei jatkoon.

Yves Rocher Exeptional Serum -hiusseerumi. Kuiviin tai kosteisiin, latvoihin sekä pituuksiin. Tämän pitäisi tehdä hiukset kauniiksi ja vahvoiksi. Alun alkaen jo tuotteen saatuani käsiini, minua hämmästytti pieni pullon koko. Ainetta vain 30 ml. Yleensä jätettävien hoitoaineiden kohdalla olen tottunut suurempiin pakkauskokoihin. Pieni koko ei olisi tietenkään ongelma, mikäli tuote olisi riittoisa, mutta tämä ei ainakaan minun hiuksille sitä ollut. Tuotetta kului monta pumppausta per kerta. Tämä kesti käytössä reilut 2 vk. Ei jättänyt liukasta tuntua hiuksiin vaan tuntui ennemminkin imeytyvän niihin täysin ja jätti karheahkon tunnun. Kuitenkin yllättäen sain latvat selvitettyä hyvin tämän kanssa. Kokonaisuuden perusteella ei kuitenkaan jatkoon.

Yves Rocher Sexy pulp ripsiväri. Perusripsari isolla harjalla, musta. Ominaisuuksiltaan verrattavissa perus Maybellineen. Lopputuloksessa ja kestossa ei valittamista, mutta toisaalta ei mitään erityistä maininnan arvoistakaan. En erityisemmin pidä suurista harjoista ripsiväreissä, valitsen mielummin pienen ja tarkan. Tämä oli lahjatuote jonkin YR tilauksen yhteydessä. Ei jatkoon.

Lumene meikkipuuteri. Tämä rasia on niin kulunut, että en enää pysty lukemaan siitä tuotteen nimeä ;D Tämä on kulkenut meikkipussissani iät ja ajat mukana, vihdoinkin sain loppumaan..sitä olikin odotettu. Meikkipuuterin tarve on niin vähäistä minulla nämä tuppaavat kestämään ikuisuuden.. Ihan hyvä tuote, ei moittimista. Voisin ostaa uudelleenkin, vaikka seuraavaksi vuoroon astuikin tällä kertaa Rimmel.

Lemon Juice & Glycerine in-shower suihkuvoide. Tämä tuote on tullut LivBoxin mukana ja tykkäsin todella paljon. Kätevää ettei tarvitse kosteusvoidetta levitellä suihkun jälkeen. Tuoksu raikas. Ei jätä klähmäistä tunnetta. Jatkoon.

Rainbow Cleansing Milk -puhdistusmaito. Päätin testata tätä, sillä sarjan puhdistusgeeli vakuutti minut hinta-laatusuhteellaan. Puhdistusmaito ei aivan yllä samaan kuitenkaan. Tuntui, ettei aivan puhtaaksi ihoa meikeistä saanut. Silmämeikkiä ei varsinkaan. Haluan putsarin, jolla saa koko meikin pois ilman silmä-ärsytystä tai pandamaisia renkaita silmien alla. Konjac-sienellä tehoa sai vähän parannettua. Ei jatkoon.

7th Heaven Hot Chokolate Masque. Suklaan tuoksuinen itsestään kuumeneva naamio vaikutti kiinnostavalta, joten poimin sen cittarin hyllyltä testiin. Ei ehkä olisi pitänyt käyttää tätä saunassa, sillä kuumotus oli jo hieman liiallinen ;D. Tuote tosiaan lämpenee itsestään kun sen ottaa pakkauksesta ja levittää iholle. Sotkevaa tavaraa, joten sen puolesta sopii parhaiten saunan puolelle. Tuoksu oli todella hyvä. Mitään erityistä tehoa en kuitenkan huomannut. Tämän pitäisi siis puhdistaa ihohuokoset. Ei jatkoon.

Ahava Dead sea osmote concentrate -seerumi. Tämä on myös LivBoxista tullut. Joskus katselin Ahavan muistaakseni tätä samaa seerumia ja harkitsin ostamista. Onneksi sain kokeilla kuitenkin ennen ostoa. En ihan hirveästi tykännyt, turhan silikoninen tuntu ja sitähän itseään se sisälsikin. Mielestäni seerumissa ei tarvitsisi olla mitään ylimääräisiä silottavia pinnankiillottajia vaan pelkästään imeytyviä tehoaineita. Silikonit yms. ovat yleensä kosteutustehosta pois oman kokemukseni mukaan varsinkin jos INCL:n alkupäässä (niin tässäkin tuotteessa) ja pelkään kyllä myös ihohuokosten tukkeutumista. Ei jatkoon.

dermalogica skin renewal booster -seerumi. LivBoxin antia myös tämä. Ei varsinainen seerumi ilmeisesti vaan booster seerumin alle? Tavallaan niinkuin essence, ehkä? Tämä tuntui kuitenkin aivan seerumilta ja hyvä seerumi onkin, yksi parhaista mitä olen ikinä kokeillut. 

"Ihoa uusiva tehoaine, joka kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Maitohappoa, salisyylihappoa ja hibiscusta sisältävä hydroksihappotiiviste kuorii pois elottomat ihosolut, paljastaen kirkkaan, tasaisen ihon. A-vitamiini hoitaa ikääntymisen merkkejä ja tasoittaa ihon rakennetta. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä parabeeneja. Levitä 6-8 tippaa ennen kosteusvoidetta."

Ominaisuuksiensa puolesta täydellinen akneen taipuvaiselle iholle sekä myös täydellinen anti-age-tuote. Ehdottomasti jatkoon.


Syyskuun suosikkini on dermalogican boosteri ehdottomasti. 2. sijalle pääsee Lemon Juice & Glycerinen suihkuvoide.

Kommentit

Suositut tekstit