Syksyä piristämään: iHerb!

Nyt alkaa olla synkin aika vuodesta käsillä. Kylmää ja pimeää, muttei vielä lumipeitettä täällä pohjoisessakaan. Yksi parhaista itsensä piristyskeinoista tällaisessa tilanteessa on ehdottomasti kosmetiikkatilauksen tekeminen, odottaminen ja lopulta saaminen käsiin ja testaaminen ˆ___ˆ

Tein itse tilauksen iHerbiin eilen. Alekoodi 10% alennukselle on nimittäin voimassa 31.10. asti eli vielä tämän päivän. Tarve oli hoitavalle BB-voiteelle joka ei tukkisi ihoa (kuten tekee käytössäni oleva Lumenen meikkivoide Blur foundation, josta muuten kyllä pidän), päivävoiteelle, pirteän pinkille poskipunalle ja asetyyli-l-karnitiini -lisäravinteelle. Nämä kaikki löytyi iHerbistä ja vielä vähän muuta päälle :) Iso plussa alekoodista sekä muutoinkin halvoista hinnoista verrattuna kaikkiin läpi käymiini nettikauppoihin (aika monta kahlasin läpi..). Toivottavaa oli lisäksi että yhdestä osoitteesta saisi kaikki nuo tarpeet ja sen tarpeen iHerb toteutti.

Alunperin olisin halunnut Lily Lolon BB-voiteen, mutta sitä merkkiä ei iHebissä ole tarjolla. Lopulta löysin ominaisuuksiltaan ainakin Incl:n ja kuvailujen perusteella vielä paremman ja hoitavamman tuotteen, Mizonin BB-voiteen, joka sisältää 45% etanaseerumia ja se on ainesosalistalla ensimmäisenä. Sävy on aasialaisittain vaalea sopien pohjoismaiseen vaaleuteen siinä samassa.

Lily Lolon puristemuodossa peilirasiassa oleva duo Naked Pink oli mielessä ostaa alunperin. Lopulta mieli vaihtui nettiä selatessani ja aloinkin haluamaan Everyday Mineralsin poskipunaa, joiden sävyt lopulta koukuttivat. Toivottavasti luonnossa ovat yhtä upeita. Sävyn on oltava pinkki ehdottomasti, sillä punertavat/roosat tuntuvat vain korostavan ihon luontaista punakkuutta ja tekevät ihostani epäterveen ja tunkkaisen. Pinkki sensijaan raikastaa. Myös persikkaiset sävyt voisivat sävyltään neutraalille iholleni sopia, mutta en varsinaisesti pidä persikan sävystä poskilla. Pinkki se siis on. Mieleiseksi sävyksi löytyi sävy Fields of Roses. Lisäksi hurahdin Everyday Mineralsin Brighten jojoba -korjausväriin, joka on lilaan taittuva hento pinkki sävy, jolla on siis tarkoitus peittää silmänalusten tummuutta. Ainetta voi käyttää myös ihon heleyttämiseen.

Tätä pakettia odottelen. Postitus on luotettava ja postikulut vain 2,55 e. Aikaa saattaa pari viikkoa vierähtää, mutta odottelu on näiden hintojen arvoista.



Hinnoista vielä pari kommenttia. Everyday Mineralsin verkkokaupassa poskipuna maksaa 15,90 e ja korjausväri 13,90 e. Bearelin verkkokaupassa Mizonin All in one snail repair cream -päivävoide maksaa 25 e. Merkin BB-voidetta siellä ei ole myynnissä. Lisäksi löytönä erittäin halpa, mutta iHerbin reviewseissä kehuja saanut aurinkosuoja ensi kesää varten. Price tuossa tilausyhteenvedossa tarkoittaa normaalihintaa ja Total -hinta on hinta 10% alennuksen jälkeen.

Suosittelen lämpimästi iHerbiin tutustumista :)

Kommentit

Suositut tekstit