Syyskuun LIvBox 2016: Kohti uusia tuulia

Vihdoinkin pääsin hakemaan tänään LivBoxin postin pakettiautomaatista. Tenttikiireet pidätelleet pari päivää, halusin lukemiseen keskittyä kosmetiikan testailun sijaan, mitä toki olisin mielummin tehnyt. Suoritetun reumatologian tentin jälkeen tosin oli kiva palkita itsensä hakemalla paketti, tuntuu että sen oli ansainnut :)


Boksi koostuu bloggaajien suosikkituotteista, mielenkiinnolla tätä odottelin ja ihan kohtuullisen tyytyväinen olen. Täytyy kuitenkin sanoa että elokuun boksin tuotteet olivat lähempänä sitä mitä tuolloin tarvitsin vs. syyskuu. Sinänsä sisältö on kyllä monipuolinen ja tuotteet ajallaan tulevat käyttöön. Harmittavasti esim. silmämeikinpoistoaine on tuote, jota en juurikaan käytä ja valitettavasti kynsilakkaakaan en usein pääse työni/opiskeluni vuoksi käyttämään. Kosteussuihkeitakin on käytössä kaksi ja jemmassa yksi..

Tässä sisällön esittely tarkemmin:



Suuremmitta puheitta kuvaa sisällöstä:


Mukana tuli mm. lahjakortti dermalogican nettikauppaan. Lisäksi jokin alennuskuponki myös Elloksen nettikauppaan Makiash-tuotteisiin. Makiash siis on Elloksella myytävä merkki ja nimenä minulle tuttu, yhtään tuotetta en merkiltä odota. Mielenkiinnolla testailen tuota kynsilakkaa, onhan sentäs viikonloppu tulossa ja seuraava kliininen ryhmäopetus (jossa siis ei saa lakkaa olla) vasta ensiviikon torstaina. Täydellinen aika siis testaukselle. Kynsilakan sävy ei ihan täydellisesti tule kuvasta esille, siinä on ehkä enemmän punertavaa sävyä. Katsotaan, miltä kynsillä sitten näyttää. 


Dermalogican seerumi on todella mukava yllätys ja olen iloinen, että sain tämän mielummin kuin vaihtoehtoisena tuotteena olleen kuorintavoiteen. Eipä sitä koskaan tiedä, jos innostun tuotteesta niin, että käytän yllämainitun nettikaupan alekupongin täysikokoiseen tuotteeseen. Tuotekuvauksen perusteella vaikuttaa täydellisesti iholleni sopivalta.

11.9. edit: Testasin tämän ja tuntuu kasvoilla todella hyvältä, kosteuttaa ja imeytyy täydellisesti, tykkään. Jättää ihon niin pehmeäksi ja raikkaaksi, ettei päälle huvita ollenkaan laittaa meikkivoidetta tjs. Riittää kun yksittäiset näppylät vain peittää ja laittaa huulimeikin + ripsivärin. Näytepakkauksen miinuspuoli on se, että tuotteen puristaminen siitä ulos vaatii välillä voimaa..

Muita tuotteista en ole kerennyt vielä testaamaan kuin tuota Korresin suihkugeeliä, mikä oli oikein miellyttävää. Tuoksu raikas ja mieto. Pikkupullo sopii mukavasti saunakassiin. 

Bonacure kosteuttava hoitosuihke tulee aikanaan käyttöön ihan varmasti. Nyt tällä hetkellä minulla on kaksi hoitosuihketta kesken ja kokonainen kaapissa, joten pidättäydyn nyt kokeilemasta tuotetta ja käytän edelliset ensin pois.

Cutrinin kuivashampoo taitaa sujahtaa käsilaukkuun. Tällä hetkellä käytössä on isohko puteli käytössä, jota ei mielellään mukana kanna. 

Lumene silmämeikin poistoaine..harvoin tällaista tarvitsen, sillä silmämeikki lähtee mukavasti puhduistusgeelillä. Toisinaan tarvitsen meikkiputsaria jämiä putsaamaan, siihen käytössä on Yves Rocherin silmämeikin poistoaine ollut jo pitkään, ei saa millään loppumaan. Tuote siten saa odottaa käyttöään pitkään..

IsaDoran inliner kajal on ihan mielenkiintoinen testattava, tätä odotan innolla, ei tiedä vaikka ihastuisin :) 


Tähän lisäsin hieman tähtipölyä, sillä sitä kosmetiikkaharrastus tuo mun päiviini. 
Jotain pikkuisen maagista, joka vie arjen yläpuolelle :3


Edit 15.9.:

Testasin boksin Makiash -kynsilakkaa ja on kyllä hieno syksyinen sävy :) Ei ollenkaan ruskea vaan ennemminkin syvä, tumma viininpunainen (kuvassa myös uusi Vanessa & Melissa -käsilaukkuni):




Kommentit

Suositut tekstit